Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Em. cöl. VE BAKANLIKTAN GELEN CEVAP YAZISI 2 !Yeni yazisi 3
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
ulkucu_reis
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 160

İletiTarih: Cum Haz 03, 2005 10:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu herif serserinin tekidir. Bir doğrunun arasına üç yanlış katar
Benim için Doğu Perinçek'ten farkı yok.Böyle adamların yazılarına itibar etmek, geçmişini bilen ülkücülere yakışmaz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 940

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 8:53 am    ileti konusu: Hayret ediyorum bazi ARKADASLARA ! Alıntıyla Cevap Gönder

Ben sahsenYasar nuri Öztürk,ü seven cok okuyan bir müslüman olarak,kendisi takdir etmem elden degil cünkü bence cok aciklayici Yüce dinimiz Hakkinda yazilari(KITAPLARI)cikmistir !
Herkese okumayi tavsiye ederim,ama birinde cok AMA cok önemli bir konuga degindi :IBADET MÜMKÜN OLDUGU KADAR GIZLI YAPILIR;ALLAH VE KUL ARASINA KIMSE GIRMESIN;GIRENDE GÜNAHA GIRER;BASKALARIN INANCI HAKKINDA YORUM GETIRMEYIN ;BU ALLAH;IN ISIDIR!!!
GÖSTERMELIK DINI KULLANAN;LAR NAMAZ LARI KABUL GÖRMEZ !!!
NAMAZIN SEVAP;BI KADAR DÜSÜNMENIN CALISMANIN ARASTIRIP DOGRU BILGI EDINMENIN SEVAP;BI AYNI DIR !!!
YÜCE DINIMIZ MANTI;GA DAYALI BIR DINIMIZ DIR!
CENABALLAH BUNLARI DA BIZE EMRET;MEKTE;DIR !!!

BEN HER SEYDE ALLAHI ORTAYA KATANLAR DAN INANCLARINDAN SÜPHE DUYMAKTAYIM!!!

BEN SADECE KURANI KERIM;IN TÜRKCE SINI OKURUM VE YAZISINA INANIRIM -----VE HURAFELERE KESINLIK;LE --KULAK ASMAM!!!

E SIMDI EMIN CÖLASAN SÖYLE DESEYDI HELAL OLSUN AKP YE BUNLARA
IHTIYACIMIZ VARDI IYI MI OLACAK;TI???

DAHA DÜNE KADAR AMERIKA EN IYI DOSTUMUZ DU SOL;A KARSI MÜCADELE VERDIK ;AMA DENIZ GEZMIS KADAR OLAMADIK !!!

HEP LAF EBELIK YAPIYORUZ AMA ICRAAT NEREDE???
ONU BEGINMEM SUNU BEGINMEM ;KIMINLE MÜCADELEYE GÖTÜRECEKSINIZ??? BU KAFAYLA MI CEPHEDE MI!!!

ATATÜRK LAIKLIYI ANAYASA KOYMUSTUR IYIDE YAPMISTIR AKILLI VE ZEKI ADAM ;MIS DEMMEK ARADA NERDEYSE 100 YIL GECMIS HALA ONUN KADAR BIRISI CIKIP TA ICRAATINI GÖRMEDIM !!!
YA BIZLER???
UTANMAMIZ GEREK LANET OKUYORUM;MILLETTIN DINI;NI SIYASI MALZEME YAPANLARA!!!

SAYGILAR
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 9:58 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

emin çölaşanın ülkücü oldugunu milliyetçi oldugunu bilmiyodum.cok garip nasıl farkedemedimki:)
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kafkasya
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 49

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 10:34 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

emin çölşanın ülkücülükle uzaktan yakından alakası yoktur.onun gibiler akp gibi partileri iktidara getiriyorlar.anlamayanlar varsa açıklayabilirim.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 10:37 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

:)
hilal_asena
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 199

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 11:19 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kurtoglu'ya atfen;arkadaşım seni bilemicem ama ben kadınlar başı açık namaz kılabilir diyen adamın Allah bir dediğinden başka sözüne inanmam inanamam tabii gerisi sana kalmış
ulkucu_reis
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 160

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 11:47 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kurtoğlu1919

Sen ne diyorsun yahu? Amerika bizim ne zaman en iyi dostumuz oldu? Hiç olmazsa bir kitap dergi al da oku. Bir ülkücüden böyle bir düşünce kendi kalemize gol atmaktır.

Dindeki hurafelere hepimiz karşıyız. Ama senin savunduğun adamın derdi başka. Televizyonda Allah kelimesinden rahatsız oluyor. Dinle problemi olan bir adamla işimiz olmaz bizim. Böyle adamla beraber mücadele edeceksen buyur et.

İbadet çok gizli yapılacak diye bir saçmalık da duymadım. Camiler ne diye var o zaman? Riya başka samimiyet başkadır. İnsanların kalbini yarıp bakamadığın sürece böyle yargılara da varamazsın.
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 940

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 12:14 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ulkucu_reis demiş ki:
Kurtoğlu1919

Sen ne diyorsun yahu? Amerika bizim ne zaman en iyi dostumuz oldu? Hiç olmazsa bir kitap dergi al da oku. Bir ülkücüden böyle bir düşünce kendi kalemize gol atmaktır.

Dindeki hurafelere hepimiz karşıyız. Ama senin savunduğun adamın derdi başka. Televizyonda Allah kelimesinden rahatsız oluyor. Dinle problemi olan bir adamla işimiz olmaz bizim. Böyle adamla beraber mücadele edeceksen buyur et.

İbadet çok gizli yapılacak diye bir saçmalık da duymadım. Camiler ne diye var o zaman? Riya başka samimiyet başkadır. İnsanların kalbini yarıp bakamadığın sürece böyle yargılara da varamazsın.

Dostum ULKUCU_REIS,e

Beni kesinlikle yanlis anlamissin,dir

Elbet,te trt de DIN,I yayinlar olcaktir ama bunun bence ama,si var,dir
kimin aklina hizmet etmekte ,dir 1!
2! her Ülkücü de bence ince Düsünce,li degil,dir
Dostum daha düne kadar (hala öyle dir ) amerika,nin yüzünden ucak fabrika,larimizi kapatmadik mi yeter li kadar usaklik yapmadik mi IPNE VE ORUSPU ABD,ye ( Incirlik konusu mesele yeniden abd ye acmadi,mi bu akp?!)
Sol cular da Abd ye karsi ozaman niye zaman,inda birbirimizi yedik?!

BEN HER ZAMAM DOGRU;SU NEYSE TÜRKIYEM ICIN ONUN YAPILMASINI ISTERIM !!! AKIL KIMDEN GELIRSE GELSIN!!!

DOSTUM ÜLKÜCÜ REIS YINE SEN BENIM KARDESIM;SIN BU BÖYLE KALACAK ET TIRNAK;TAN AYRILMAZ NE BEN SENDEN NE SEN BENDEN
YINE SANA KALB;TEN SEVGI DOLU SAYGILAR DOSTUM
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
kafkasya
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 12:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

emin çölaşan milliyetçi olabilir ama islamiyete çok uzak birisi.onun bu akp yi eleştireceğim diye dini değerleri yok sayması akp gibi partilere oy kazandrıyor.bunu ankarada melih gökçek gibi örnekleri var.adam melih gökçeği eleştirdikçe melih gökçek oylarını artırıyor neden acaba?emin çölaşan gibiler aslında akp gibi partilerin işne geliyor onların sayesinde oy alıyorlar.emin çölaşan dini hassayiteleri olmayan birisi ülkücülerle ne işi olabilir bu adamın.ülkücülerin böyle adamlara ihtiyacı yok.emin çölaşan ne zaman mhp ye oy vermişte ülkcü olmuş acaba?o ve onun gibiler ülkücü tabanın ne kadar genç olduklarını bildikleri içim bize şirin gözükerek bizi kullanmak istemektedirler.çünkü onun savunduğu chp nin gençlerinin kimlerle beraber hareket ettiklerini biliyoruz.kutsal değerleri hiçe sayarak yorum yapan emin çölaşan gibiler aslında akp gibi partilerin en büyük dostlarıdırlar.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 277

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 9:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kafkasya demiş ki:
emin çölaşan milliyetçi olabilir ama islamiyete çok uzak birisi.onun bu akp yi eleştireceğim diye dini değerleri yok sayması akp gibi partilere oy kazandrıyor.

'Kolonya abdesti bozar, resim giren eve melek girmez' gibi saçmalıklara ve çok kadınla evliliği övenlere karşı çıkan Emin Çölaşan size göre din düşmanı mı?

Dünya aya giderken, siz evinize resim sokmayarak, fotoğraf çektirmeyerek, kolonya kullanmayarak, 4 kadın alarak cennete mi gideceğinizi sanıyorsunuz.

Uyanın cennet uykusundan. Vatan elden gidiyor....
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 277

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 9:40 pm    ileti konusu: Re: Ey yobazlarmış Alıntıyla Cevap Gönder

otukenyürekli demiş ki:
28 Şubat destekçisi

bende 28 Şubat'ı destekliyorum.. 28 Şubat'ta alınan MGK kararları halkın dinî inancı ve ibadetine hiçbir zarar vermemiş, sadece ülkeyi farklı bir yöne doğru sürüklemeye çalışan çöl bedevisi zihniyetli irticacı yobazların ve (Necmettin Erbakan ve yandaşları) kafasına balyoz gibi inmiştir.

28 Şubat'ta camiler mi kapatıldı, yoksa oruç tutmak mı yasaklandı?
kafkasya
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 9:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

alptur hala öğrenememiş 28 şubatın milliyetçilerin devletten tasfiye hareketi olduğunu istersen bir kürşat esere sor,mustafa kahramanyola sor.28 şubatının mimarı çevik bir nerde?28 şubatın şakşakçısı doğu perinçek gibi düşünüyorsun herhalde?o zaman senin yerin burası değil.
DOLGAN
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 135

İletiTarih: Cmt Haz 04, 2005 10:42 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar göz ardı ettiğiniz bir şey var.. İsraille savunma anlşamasına imza koyanın kim olduğunu hatırlatırım. Necmettin Erbakan...
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Haz 05, 2005 8:00 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ne 28 şubatın tasvip edilir tarafı vardır,ne de 28 şubata neden olanların.İki taraf da yanlış hareket ederek,aynı odağa hizmetkarlık yapmışlardır.Başbakanlık konutuna tarikat liderlerini toplamak ne kadar büyük ahmaklıksa,davetli olduğu başbakanlıktaki yemekte,burada rakı yokmu diye rakı aldırmaya kalkan,protokoldan,üste saygıdan,misafirlik adabından habersiz rutbeli adam(şimdi ölmüştür) çok uçlarda bir zihniyetin temsilcileridir.28 şubat hareketine kalkışanların amerikancılığı da göz ardı edilemez.Hareketin sonucuna da bakmak lazımdır bu harekete iyi diyebilmek için?Kim iktidara geldi?Mesut.Ne yaptı?Yapmadığı kalmadı.Peki 28 şubat bunun için mi yapıldı?Evet yol açanlar haklıdır bu hareketin yapılmasına.Ama sonuçta devlet kime teslim edildi bu önemli.Bu nedenle halk iradesi boşu boşuna çiğnenmiştir.28 şubatı savunanlara şunu soruyorum.Bu hükümetin neredeyse 3 yıldır kırmadığı ceviz kalmadı.Bunlar nasıl tutuluyor?Sırf 28 şubat allerjisinden.28 şubatı ;yapanlar dışında hiçkimse onaylamamıştır.Bu yüzden lüzumlu olduğu halde bugün müdahale yapılamıyor.Zaten ab birliği falan hikaye.rte alaşağı edilmemek için ab ye yanaşmış,laik cumhuriyeti yıkacak hareketlere kalkışabilmek için bu formata sığınmıştır.28 şubat yeniden seçime gidilse ,ya da milliyetçi bir başbakan önderliğinde,değerli bürokratlardan oluşan bir hükümet kurulmasıyla sonuçlansaydı,belki mazur görülebilirdi.Oysa iktidar birilerine teslim edilmiş ve bu günlere gelmemize sebep olmuştur.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız