Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - KANSIZLAR ŞEMDİNLİDE SALDIRDI 5 ŞEHİT 6 YARALI
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
reis269
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 180

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 3:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aminn kardaşım amin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kursad88
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 154

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 3:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merak etmeyin Ülküdaşlar elbet İhtilal yapılır...Kür Şad'ın ruhu elbet rahatlar...Elbet bu milletten yeni 41'ler çıkar...
''Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister
Büyük devlet kurmak için büyük kan ister!''

ciddi niyetleri olanlar benle irtibat kursun
kursad88@hotmail.com
msn den yada kendi forumumdan bana ulaşabilirsiniz
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
reis269
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 3:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kanım,canım,varlığım,herşeyim feda olsun bu vatana ve davaya.
AlpTurkTegin
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 61

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 6:22 pm    ileti konusu: ŞEREFSİZLER Alıntıyla Cevap Gönder

BU KANSIZ PEZEVENKLERİ DURDURUN ARTIK KARDEŞİM YAA.
ALLAH BELALARINI VERSİN YANİ.
BUNLAR NE BİÇİM İNSAN MÜSFETTELERİ YA.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 8:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Benim dikkati çekmek istediği konu şu.Bu olayı ne küçük görelim,Türk ordusu hakkından gelir nasıl olsa diye yatalım,ne de bir panik ve endişe havası içerisinde karamsarlığa kapılalım.Gece kaya kovuklarından çıkıp karanlıkta saldıran ,uyuşturucu haplar ve cesaret ilaçlarıyla aslan kesilen nesebi belirsiz,onun bunun çocukları var,bizim de nizami kuvvetlerimiz var.Bu kayıplar haliyle olacaktır.Bizim eleştirdiğimiz ,niçin yıllardır bu günler düşünülüp de,bunlara karşılık hazırlık yapılmadı.Niçin bu iş için nizami birlikler kullanılıyor.Yetiştirilen özel kuvvetleri kimler dağıttı,bunların elindeki ağır silahlara kimler el koydurdu?Bu ülke için sıkanlar niçin yargıya gönderildi,Kahraman Subay niçin madalyalı mahkum oldu?Cevap verilmesi gereken sorular budur.Birileri bu terörün bitmesini istemiyor.O dağlara bizim dönemimizi salsınlar bu işi biz bitiririz.
Kahrolduğumuz bu.Yoksa biz şehit vermekten çekinmeyiz.
İkincisi Atatürk'e bakın.Kim kalkışmış sa,başı mutlaka koparmıştır.Alayını sallandırmıştır.Sen bu iti orada beslersen bu olaylar buralara gelir.Kimsenin Türk milletine sitem etmesine gerek yoktur.Bu millet hiçbirşeyi unutmaz.Kendine yapılan iyiliği de kötülüğü de.Ama bu ülkede birileri,bu terörün bitmesini istemiyor.O it de orada ağırlanıyor.Önce bu halledilmelidir.Yılanın başını ezmessen,bu kuyruk uzamaya devam eder.İşaret ettiğimiz budur.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
gazibaba
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 8:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AKP hükümetinin "Eve dönüş yasası"yla birlikte hapisten çıkartmış olduğu teröristler tekrar dağa çıkmışlardır. Dağdaki teröristlerde bundan cesaret alarak kan içmiye devam etmekteler. Şimdi arkasında ABD've AB ülkeleride var ve çok rahat bir şekilde askerimize, sivil halkımıza saldırarak, ellerini kollarını sallayarak K.Irak'ta hayat sürmekteler.
İnsanların dinini yaşadığı yer vatanıdır Vatan için ölmek şehadeddir. Şehaded ölümlerin en güzelidir.
Bu Devlet bu Millet büyüktür; gün gelecek bu köpeklerin kökü kazınacaktır.
abad
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 6

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 10:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamun aleyküm
öncelikle şehit edilen askerlerimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Acıları acımızdır ve ciğerimizin taa iç tarafındadır.Bunların hesabı bir gün muhakkak sorulacaktır.Ya biz soracağız yada şehitlerimiz soracaktır.Ama bir gün muhakkak sorulacaktır.
REİSİM25 arkadaşımız çok güzel şeyler yazmış.Ama yazının içindeki şu bölüm hiçte hoşuma gitmedi:
"Manisa'dan bir süre önce e-posta gönderen değerli okurumuz Engin Kaya, bütün Kürtler'i aynı kefeye koymanın yanlış olacağını savunmamızı eleştirdikten sonra, 'Gelin bir gün, Manisa'yı Kürtler ne hale getirdi görün' demişti.
Haklıydı okurumuz.
Çünkü, dış destek devam ettikçe sayıları giderek artan bölücübaşı Apo ve PKK terör örgütü yanlısı şovenist Kürtler, dağıldıkları ülkenin her yanında halkı huzursuz ediyor, silahsız terör estiriyorlar."diye yazmış.Öncelikle bütün kürtleri aynı kefeye koymadığınız açık.Ama Engin Kaya arkadaşımızın eleştirisini aldıktan sonra bu fikrinizden vazgeçmişsiniz.Forumlarda kendimi tanıtmıştım ama bir daha tanıtacağım.Ben Abdullah Boran Elazığ Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde Matematik Öğretmeniyim.Benim aslım Zaza Türklerindendir.Eşim Kürt Türklerindendir.Tam bir ÜLKÜCÜDÜR.Çok koyu bir TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR.Dikkat edin Kürt milliyetçisi demedim TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR dedim.Kendim üniversite yıllarımda ülkü ocaklarında önemli görevlerde bulundum.Öğretmenlik yıllarımda ülkü ocaklarında yöneticilik görevlerinde bulundum.Eski ülkücü değilim.Halen kanı fıkır fıkır kaynayan eskisi gibi yeni hemde yepyeni ülkücülerdenim.Ve buradan avazım çıktığı kadar bağırıyorum.ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ÜLKÜCÜYÜM.Manisayı o hale ben getirmedim.Veya Manisayı o hale getirenlerin yanında ne ben nede eşim vardı.O halde bütün Kürtler aynı kefeye konamaz.Hem şunu iyi bilinki pkk ya destek verenler ne kürtlerdir nede zazalardır.Çünkü öldürülen kendileri ve aileleridir.Peki öyleyse pkk destekçisi olan kim.Kürtlerin içinde pkkya destek verenler kimler.Tabiki yıllardır gerek Osmanlı olsun gerekse ondan önceki Türklerin tokatını ensesinde hisseden dış devletlerdir.Peki neden bunu yapıyorlar.Çok basit o tokatı enselerinde bir daha hissetmemek için.Babam Türk Telekomda çalışırken verilen görev için Bingöle gitmişti.Devletin arabasıyla devletin memurunu oraya hizmet için gönderilmişti.Bir grup terörist tarafından durdurulup arabası yakılmıştı.Teröristler tarafından kendisine şöyle söylenmişti.Siz dua edinki pkk'nın diğer grubuna rastlamadınız.Rastlasaydınız eğer sizi hemen öldürürlerdi.Babam diğer grubu sorunca onların verdiği cevap şu olmuş.Ermeni grubu.Ermeni grubunun bizim dağlarımızda ne işi var diye sormayın.Çünkü İmamlık yapıpta öldürüldükten sonra sünnetsiz çıkan bir sürü köpek sürüsü duydum.Ve ben yinede sizi ve Engin Kaya arkadaşımızı hoş karşılıyor.Yaşasın ÜLKÜCÜLER diyorum.Çünkü biliyorumki bu devletin biz ülkücülere ihtiyacı var.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 940

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 11:21 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Levent-Turan demiş ki:
Birsey daha söylemek istiyorum bizler daha Aktiv olmaliyiz cünkü bizler evlerimizde yatarken onlar hep bu Vatani bölmenin yolarini ariyorlar.

örnegin ben ISvicrenin Basel Kentinde Yasiyorum ve burda nereye baksam Kürt ve bunlar buralarda Diskolar,Barlar,isyerleri,Restaurantlar Acmislar ,ve Bu yerleri onlar icin acanda Terrör örgütüdür ve burdan gelen gelirin yüzde 80 ni Terrör örgütüne akiyor. Ve her burda Calisan Kürt ise Gelirinin yüzde 10 nunu Terrör örgütüne bagisliyor. Ve Dügünlerdeyse Binlerce Frank toplaniyor Terrör örgütü icin. Türkcem biraz sayif oldugu icin Af buyurun ülküdaslarim

saygilarimla

Selam,lar Ülküdasim

Isvicrede yasiyorsun da onu da profil ayarlada lütfen düzelt aramiza hos geldin!
Ben Avusturya Viyana dayim
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 401

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 11:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

abad kardes Allah senide yengemide bu davadan alikoymasin, her daim muvaffak etsin.

PKK'nin ASALA'nin devami oldugunu bilmekteyiz.

Kurtlerin icinde cahil insanlarda var elbette, birde bu son senelerde kurt kimligi reklamlari ve provoke edilmeside tabiki bir kisim kurtlerin, sempatizan veya aktif bolucu olmasina canak tutmustur.

benim yasim 28, tanidigim buyuklu kucuklu bircok ulkucu kurt var.

iclerinde elleri opulur abilerde varki, bu davaya 30-40 senelerini vermislerdir.

bizim icimizdede kani fikir fikir ve meselenin enini boyunu yeterince tartamayacak genclerimiz mevcut, zaten ocaklarimizda ve bu sanal platformlarda hep onlara yonelik degilmidir?

Turk milleti, cok buyuk bir millettir ve bugunleride geride birakacagiz insallah.

Allah'a emanetsiniz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Erboga
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 27

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 11:41 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yuce Allahimdan kalanlara rahmet ve sabir diliyorum.Sehitlerimiz ölmedi onlara sonu olmayan muthis bir yasama basladilar.Yapin seferberlik,kapatin butun sinirlari ta ki bu pislikler bitene kadar,seferberlik ilan edin,binlerce kez yemin olsun bir seferberlik ilan edilsin,3 aylik iki tane oglum var ve yurt disindayim ilk ucakla gelmezsem anamin ak sutu haram olsun!
Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 940

İletiTarih: Cum Ağu 05, 2005 11:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Erboga demiş ki:
Yuce Allahimdan kalanlara rahmet ve sabir diliyorum.Sehitlerimiz ölmedi onlara sonu olmayan muthis bir yasama basladilar.Yapin seferberlik,kapatin butun sinirlari ta ki bu pislikler bitene kadar,seferberlik ilan edin,binlerce kez yemin olsun bir seferberlik ilan edilsin,3 aylik iki tane oglum var ve yurt disindayim ilk ucakla gelmezsem anamin ak sutu haram olsun!
Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

Ülküdasim Bize de

Yurtdisindakileri temizlemek düser !!!

saygilar
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
alp_tug_
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Cmt Ağu 06, 2005 6:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kanlariniz yerde kalmayacak...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
reis269
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Pzr Ağu 07, 2005 6:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaşlarım Türk milleti her daim şehit vermiştir ve veröeye devam edecektir.Çünkü dünya üzerindeki başka her millet Türk'ün düşmanlığını yapıyor.Evet şehit verecektir ama 1 tane şehit verirse 10 leş alacaktır.Unutmayalım bu vatan kanla kuruldu kanla korunuyor ve sonuna kadar da kanla korunacak.Allah(c.c.)cümlemize vatanımızı korumak içişn görev nasib eylesin.
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 512

İletiTarih: Pzr Ağu 07, 2005 6:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kadir abim o haberi aldığım zaman gözlerim doldu valla abim.
Allah cezalarını verecek er ya da geççççççç.
ALLAH BELANIZI VERECEKKKKK PİÇ TERÖRİSTLER ŞEREFSİZLER KANSIZLAR ALLAHSIZLAR KİTAPSIZLARRRRRR ALLAH BELANIZI VERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız