Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - YENİ DECCAL FETHULLAH GÜLEN
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 22, 23, 24  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 11. sayfa (Toplam 24 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 473

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 7:39 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yahyaoglu demiş ki:
Ülküdaşım mus25 SÖYLEMEK BİZLERİN BOYNUNUN BORCU.BELKİ FETULLAH GÜLENİN HATALARI VARDIR AMA ONU BU ŞEKİLDE İTHAM ETMEK ONA YAPILMIŞ EN BÜYÜK HAKARETTİR
Demişsin

Bu yazdıklarını konudan uzak olman yada Fettullah gulen hocanın geçmişteki 1999 öncesi halini bilmene baglıyorum.

DEfalarca yazmaya gerek duymadıgım için fethullah gulen konusunda daha önce 100 lerce sayfa tartışılan konu başlıklarına bakarsan anlarsın. Ama kuranı kerimi eleştiren Allah cc ye neredeyse acımasız hitamını yakıştıran çok sert ayetler bunlar artık degişmeli diyen bir insan benim gözümde normal bir hırıstiyandan kötüdür....... herneyse yine bu konulara girmeyelim

Ama funda bacı olsun türk neferi olsun(şahsen de tanıyorum) .Türk İslam Ülküsüne baglılıklarını benim açımdan kanıtlamış insanlar . DAha tabiki sitemizde nice kardeşllerimiz bacılarımız abilerimiz ablalarımız buyuk çogunlukla yogun duygularla davamızı yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyor. Ama Sitemizde ki yazıları takip eden yada yazılara bizat katılan ülküdaşlarımız da her halde farkındadır. İnsanlar bu sitede ilk olarak serbest bir şekilde üye olur ama sonra yazdıkları ile eşit bir şekilde hem site yönetimi hemde okurları yada müdaimlerince saygı ve sevgi kazanırlar. Ve konulara olan bakış açıları veya gizli ideolojik görüşleri yüzünden bazıları kovulur bazıları sitede aktif roller alır. Kimiside ken azından bir ülkü neferi oldugunu ispatlar daha fazla uzatmaya gerek görmeden bitiriyorum buraya kadar okuyan zaten ne demek istedigimi ANLAMIŞTIR

Değerli abim benim bu yazdıklarımın konuya uzaklıkla alakası yok ben o kişinin almış elime bir tane kitabını okumuş veye bie sohbetine katılmış değilim.Sadece onun bir islam büyüğü olduğunu birazda olsa saygı görmesi taraftarıyıym.Benim amacım burda ülkücülüğümü kanıtlama gibi bir niyetimde olmadı olamazda.Ben bu davayı Allah rıası için vatanın milletin bekası için canı gönülden savunananlardan ama sözde bırakmayıp özde yaşayanlardanım:Benim bu sitede hiç kimseye karşı bir saygısızlığım olmamşıtır.Bu konulardaki hassasiyetim sitemizde çok kardeşimizin 18-19 yaşlarında senpatizan olmaları ve bizleri yanlış tanımamaları isteğimdir.Benim bu sitede ülkü adına yanlış bir şey yaptığımı yazılarımda savunduğumu birisi çıksın ispatlasın bu siteden sizler söylemeden ben helallık alır çıkarım.Ben davama faydalı olamıyorsam kendimede faydam olmaz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
bilenturkel
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 8:28 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Niye deccal olarak nitelendigini bilmiyorum ama ben Fetullah Gülenin okulundan mezunum ve memnunum oyle bir okuldan mezun oldugum icin.İlkin bu insan sayesinde dunyanın nerdeyse her tarafında şanlı Türk bayragı dalgalnıyor,İstiklal marşımız soyleniyor ve kutsal k,tabımız Kuran-ı Kerim oralarda gayrimuslimlere ogretiliyor.Kızılelam bu degilmi?Gunesin dogdugu her yere İslamı yayın.Onun okulunda okumama ragmen butun dusuncelerini kabul etmiyorum.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 9:15 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben fetonun geçmişinide biliyorum şimdiki zamanınıda .ben bazıları gibi boşuna yazmam.bilmediğim konuda yazı yazmam.beni çileden cıkartacak bir yorum yapılmadığı sürece bu başlıkta yazı yazmıyacagım.beni tanımayanlar benim rastgele konuştuğumu düşünüyor.ama cok yanılıyorlar.mustafaccc nin ne mal olduğunu daha öncede belirtmiştim.ve şimdi kendisini deşifre etti.bu başlıktaki yazılardanda birilerini kendi kafamda cembere aldım.ve onların yazılarını takip edecem.

yahyaoğlu abi Allah senden razı olsun.feto hakkında eksiklerimi abim sayesinde tamamladım.ve şimdi o adam hakkında bilmediğim hemen hemen hiç bir şey yok.
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 9:32 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mus25 ben hala mantıklı düşünüyorum merak etme sen.mantıksız düşündüğüm kanısına nasıl vardığınıda cok merak ediyorum.feto bir zamanlar islam büyüğüydü bunu unutmayın.islam büyüğü olarak papanın cevresinde dolaşamazsınız.siz biraz mantıklı düşünerek bunu anlarsıznız.islam dini asla yumuşamaz.o kimki islam dini yumuşaması gerekir diyor.deccalin kralıdır kendisi.funda bacının bütün yazılarını inceleyin.bi saçmalık göremezsiniz.çünkü araştırmadan yazmaz.bu yazısınıda araştırdım.ve doğru olduğunu gördüm.zaten coğunu biliyordum.ve sonuna kadarda savunurum.
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 9:35 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

her nurcu fetonun görüşlerini savuncak diye bi kaide yok.fetoşla birlikte derse mi giriyodun.onunla birliktemi geziyodunda.sadece nur cemaatinden bi okulda okuyodun.bu sözlerim sana bilentürkel.okullarında istiklal marşı okutmasa türk bayrağının dalgalandırmasa o okulu başına yıkarlardı.burası türkiye unutma.
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 10:10 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

turk_neferi demiş ki:
mus25 ben hala mantıklı düşünüyorum merak etme sen.mantıksız düşündüğüm kanısına nasıl vardığınıda cok merak ediyorum.feto bir zamanlar islam büyüğüydü bunu unutmayın.islam büyüğü olarak papanın cevresinde dolaşamazsınız.siz biraz mantıklı düşünerek bunu anlarsıznız.islam dini asla yumuşamaz.o kimki islam dini yumuşaması gerekir diyor.deccalin kralıdır kendisi.funda bacının bütün yazılarını inceleyin.bi saçmalık göremezsiniz.çünkü araştırmadan yazmaz.bu yazısınıda araştırdım.ve doğru olduğunu gördüm.zaten coğunu biliyordum.ve sonuna kadarda savunurum.

SENİN MANTIKLI BİR KİŞİ OLDUĞUNU HER ZAMAN KABLULENMİŞ BİRİYİMDİR.AMA BU KONUDA MANTIĞINLA HAREKET ETMEDİĞİNİ DÜŞÜNMEM DE BİRİSİNİN KİTAPLARINDAN ALINTILAR YAPARAK ONA DECCAL DENİLMESİDİR.BU HERŞEYDEN ÖNCE İNSANLARI DECCAL KONUSUNDA YANILTMADIR.
BİZLERİN BÖYLE BEYANATLARDA BULUNUP KİŞİLERİN KAFASINI KARIŞTIRMYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR.BU ÜLKEDE İSLAM KURALLARIYLA TÜRK ÖRF ADETLERİNİ BİR ARADA YAŞAMAK NEDEN BAŞKA YÖNLERE ÇEKİLMEYE ÇALIŞILIR BİR TÜRLÜ KAFAM ERMEZ.BEN BİRAZ BAŞKA YÖNLERE DAHA FAZLA EĞİLEYİM HEMEN ALTINDAN FETULLAHÇI KELİMESİNİ YAPIŞTIRIYORSUNUZ.BU DAVA HERKESE AÇIK BİR DAVA BU DAVAYA GÖNÜL VERİRKENDE İNANDIĞIM YAŞANTI BİÇİMİ OLARAK ALGILADIĞIM İÇİN BENDE VARIM DEDİM.BUNU DA KİMSE ENGELLEYEMEZ.
mavi_kurt
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 20

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 11:00 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ohooooooo bakıyorum kendımızı aşmışız ne iş deccal felan deccalın kım oldugunu bilecek kadar takvanız buyuk galıba
gelelım feytullah beye bana göre kendısının ve cematının cok yanlısları vardır bırıncısı dini yumasatmaya çalısmak dınler arası dıyalog dinler kardeşlıgı kavramlar kurmak ve kullanmak tamamen dın dusmanlıgıdır
birde merak edıyorum bırısı cevaplayversın dunyanın butun hırıstıyanları muslumanlara karşı savaş icindeyken bu dusmanlıgında basını abd çekerken ve su an abd nın basında aşırı hırıstıyan bır partı varken feytullah gulenın orda kalmasına nasıl musade edıyorlar eger feytullah cok ıyı bırıyse muslumanlıgın yayılmasına yardım edıyorsa gercekten abd neden buna ızın verıyor
bır mılletı yok etmek ıstıyorsan önce ınancını yıkmalısın bunun ıcınde kullandıkları koz feytullahtır ılımlı islam ve sosyete islam projesıyle bu yonde buyuk adımlar atmıstır ve bazı ınsanlarda hala ona sonsuz baglılık gostermektedır bu tıp davranıslar yanlış vede kabul edılemezdir....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 5:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mus25 beni anlamıyosunki hemde hiç anlamıyosun.ben ne diyim başka.
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 5:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KARDEŞ BEN SENİ ÇOK AMA ÇOK İYİ ANLIYORUM.ASLINDA FARKLI KULVARLARDA GÖRÜNSEKTE AYNI ŞEYLERİ SAVUNDUĞUMUZA EMİNİM.BENİM RAHATSIZ OLDUĞUM KONU FETULLAH GÜLENE YAZILANLAR DEĞİL BENİM RAHATSIZ OLDUĞUM KONU ONA DECCAL DENİLMESİ.BÖYLE İSLAMI YORUM GEREKTİREN KONULARIN EHLİ OLMAYAN KİŞİLER TARAFINDAN ORTALIKLARDA KONUŞULMMASIDIR.
BU İTHAMLAR KİŞİLERİ FARKLI YÖNLERE YÖNELTİR.BUNA KİMSENİN HAKKI YOK BUNA SENDE KATILIYORSUNDUR.YOKSA FUNDA KARDEŞİN YAZDIKLARINDAN KENDİSİ SORUMLUDUR.BENİMDE BU İTHAMLARLA SUÇLANAN KİŞİYİ SAVUNMA HAKKIM YOKTUR.AMA BU SİTEDE BU KONULARA EHİL KİŞİLER VAR ONLARIN BU KONULARDA YORUM YAPMALARININ BİZLER İÇİN DAHA HAYIRLI OLACAKTIR.BU SİTEYE ZİYARETÇİ GELİP BİZLERİN İÇİMİZDE MÜCADELE ETTİĞİNİ GÖRENLER BİZLER BAŞKA SİTELERE SALDIRI YAPMAMIZI BİLE UTANMADAN SÖYLEYEBİLİYORLAR.
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 5:29 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya burdaki ülküdaşlarım o kadar safmıki.deccal sadece sıfattır.deccal fetoya benziyormu diyoruz biz.deccalin tarifinimi yaptık.sonra deccalle fetoyumu birbirine benzettik.millet niye yanılsın deccal konusunda.yapma gözünü seveyim.
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 5:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TAMAM ÜLKÜDAŞ BEN SAFIM BEN APTALIM.BEN YAZILNLARI YANLIŞ ANLAMIŞIM.SİZLERDEN ÖZÜR DİLERİM.FUNDA KARDEŞ ORDA KİNAYE YAPMIŞ BEN ANLAMAMIŞIM.KUSURUMA BAKMA
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 5:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kendine hakaret etme.funda bacı orda sıfat olarak kullanmış bu bu kadar basit.bu konuda anlaştığımzıı umut ediyorum.ben sadece fetoyu savunanlarla uğraşmak istiyorum.eyvallah...
bilenturkel
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 7:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

turk_neferi demiş ki:
her nurcu fetonun görüşlerini savuncak diye bi kaide yok.fetoşla birlikte derse mi giriyodun.onunla birliktemi geziyodunda.sadece nur cemaatinden bi okulda okuyodun.bu sözlerim sana bilentürkel.okullarında istiklal marşı okutmasa türk bayrağının dalgalandırmasa o okulu başına yıkarlardı.burası türkiye unutma.

Ben Türkiyedeki okullarından bahsetmiyorum tüm dünyadakilerden bahsediyorum.Beni bi daha nurcu diye tanımlama!!!ben ÜLKÜCÜYÜM kardeş bunu bilesin.Evet onun okulunda okudum hiç degilse komunist pisliklerin okulunda okumadım.o okullarda ateist ulkesini satan vatan hainleri yetismiyor.
gazibaba
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Pts Ağu 08, 2005 8:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Abant’tan Brüksel’e

Meşhur Abant Platformu’nun sekizincisi geçen yıl Brüksel’de düzenlendi. Aynı platformun yedincisi de önceki yıl Washington’da toplanmıştı!

Bu toplantıların arkasındaki planlamacıların bir ayağının Amerika’da, bir ayağının da Avrupa’da olduğunun çok güzel bir delili aslında Brüksel–Washington hattı.

Brüksel’deki Abant Toplantısında konuşma yapanlar arasında ilginç isimler var. Katolik Prof. Rik Torfs, Avrupa Parlamentosu Enformasyon Bürosu Direktörü P. Thomas, Yunan Ortodoks Kilisesi Fransız Metropolitanı E. Adamakis, Türk Ermeni Ortodoks Patrikhanesi temsilcisi S. Mashalian, Ermeni soykırımı yapıldığını açıkça savunan Eser Karakaş, Almanya Protestan Kiliseleri Birliği Brüksel Temsilcisi Sabina Zanthier, Firenze Üniversitesi’nden Katolik Prof. Margiotta Broglio, Fener Rum Ortodoks Patriğini temsilen Fransa Metropoliti Emmanuel Adamakis...

Toplantıya bir mesaj gönderen, Fethullah Gülen, “Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefinin Avrupa Birliği vesilesiyle yeni bir noktaya geldiğini” bildirdi. Kestane Pazarı Camii’nde gözü yaşlı vaazlar vererek Türkiye gündemine oturan Gülen Efendi, “Haçlı Avrupa’ya” entegre olmayı baş vazife olarak gördüğünü açıkça deklere ediyor. Tabii, Atatürk’e de iftira atarak.
“Brüksel’deki Abant Toplantısında” Türkiye’yi ilgilendiren önemli mesajlar verildi.

Metropolit Emmanuel Adamakis, “Patriğin ekümenliğini hukuki olarak vermek zorundasınız” dedi.

Avrupa Katolik Kiliseler Birliği temsilcisi Stephen Lunte, “Gayrimüslim cemaatlerin mülk edinme, toprak satın alma” gibi haklarının eksiksiz olarak verilmesini, aksi halde konunun 17 Aralık’ta gündeme getirileceği tehdidini savurdu.

Dr. Othmar Oehring ise, “Türkiye’de 85 yıldan beri gayrimüslimlerin haklarının verilmediğini” söyledi.

Yani Brüksel’deki Abant’ta biraraya gelen “hoşgörü ve diyalog sevdalıları” koro halinde “Türkiye gayrimüslimlerin nasıl hak gaspına uğradığını” haykırdılar, Bartholomeos’un evrensel patrik olarak tanınmasını istediler.

Eh, kendi ülkenize böylesine küfreden isimleri biraraya getirip koro halinde saldırmalarına izin verdiğinizde, Avrupa Parlamentosu binasında toplantı düzenlemenize de izin çıkar elbet!
Bunun adı da hoşgörü ve diyalog olur
Önceki yıl Vashington’da yapılan Abant Toplantısında ABD istihbarat birimlerinin katılımı göze çarpıyordu.
Brüksel’e taşınan toplantıda diyalogcu Batılı zangoçların Türkiye’ye hakaretlerini dinledik.

Bir ucunda Washington, bir ucunda Brüksel olan toplantılar ağını tertip eden gruba hala “hoşgörü hizmeti gören Rabbin aciz kulları” olarak bakmak kadar büyük bir ahmaklık olamaz.

Abantçılara, Brüksel’deki Avrupa Parlamentosu binasında toplantı düzenleme kapısını açan el hangi eldir?

Türkiye bile, devlet olarak, Avrupa Parlamentosu’nda temsil hakkına sahip değilken, “bir cemaat” nasıl oluyor da Avrupa Parlamentosu’nun salonlarında günlerce toplantı düzenleme hakkına sahip olabiliyor?
Ve o salonlarda demokrasi ve hoşgörü adına bir araya gelip, Türkiye’ye saldırı hakkını kendinde gören Avrupalı sözde bilimadamı ve bölücü metropolitlerin “Türkiye’nin 85 yılına hakaret etmelerine”
göz yumulması kimin eseridir?
Bu nasıl bir hoşgörüdür?
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 11. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 22, 23, 24  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız