Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - YENİ DECCAL FETHULLAH GÜLEN
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 22, 23, 24  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 14. sayfa (Toplam 24 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
muhacir3
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 14

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 4:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben sana itikadın bozuk demedim sevgili kardeşim sen dedin FG nin itikadı bozuk diye ne kadar tanıyosunda bu kanaate vardın ben anlamıyorum?İtikadı bozuk diyosun üstteki yazıları hiç okumamışsın yada anlamamak için ısrar ediyosun hepsini oku lütfen ve son yazının altına imza atarmısın?Oturup yemin edermisin ? Lütfen arkadaşım yanlış işler bunlar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 401

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 4:30 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DRMFK demiski;

BEN EHL-İ SÜNNET AKAİDİNİ KENDİNE REHBER EDİNMİŞ MÜSLÜMAN TÜRK'ÜM VE BU AKAİD DIŞINDAKİ İNANÇ SİSTEMLERİNİN HİÇBİRİSİNİ KABUL ETMİYORUM.(Buna fg de dahil.)

Allah razi olsun, burda kendinle birlikte tüm camiamizida tarif etmissin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 4:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet yine diyorum itikadı bozuk diye.
İmam-ı Gazali Hazretlerini(Ki hüccet-i İslam kabul edilir) aşırıya kaçmakla suçlama cesaretini gösteren bir adama itikadı düzgün demek itikadın bozukluğuna tek başına kafi delildir.
Allah aşkına söylermisin Ahmed Şahin denen zevat fg nin çok yakınlarından biri midir,değilmidir?
Yahu Ehl-i kitapla amentüde ittifakımız var zırvası nedemek...
EHL-İ KİTAPLA AMENTUDE İTTİFAKI OLANLARLA AMENTÜDE İTTİFAKIMIZ YOKTUR BİLESİN...
Alper_Tunga72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 665

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 4:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

fetoşçuların kendilerine karşı çıkanlara, pisliklerini ortaya dökenlere uçkurcu ya da mason demeleri eski bir taktik.Artık pek yutulmuyor.Ayrıca ordudan atılan fethullahçı subaylar için 'namaz kıldığı için atıldı' gibi palavraları da bunlar uyduruyor.Bu hiç yutulmadı zaten.
Fg için Türkiye özlemi var demişsin.Özlemi olan olan gelir hayatının son dönemlerinde Türkiye'de ölür.O yüzden gelemeyebilir deyip de kıvırma gel(e)mez..

Ayrıca bu ülkenin tek sorunu sanki fethullahmış gibi konunun bu kadar uzaması çok gereksiz.Bu adam Türkiye'nin dertlerini mi çözecek, hastanelerdeki kuyrukları mı azaltacak, 5 milyon için adam öldürme noktasına gelen toplumsal bunalımı mı çözecek, tam bağımsız Türkiye politikası mı izleyecek? Tabii ki HAYIR !

O yüzden, okullarında istiklal marşı okunuyormuş, bayrağımız dalgalanıyormuş, islamı yayıyormuş geçin bunları bunları efendiler geçin.
Burda arkadaşlar onlarca kez dinlerarası diyalog konulu yazılar yazdılar.Siz de hep kıvrak cevaplar verdiniz.
Ayrıca fg ve ekibi 12 eylül darbesinden hiç etkilenmemiş hatta kazançlı çıkmıştır.Darbenin abd malı olduğunu bilmeyen kalmadı.Bu da fg ve abd 'ilişkilerini' yeterince gösteriyor..

Son olarak, site yönetiminden bu konunun silinmesini rica ediyorum.Sanki tek sorunumuz fetoymuş gibi forumun yarısını kapladı bu konu.Fetonun ne mal olduğu belgeleriye anlatıldı kanıtlandı pek çok arkadaş tarafından.O yüzden konunun sürmesini gerekli görmüyorum..Yönetime duyurulur.......
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 4:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alper Tunga kardesim Allah razi olsun, söyledigine aynen katiliyorum.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
muhacir3
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 4:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeşler hiçbiriniz okumamışsınız.Hadi hep beraber son yazıdaki duaları okuyalım.Hatta buraya yazalım kaç kişi amin diyebilecek görelim benim eşim ve çoçuğum var ve ben Fettulah Gülen gibi dünyayı silebilmiş bir adam değilim kendi çoluk çoçuğumuda koyarak diyorum bu hususta haksız olanın Allah ocağını söndürsün yerin dibine soksun.İki dünyada saadet yüzü göstermesin.Hadi başlayalımmı Amin demeye? Erkekler gelsin bu tarafa atıp tutmak kolay...Ben bekliyorum cevabınızı
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 4:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

amin amin amin, haksiz olanin ocagi batsin, cocuklari affedilir magfiret rahmetinden faydalanir insallah diyorumki, cocuklarin bari insallah kurtulur.
Alper_Tunga72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 665

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 4:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben yemin ederim de sanal ortamda sanal yeminlerle kimi inandırırsın ki.
Ayrıca yemin etsen ne olur etmesen ne olur.Zaten 14 sayfada 10larca kez belgeleriyle yayınlandı fetonun ne mal olduğu.Bu 14 sayfayı ve verilen internet adreslerini iyice bir okumanı tavsiye ederim.
Zaten daha bugün üye olmuşsun ve girer girmez başlamışsın fethullahı övmeye.

Tekrar belirtmek istiyorum, lütfen bu konu silinsin...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 5:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Birader Allah-u Teala Ehl-i Sünnet Akaidinde milim ayrılıpta islamın neferiyim diyenlerin belasını elbette versin.
Allah-u Teala cümle mü'minleri bidat ve sapık itikad sahiplerinin şerrinden muhafaza etsin.
Ayrıca fg çırağı size burada kimse onay vermez kendini daha fazla aşağılatma olmaz mı?
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 5:02 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

6. sayfada,ilk yazdigim su tarihte 2005-08-03, 19:53:44 söyledigimden beri, bir adim ileri gidilmemis bu konuda.
bilenturkel
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 5:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

muhacir3 demiş ki:
Ben sana itikadın bozuk demedim sevgili kardeşim sen dedin FG nin itikadı bozuk diye ne kadar tanıyosunda bu kanaate vardın ben anlamıyorum?İtikadı bozuk diyosun üstteki yazıları hiç okumamışsın yada anlamamak için ısrar ediyosun hepsini oku lütfen ve son yazının altına imza atarmısın?Oturup yemin edermisin ? Lütfen arkadaşım yanlış işler bunlar...

muhacir3,sen drmfk ustama ona ne kadar tanıyosunda bu kanaate vardın demişşin.drmfk fg nin okulundan mezun olmuş bi kişidir o okullarda okuyan kişiler senden ve senin gibilerden daha iyi tanır onu.fg kafasına göre yorumlar yapan bi insandır.sen ne kadar tanıyosunda boyle yorumlar yapabiliyosun.sen hizmette hangi görevdesin
redexorsist
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 5:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

drmfk kardeşim itikat filan iyi anlıyorsun heralde ki yazdığoın mesajlardan bu anlaşılıyor...peki sen ki bilmiyor musun cemaatten bir insanın gıybetini yapmak tüm cemaatin gıybetini yapmaktırorsan öğren aklı siyasetten başka bi boka basmayan insanlar buraya gelip laf söylemesin.ülkümüz türk islam değil islam türk ülküsüdür...dolayısıyla islamla uraşın önce.buraya gelip yazmayı biliyorsunuz kaçınız kaç tane insanın imanına yardımcı olabildiniz.....
bilenturkel
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 5:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

redexorsist demiş ki:
drmfk kardeşim itikat filan iyi anlıyorsun heralde ki yazdığoın mesajlardan bu anlaşılıyor...peki sen ki bilmiyor musun cemaatten bir insanın gıybetini yapmak tüm cemaatin gıybetini yapmaktırorsan öğren aklı siyasetten başka bi boka basmayan insanlar buraya gelip laf söylemesin.ülkümüz türk islam değil islam türk ülküsüdür...dolayısıyla islamla uraşın önce.buraya gelip yazmayı biliyorsunuz kaçınız kaç tane insanın imanına yardımcı olabildiniz.....

kaçınız kaç tane insanın imanına yardımcı olabildiniz demişsin bize hesap soracagına ilk once kendine o sorunun hesabını ver.gercek islamı ogrenmeye yardımcı olmakla kendi yorumlarını katarak ogrettigi islamın kime yararı var
muhacir3
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Sal Ağu 09, 2005 5:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

orta 3 . sınıftan beri fen lisesi yıllarım onlarla geçti + lise sonda onların kolejinde okudum üniversitede şahsi tercihim belkide tembelliğimden bağım olmadı o günden beri ve adım Muhammet üstüne yemin ediyorum şurada yazılanlardan bir tanesinin kırıntısına dahi rastlamadım verdikleri eğitimi 1987 yılından beri biliyorum.Ben o duayı tektaraflı demiyorum sevgili drmfk "Birader Allah-u Teala Ehl-i Sünnet Akaidinde milim ayrılıpta islamın neferiyim diyenlerin belasını elbette versin" demişsin öyle değil eğer FG dediğiniz gibiyse onlar ve bende dahil iki dünya saadeti görmeyelim yok değilse bunu iddia edenler görmesin.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 14. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 22, 23, 24  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız