Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - YENİ DECCAL FETHULLAH GÜLEN
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 19. sayfa (Toplam 24 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
gazibaba
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Cum Ağu 19, 2005 7:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Fetullah Gülen'in hakkında hazırlanan CD'lere yalan ve montaj diyen arkadaşlar hangi bölümlerin yanlış olduğunu açıklayında bizde öğrenelim.
Bakın bunca yazılar yazıldı herhalde okumadan yazıyorsunuz. Kaldı ki biz burada belge sunuyoruz kitap ismi ve sayfası veriyoruz.
Bunların neresi yalan ve montaj,
CD'ler için yalan ve montaj diyen arkadaşlar CD'leri bende izledim hemde elimdeki belgelerle karşılaştırarak hepside doğru. Ahmet şahin'in zaman gazetesindeki yazmış olduğu "Ehl-i Kitapla amentüde ittifakız" alıntısımı yalan, Fetullah Gülen'in Papaya ziyaretinde vermiş olduğu "Papa cenabları" iltifatıyla başlayan mektubmu yalan, "Mesihiyet Cenahının ön plana çıkartılması" mı yalan.
Ne kadar da gözü kapalısınız yaa. Adam olan yalan demeden önce bir inceler konuları ondan sonra sallar.
Size tavsiyem Nurcuların Urfadaki yapmış oldukları evlilik merasimini lütfen dikkatle takip edin. O gün ne yapmışlardı Müslüman bir hanımı hristiyan bir erkekle evlendirmişlerdi. Bu evlilik Kur'an'a göre yasaktır. Ama adamlar bunu bu bir devrim diye manşet ettiler.
Daha sonra bunun açılımı olan evlilikler olmuştur. Güneydoğumuzda, İstanbulumuzda birçok müslüman kızımız sünnetsizlerle evlendirilmiştir. Bunun bir kısmına medyada rastladınız. Peki güneydoğudan arazi alan sünnetsizlere ne demeli, hani şu vatan toprağının Yahudi ve hristiyanlara satıldığı vatan toprağı adam önce kızı alıyor daha sonrada yüklü miktardaki parayla kayınpederinin arazilerini alıyor, resmiyette üstüne almıyor tepki çekmemek için.
Evet Fetullah Gülen'i savunan arkadaşlar bu yazıyı size yazıyorum belki uyanırsınız da araştırırsınız diye araştırmaya imkanınız olmazsa bari bana bir mailinizi yazında sizede elimdeki belgeleri göndereyim. Belki o zaman uyanırsınız.
Dini bütünlüğümüz Milli bütünlüğümüzün teminatıdır.
Ne diyelim aklı olan anlar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
sancaktar
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 90

İletiTarih: Pts Ağu 22, 2005 4:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

geçenlerde Fethullah itiyle ilgili elime ilginç sözleri geçti. gerçekten şaşırtıcı. özellikle dini yozlaştırarak din üzerinden siyaset yapanların bu denli önemsedikleri bir zatın aşağıdaki cümleleri sarfetmiş olması türbanı dini sorumluluk olarak göstermek isteyenleri iyice ortada bırakıyor.çoık yalnız kaldılar çook!! ,

bakın fethullah hocaları bile ne diyor:

"kadının başını örtmesi, bir iman meselesi ölçüsünde önemli değildir. Teferruta ait meseldir. Nitekim, Allah'a iman meselesi, namaz meselsi, zekat meselesi ta Mekke 'de tebliğ edilmişi farz kılınmıştır. Ama tesettür meselesi biraz farklı. Peygamberliği'nin 16, 1'nci senesinde, Müslüman kadınların başları açıktı. Temel meseleler varken üslupla uğraşak yanlış. Birileri bundan çok rahatsız olmamalı. Yani Müslümani isteyen başını kapatır. Milletle baskyla başını kapattırmak İslam değildir. Millete baskı meselesi İslam değildir."
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
gazibaba
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Pts Ağu 22, 2005 4:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zaman 5 Eylül 2000 “Müslüman Rahip”
Gönüllerdeki bu mühürlerin sökülüp Alemlere Rahmet Hz. Muhammed’in rahmetinin yeniden yeşermesi için şu soruları sakin sakin sorun ve anlatın… İftira değil bunlar, belgeli–kaynaklı gerçekler; konuşun, dertleşin, sorun, acıyın ve ayıktırın:

Gülen Efendi, Kur’an–ı Kerim’de, Sünnet’te ve tarihten bugüne Müslümanların bağlı bulunduğu Ehl–i Sünnet ve’l Cemaat akaidinde böylesi bir görüşe rastlanmadığı halde siz, hangi akılla ve ne niyetle “Herkes kelime–i tevhid–i esas alarak çevresine bakışını yeniden gözden geçirmeli ve ıslah etmelidir. Hatta kelime–i tevhidin ikinci bölümünü, yani ‘Muhammed Allah’ın Rasulüdür’ kısmını söylemeksizin sadece ilk kısmını ikrar eden kimselere rahmet ve merhamet bakışıyla bakmalıdır” (Bkz. Küresel Barışa Doğru, s. 131) diyebiliyorsunuz? Böylesi bir akaid değişikliği, papazlarla olan iftar yemeklerinizden ve Papa’ya yaptığınız ziyaretinizden sonra niçin ortaya çıktı?

Gülen Efendi, siz hangi cüretle, “Yahudi ve Hıristiyanları kınayan ve azarlayan ayetler, ya Hazret–i Muhammed (A.S.M) döneminde yaşayan ya da kendi peygamberleri döneminde yaşayan bazı Yahudi ve Hristiyanlar hakkındadır” (Bkz. Küresel Barışa Doğru, s. 45) diyerek, bugünün Yahudi ve Hıristiyanlarının yollarını cennete çıkartmaya çalışıyorsunuz? İslam tarihi boyunca böyle bir akaidi saman altından dahi olsa yürüten bir Müslüman’a rastlanmış mıdır? Siz, Müslüman kılığınız ve hocaefendi kimliğinizle, hangi akılla ve ne cüretle böyle bir akaidi yaymaya çalışıyorsunuz?

Gülen Efendi, ders arkadaşınız olan Zaman’dan Ahmet Şahin gibileri sizin Papa’yı ziyaretinizden sonra koro halinde “Ehl–i Kitap ile amentüde ittifakımız var!” (Bkz. Zaman, 17 Nisan 2000) diye kalem oynatmaları, hangi akaidi ikrar ve ilan etmektir? Bu ikrar ile Müslüman milletimize hangi yahudi ve hristiyan imanını tavsiye etmektesiniz? Tarihten bugüne ehl–i kitap ile amentüde ittifakımız vardır diyen bir başka Müslüman’a rastlanmış mıdır? Hristiyan ve Yahudilerin amentülerinde nasıl ittifak edebiliyorsunuz? Böyle bir ittifakın itirafı insanı nereye düşürür?

Gülen Efendi, Tercan Ali Baştürk gibi arkadaşlarınızın yönetiminde öğrenciler, yurtdışındaki okullardan İstanbul’a getiriliyor, Patrik Bartholomeus, papaz Marotvich, Zaman’dan Abdullah Aymaz ve Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’ndan Harun Tokak ziyaret ettiriliyor, sonunda da Hıristiyan, Yahudi ve Müslüman öğrenciler belli zamanlarda “birlikte ortak ibadet etme kararı” alınıyor. Böyle bir “ortak ibadet” hangi kitapta var? Hangi dinde var? Böylesi yeni bir ortaklığın İslam’daki adı nedir?

Müslüman Milletimiz, tarihten bugüne böylesi işleri Ehl–i Sünnet akaidine göre “küfür” olarak biliyor, vatana, millete, dine ve devlete ihanet olarak gördüğü “misyonerlik” şeklinde değerlendiriyor; siz ne dersiniz?

Gülen Efendi, Nisan 2000’de Şanlıurfa Harran’da düzenlediğiniz Hz. İbrahim Sempozyumu’nda İslam ve Türk tarihinde eşine rastlanmamış biçimde papaz, haham ve müftünün huzurunda Müslüman Meryem’i, Hristiyan Lester’e nikahladınız. Yüce Allah’ın ve Rasulüllah’ın yasakladığı böyle bir nikahı siz, kim adına, hangi akılla kıydırdınız? Bu nikahtan sonra kaç tane Müslüman hanımefendi, özellikle Güneydoğu bölgemizde hangi İsrailli Yahudi gençlerle veya Hıristiyan yabancılarla nikahlandı?.. İşte diyalogun meyveleri bunlar; bu diyalogun asıl adı ne, misyonerliğin daniskası değil mi?...

Zaman’ın 5 Eylül 2000 günkü sayısında “kartelin ağzı”ndan kıvançla ilan ettiği gibi, Gülen Efendi’nin “Müslüman rahip”liğinin icabı mı bütün bunlar?!
AKIN25
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 6

İletiTarih: Cum Ağu 26, 2005 10:42 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

NE KAZANDIRDI SİZE ISRARLA FETULLAH HOCAYI TARTIŞMAK??

DEGIŞEN NEOLDU????

BIRAKIN BU BOŞ İŞLERI YAHU??

FIKIR URETELIM ÇOZUM GETIRELIM T URKIYENIN SORUNLARINA...

SAÇMA SAPAN İDDALARIN TARTIŞMA ERI BURASI DEGILDİR..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Cum Ağu 26, 2005 10:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Muhterem anlaşılıyor ki bu başlık altında yazılan yazıları okumamışsınız.
Okusaydınız bu şekilde düşünmezdiniz.Necip Milletin temiz evladlarının imanlarını tehlikeye atanlar elbetteki ana gündem maddelerimizden biri olacaktır,olmalıdırda...
İddialara saçma sapan demeniz ise tamamen bir gaflet örneği ve hatta iddia demenizi bile yadırgıyorum,zira anlatılanların hepsi kaynaklarıyla beraber ortaya çıkarılan GERÇEKLERDİR,biline...
Saçma sapan olan yabancı dille eğitim yaparak,kendine yabancı toplum yetiştirenleri veya ecdadın temiz akaidi olan Ehl-i Sünnet velcemaat çizgisi dışına çıkanları deşifre etmek midir?
Kendinize geliniz...
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 9:02 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜCÜ Kardeşlerim;
Herkesin haklı olduğu konuılar olabilir.
Kesip yapıştırdığınız yazıların bir kısmını ben de takiop ediyorum.

Zaman Gazetesi ve F:Gülen hakkında olumlu yazı yazanlara katılmam mümkün değildir.
Ülkücü arkadaşlarım da F.Gülen ve Zaman gazetesi lehinde yazı yazmasınlar.
Neden?
Geçenlerde Etyen mahçupyan isimli ermeninin zaman gazetesindeki "İSLAMI TERÖRDEN MASUM GÖSTEREMEZSİNİZ " yazısından sonra benim o yazıyı yazdıran, onaylayan bir gazate ve cemaati ile ilişkim ve aynı dava savunuculuğum olamaz.
F:Gülen cemaati, gazetelerinde hangi isimlere yazı yazdırırsa yazdırsın, İslamı terörle bağdaştıranlarla diyalog fikri midemi bulandırmaktadır.
Dialog fikrinin ana teması;İslamı misyonerlikle hristiyanlarada asimile etmek ve dini sulandırmaktır.
Bu konu yeterince uzadı.
Diyalog kuranlar kursunlar, saf Müslümanı kandırmaya çalışanlarla da sonuna kadar uğraşacağız. Oyunları bozulana kadar.
Bozkurt_net
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 166

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 12:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu fethullah gülen muhabbeti sıkmaya başladı.Ya kardeşm çok seviyorsanız defolun gidin başka sitelerde reklam yapın sıktınız artık.Artık o taş kafalarınızı çalıştırın burada reklam,propaganda yapamazsınız kafasızlar.İşimiz gücümüz bitti de sizin tarikatınızın reklamını mı dinleyeceğiz.
m_ozturk77,
Senin de üyeliğin iptal edilmiştir...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 474

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 2:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Memleket dort taraftan tehlikede, ictende dert ustune dert cikiyor. Bozkurt otaginda tartisilan konu tuhaf geldi. Ozellikle kesip yapistiran arkadaslar aldigiiz liki yazsanizda okumak isteyen okusa! Yazi kisa oz olmayinca sikiyor.
gazibaba
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 2:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Fetullah Gülen de 9 Şubat 1998 günü Papa’yı ziyaretinde sunduğı mektubunda “Papalık misyonunun bir parçası olduğunu” ilan etmiştir. Bu mektubu 10 Şubat 1998’de Zaman gazetesi, aynı haftaki Aksiyon dergisi yayınlamıştır.

Dinlerarası diyalog, Papalığın II. Vatikan Konsili’nin 4. oturumunda kabul edilen, “Nostra Aetate” diye maruf Konsil metninde aktarılan ve 28 Ekim 1965’te Papa VI. Paul’un onayıyla ilan edilen, “Papalığın 3. bin yıl hedefi olarak açıkladığı Asya’nın Hıristiyanlaştırılması projesi”nin bir yöntemidir. Papalığın “çağdaş Hıristiyanlaştırma ve misyonerlik usûlü”dür. (Bakınız; John W. O’Malley, “Reform, Historical Conciousness And Vatikan Ii’s Aggiornamento, Theological studies, 1971 XXXII/4; M. Raukanen, The Catholic Doctrin of Non–Christian Religions According to the Second Vatikan Council, New york 1992, 35; The Second Vatikan Council, Nostra Aetate, 1–4)
Ülkemizdeki dinlerarası diyalog çığırından sonra toplumumuzun iman çivilerinin söküldüğünü, özellikle gençlerimizin “kilise evler”de fevc fevc Hıristiyanlaştırıldığını fark eden vatandaşlarımız, “Beyler çocuklarımızı kaybediyoruz, bu kadar dinsizlik de fazla...” demeye başladı. Bu tepkileri alan diyalogcu çevreler, bu faaliyetlerin kültürler arası yakınlaşma, medeniyetler arası buluşma olduğu şeklinde kıvırtmalara koyuldular.

Hiiç sağa–sola kıvırmaya, akademik gevezeliklere tevessül etmeye gerek yok... Kim ne derse desin, dinlerarası diyalog papalık misyonudur, Vatikan’ın geniş çaplı Hıristiyanlaştırma yöntemidir.

Haçlı dünyasının, Müslümanların kalbinden İslam’ın temel rüknü olan Hz. Muhammed’e imanı sökme gayretidir. Böylesi bir dinlerarası diyalog namlı Hristiyanlaştıma faaliyeti İslam imanı ve Ehl–i Sünnet akaidinin esaslarına göre açık, net ve ilmi ifadesiyle “küfür”dür (Muhammed b. İsmail er–Reşîd, Tehzib’ü Risalet’il Bedri’r–Reşîd fi Elfâz’il Mükeffirat, vr 12, Yahya bin Ebi Bekr, Esir’ul–Melahide, vr 11b. A.Z. Gümüşhanevî, Camî’ül Mütûn, c.1, Elfaz–ı Küfür, b. 2)

Bu dinlerarası diyalog namlı Hıristiyanlaştırma faaliyetinde Müslüman kılıklı insanların, hacı efendi veya hoca efendi kimlikli zevatın vazife üstlenmeleri, Müslüman kılıklı insanların bu işlerde kullanılmaları bu işi meşrulaştırmaz. Bilakis, Alemlere rahmet Hz. Muhammed’in kıyamet fitneleri ve ahirzaman ahvaline dair işaretleri hatırlandığında, Müslüman kılıklı kimselerin Hıristiyanlaştırma faaliyetlerinde taşeronluk yapmaları Deccal’in vazifesini üstlenmeleri veya Deccal’e askerlik yapmaları olarak ortaya çıkar.

Deccal, öyle kulakları farklı, kolları bacakları değişik, boyu zürafa gibi bir mahluk değildir.

Alemlere rahmet Hz. Muhammed’in kıyametin büyük alameti olarak uyardığı, hatta tüm peygamberlerin kendi ümmetlerini ikaz ettikleri Deccal, Müslümanlar arasından çıkacaktır (Ebu Davud, Sünen, Fiten, 1; İbn Mace, Sünen, Fiten, 9). Bu deccasllerin veya onun avanesinin gayretiyle Ümmet–i Muhammed’den gruplar halinde müşriklere, yahudi ve Hristiyanlara iltihaklar yaşanacaktır (Ebu Davud, Sünen, Fiten, 1; İbn Mace, Sünen, Fiten, 9;) Bu süreç, aynı zamanda İstanbul’un Haçlı fitnelerine maruz bırakılacağı günler olacaktır (Ebu Davud, Sünen, Melahim 3, (4294)

Ahirzamanın bu korkunç fitnesi kendisine sorulduğunda Hz. Ömer’in oğlu Abdullah (ra), “Anası doğurmayasıca, bilmiyor musun, bu fitne Müslümanların İslam’ı ve Hz. Muhammed’i terk ederek müşriklerin, Hıristiyanların ve Yahudilerin dinlerine iltihak etmeleridir...”

İmdi bu büyük fitnenin adı oldu dinlerarası diyalog.

O halde insanlığın en büyük fitnesi olan Deccal’ı ve avanesini tanımak isteyen varsa, Müslümanları Hz. Muhammmed’den kopartarak Hıristiyanların veya Yahudilerin inançlarına sürüklemeye çalışan Müslüman kılıklı dinlerarası diyalogculara baksın.

Unutmayın Deccal ve avanesinin fitnesi, kıyamete dek hep hak din olan İslam ve hz Muhammed’in yolu olan sırat–ı mustakim üzere bulunan bir topluluğa etki edemeyecektir. Deccal’in fitnesini, sayıları az da olsa işte bu Hak ve haklı topluluk sona erdirecektir (Ebu Davud, Sünen, Fiten, 1; İbn Mace, Sünen, Fiten, 9)
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 3:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gazibaba lütfen sende bu başlığa yazı yazma artık.valla sıktı artık ya.bıktım fetodan.haklısın ama artık yazmabilinen şeyler bunlar.
sadakat
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 7

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 4:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Tarih: 2005-08-03, 19:53:44 İleti konusu:

ite kurt muamelesi yaparsaniz, sizede insan muamelesi yapilmaz, derler.

aklinizi basiniza devsirin, kardaslar ve bacilar.

her seyi tartismakda iyi degildir.

fethullah gulen iyi veya kotu olabilir ama bu kadarda onun uzerine yazilacak helede bu platformda yazilacak bir insan degildir, bu kesin olan tek sey.

tekrar soyluyorum, aklinizi basiniza devsirin.

Allah cem-i cumlemize selamet versin.

ben iste bu tarihte ilk iletimi yazmistim, o gün bana hak veren vermiyen. bugün ayni benim gibi düsünüyor.

saygilar,

sadakat=bozkurt_1977
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 4:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

helal olsun bozkurt_1977.senden bunu beklemezdim.demek sende fetoyu savunuyorsun.sen araştıran ve gercekleri bilen birisin diye düşünüyordum.ne oluyor.
sadakat
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 7

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 4:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben demisimki;

Alıntı:

Tarih: 2005-08-07, 17:16:20 İleti konusu:

ben bir suru yorum yazdim ama hicbirisi fetos uzerine degildi Funda hanim, sana neden Allah askina kes dedigimide anlattim.

madem herseyin aleni soylenmesini istiyorsunuz, benim fetos hakkindaki kisisel fikrim sudur, Kibar Feyzo filminde kemal sunal faso kelimesini nasil tarif ediyorsa, benim gozumdede fetos oyle birisidir, bele p... gibi i... birsey diyor ya hani.

bunlari tek tek her ulkudasimin soylemesi veya onu savunmasi bize ne kazandirir?

birsey kazandirmayacagi kesin ama kaybettirecegi seyler olacaktir ki, iste goruluyor, aramizda tartismaya sebep olabiliyor.

hicbir ulkudasimi bir digerinden ayirmiyorum ve hepinizi cok seviyorum, sizi sevmeyecegimde kimi sevecegim?

sizinle neselenmeyecegim, sizinle konusmayacagim, sizinle aglamayacagimda kiminle aglayacagim?

benim muslumanligima fetosun ne gecmisinde, ne su aninda ve nede geleceginde, bana verecegi bir tane arti birsey yoktur.

biz ulkuculer icin, okunacak ornek alinacak bircok irfan ve irsat buyugumuz mevcuttur, bunlari hepiniz biliyorsunuz.

tekrar soyluyorum, fetos konusunu konusmak, helede bu platformda konusmak, bence zararlidir.

Allah'a emanet olun.

Türk_neferi ülküdasim bak bu yazima.
tarihine bak, dediklerime bak.

kibar feyzo filmini seyretmissindir umarim.

ben fetosu iste ne kadar sevdigimi belirtmisim.

saygilar.

sadakat=bozkurt_1977
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2005 4:14 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş o yazında farklı şey anlaşılıyordu ama.anlayamadım.aynı düşüncedeyiz yani.eyvallah.

En son turk_neferi tarafından Cmt Ağu 27, 2005 4:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 19. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız