Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SU CİLGİN TÜRKLER! SU BÖLUCU KÜRTLER! HER TÜRK OKUMALİ
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 6. sayfa (Toplam 13 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 512

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 2:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

adam orda yalakalıktan bahsediyor.. deli etmek mi istiyor beni ben şimdiye kadar kime ne yalakalık etmişim... cevabını sen ver Vuslat Ağa... herhalde Ağa dediğim için yalakalıkdan bahsediyor. ben kendimden büyük herkese ağa diye hitap ederim... başka da bişey demiyorum
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 3:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR ŞU KÜRT DÜŞMANLIĞINI BIRAKIN ARTIK BİZİM MESELEMİZ KÜRTLER DEĞİL BİZİM ASIL MESELEMİZ KENDİNİ SENELERDİR SAKLAYARAK BİZLERE KÜRT DİYE LANSE EDEN ERMENİLER.EVET ARKADAŞLAR GERÇEK KÜRT BİZE DAĞDA KURŞUN ATMAZ DÜŞMANLARIMIZIN YANİ ERMENİLER İLE YAHUDİLERİN İNGİLİZLERİN VE AMERİKALILARIN BİZİ ZAYIF DÜŞÜRÜP YIKMAK İÇİN TEZGAHLADIKLARI BİR OYUNUN İÇERİSİNDEYİZ.APO NUN SOYU KÜRTMÜ ERMENİMİ ADAM BİR KELİME KÜRTÇE BİLMİYOR.ERMENİ OLDUĞUNU YEDİ DÜVEL DUYDU .YA DAĞDA ELE GEÇİRİLEN PKK LILAR İÇLERİNDE HİÇ ÖNEMSENMEYECEK YOĞUNLUKTA ERMENİ OLDUKLARINI YÖNETİM KADROLARININ BÜYK ÇOĞUNLUĞUNUN ERMENİ OLDUKLARINI BİLİYORMUSUNUZ.VE YA O ASKERE POLİSE KURŞUN SIKANLARIN ÇOĞUNLUĞUNUN KANDIRILARAK VEYA ZORLA TEHDİTLE DAĞA KAÇIRILDIKLARINI VE BİN BİR ENTRİKA İLE MİLİTAN YAPTIKLARINI .ARKADAŞLAR SİZLERİ SAĞ DUYUYA DAVET EDİYORUM.VE BİR ÖRNEK VERMEK İSTİYORUM.İSKİLİP Lİ İSMAİL BEŞİKÇİ DİYE SÖZDE BİR PROF.VAR BU ŞAHIS PKK NIN EN BÜYÜK RESTEKÇİLERİNDEN SÖZDE BİR SOSYOLOG.ELAZIĞ MADEN TARAFLARINDA KAMYONCULARIN YOLU PKK LILARCA KESİLDİĞİNDE ŞOFÖRLER BEŞİKCİNİN HEMŞERİSİYİZ DEYİNCE TERÖRİSTLER DOKUNMAZMIŞ BİLE DÜŞÜNÜN BU ADAMIN KÜRTLÜKLE HİÇ BİR ALAKASI YOK AMA ADAM BİR NUMARALI PKK LI .İSKİLİP TEKİ EVİNİ YAPTIRMAK İÇİN DAHİ PKK SEMPATİZANLARINI ÇALIŞTIRDIĞI SÖYLENİR.M.ALİ BİRAND KÜRTMÜ .AMA ADAM TAM BİR PKK SAVUNUCUSU TÜRK DÜŞMANI.PEKİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 1995 YILINDA MHP ŞIRNAK İL BAŞKANININ TRAFİK KAZASINDA ANKARAYA TOPLANTIYA GİDERKEN HAYATINI KAYBETTİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ.VEYA ELEZIĞLILARLA BİNGÖLLÜLERİN BİZ DAHA ÜLKÜCÜYÜZ DİYE BİR BİRLERİ İLE KAVAGA DERECESİNE GELDİKLERİNİ.VEYA 97-98 YILLARDA TUNCELİDE MHP DEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ KÜRTLERİN OLDUĞUNU.EVET ARKADAŞLAR HER KÜRT PKK LI DEĞİLDİR.ONLARA GÖSTERDİĞİNİZ TEPKİYİ NEDEN SENELERDİR KANIMIZI EMEN TİKKOCU DEV SOLCU TÜRKLERE GÖSTERMİYORUZ.ARTIK UYANALIM KENDİMİZE GELELİM.BİZİM ASIL SORUNUMUZ KÜRTLER DEĞİL BEN BOZKURT İŞARETİ İLE SELAMLAŞTIĞIM NİCE KÜRT BİLİYORUM.DÜŞMANLARIMIZIN OYUNUNA GELMEYELİM.ALLAH TÜRK Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Turkhack
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 39

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 3:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ayni mustafa abimin dedgii gibi pkk li ver kürtleri ayritmamaiz lazim kürt ler bizim dostumuzdur pkk dusmanimiz kurtulus savasinda kürtler bizle beraber savasti simdik olsa gene yaparlar cunku onlarda bu vatani seviyor bizde biz bu vatani icin canimizi bile veririz kürt kardesleirmizde verriri dinimize uyalim her musluman bizim kardesimizdir yani kürtlerde onun icin ikisini benzetmeylim ben binlerce kürt taniyorum evlerinde Türk bayrakli ama kurtler de taniyom pkk bayrakl dolu evinde onlar pkk iste msn adresslerini arayip bulup hackliyoruiabilerim Türkhackden saygilar bye bye
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
batur61
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 23

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 3:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

EgE demiş ki:
Yazilanlar dogrudur. Kardeslik mardeslik palavradir! Kimse kendini kandirmasin. Biz daha neyi kime anlatmaya calisiyoruz? Hersey ap acik ortada! Birkac kürt "vatansever" diye, birkac kürt "ülkücü" ve "milliyetci" diye gercekleri göz ardi edecek halimiz yok herhalde! Kimse üzerine alinmasin, kimse derken o birkac kisiyi kastediyorum! Siz madem vatansever ve milliyetciyseniz ne mutlu size ama sizin sayiniz o kadar az ki, bizim böyle düsünmemize sebeb olan kürtlerin büyük cogunlunda bulun sucu! Gidinde onlara anlatin derdinizi! Buraya gelipte bizi suclamayin! Birazda onlara kardeslikten bahsedin bakalim, biz yeterince kardes olduk kendi kendimize, YETER artik!

Ortada bir kardeslik varsa, bu arap kökenli, cerkez kökenli, laz kökenli, gürcü kökenli, kürt kökenli, süryanisinden tut ermenisinden, yani artik daha ne varsa hic ayirt etmeden tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari bizim kardesimizdir o zaman, eger kendileride öyle görüyorsa! Ama simdi zirt birt sirf kürtler bizim kardesimizdir dersek, ikide bir Türk-kürt kardestir, et tirnak misali verip durursak, yani kendi kendimize gelin güvey olup durursak, birincisi bu artik cok BAYAT olur, ikincisi diger vatandaslarimiza haksizlik yapmis oluruz. Kürt vatandaslarimizin bir özelligi yoktur! Adam olsunlar, adam gibi benim ülkemde yasasinlar, azip durmasinlar bizde ona göre davraniriz. Ama bu saat´den sonra bunlarin akillanacagina inanmiyorum! Cünkü yillardir sürekli kürtler azmistir benim ülkemde, sürekli bunlar bela olmustur basimiza! Bunlar akillanmazsa, rahat durmazlarsa, cok cok kötü seyler olacaktir bu kesin! Kimse benim vatanimda, benim ülkemde bana ve benim milletime, vatandasima, dayilik yapamaz! Uslu dursunlar, adam olsunlar yoksa cok kötü seyler olacaktir!

Nedense hic birtane kürt gelipte burda bize hak vermiyor. "Kardes siz haklisiniz, maalesef bizim kürtlerin cogunlugu bölücülük yapiyor TÜRK Milletine ve TÜRKIYE´ye zarar olusturuyor, tehlike yaratiyor, sizi cok iyi anliyorum, onlar adina utaniyorum ve sizden özür diliyorum" DEMIYOR, DIYEMIYOR!!!! Bunlari dedikten sonra yinede kardeslikten bahsetsin, vatansever kürtlerin oldugundan bahsetsin hicbirsey demem. Ama biz artik ne düsünecegimizi cok iyi biliyoruz, kimseden ders alacagimiz yok! Yillardir dersimizi aldik, gördük ve yasadik! Vatanimizi seven, bayragimizi seven, kendisini TÜRK olarak benimseyen ve öyle yasayan, hatta milliyetcisi olan bütün vatandaslarimiz bizim saftadir, gerisi karsimizdadir! Kardeslik mardeslik yok artik!

NE MUTLU TÜRK´ÜM DIYENE

evet arkadaş doğru söylüyorsun yıllardır pkk denen terör olayı var ülkemde bu sadece bu tarihte değil geçmiştede başka isimler altında oldu şeyh sait ayaklanması vs. vs. vs. osmanlı dönemindede yaptı bunlar aynı şeyleri selçuklu dönemindede Başbuğ ATATÜRK 1 sene daha yaşasaydı kökünü kurutacaktı ama malesef olmadı..

önceleri bende kardeşlikten bahsederdim fakat askere gidip olayı kendi yerinde görünce bizi ökadar çok seviyorlarki 1 bardak su vermiyorlar köylerindede kasabasında da..

yani SEFAİ hocamın dediği gibi bunlar Türk düşman göbekten....
Turkhack
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 39

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 3:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

serhan abi sana katiliyorum
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
konyali_42
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 2

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 6:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

canım kardesim bak ben daha hıc bır mıllıyetcıden kurtlerın bızım kardesımız oıldugunu soyleyenını duymadım ama o ınsanlar dedıgın gıbı gercekten yaptıkları cok kotu ama sunuda unutma bır devlet senı hıc sevmesse sen o devletten ya kacarsın ya da zarar vermek ıstersın ama bır devlet senı yuceltırse sen de sımarmaya baslarsın kurtlerı artık kaybettık ama alevı kardeslerımızı kaybetmeyelım ltf alevıler soyle alevıler boyle demeyelım bırde onları kaybedersek doguyuda kaybederız
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 7:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kürdün kızılı ve yeşil görünümlü olanı çok tehlikelidir.Ben size bir gerçeği daha söyleyeyim.Ne aşırı iyimser olun ne de kötümser.Türk nüfusunu arttırmaya bakın.Hepimiz Türk'üz ya da kardeşiz diye bir şey yok.Ayni Osmanlı Milleti gibi bir Türk milleti var.Cumhuriyet de işin içinden çıkamamış ve Osmanlının MİLLET tarifine aynen riayet etmiştir.AKLIN YOLU DA BUDUR.Bir şeye kalkışmadıkları sürece hiçbir Tc vatandaşını süremez,katledemez,farklı bir muamele yapamazsınız.Yapmaya kalkıştığınızda sizi dünyada ne tek bir devlet tanır ,ne ticaret yapar,ne de adam yerine koyar.Ama kardeşiz,etiz tırnağız diye de uyur olanları görmezsek,bedelini ağır öderiz.Süratle Türk nüfusu çoğalmalı,Türkler okumalı,ticareti ele geçirmeli,yönetimde ağırlıklı olmalıdır.Hayatın gerçeği bu.Ama bu noktaya,katliamlarla,bilek gücü ile değil,çok çalışarak,hakederek gelmelidir.Sen kahvede okey oynayacaksın,ya da birahanelere takılacaksın,iş yok diye çalışmayacaksın,inşaatlarda çalışmayı küçüklük kabul edeceksin,işçilikten utanacaksın;kürt inşaatlarda çalışacak,o imkansızlık içerisinde senden iyi okuyacak.EEEE nasıl Türkçülük bu?Bakın aptalca öğünmek bir şeye yaramaz.Bir şehrin yerlilerinde bu ukalalık olduğu için,hemen hemen bütün şehirlerde,köklü ailelerin çoğunun mal varlıkları erimiş,yeni zenginler türemiştir dışarıdan gelen.Yahu bu inşaatları kim yapacak,bu fabrikalarda kim çalışacak.Herkes kalem efendisi olup kravat takmak peşinde.Doktor önlüğünü giyecek,mühendis tulumunu,postalını çalışacak arkadaş.Masa başından bu ülkenin işleri çözülmez.ASKERDE POSTAL GİYDİM.ŞANTİYEDE POSTAL GİYDİM.MEMUR İKEN TATİL GÜNLERİ ÇALIŞIRKEN KRAVATI ATIP,KOT GİYDİM POSTAL GİYDİM.DOĞUYA GİT DEDİLER GÜNEYDOĞUYA GİT DEDİLER EYVALLAH DEDİM.YAPABİLİYORMUSUNUZ?DÖNDÜM,NOKTALADIM.KÜÇÜK İLÇEMDE YAŞIYORUM.YAPABİLECEKMİSİNİZ?İŞTE TÜRKİYE BU NOKTALARA BİZİM NESLİN BÖYLE ÇALIŞMASIYLA GELDİ.O BAKIMDAN,BU NESLİN HAKKINI ÖDEYEMEZSİNİZ.TÜRK'ÜN TARİHİNDE OLMAYAN BİR EĞİTİM VE ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİNE BU ÜLKE,CUMHURİYET VE ONUN YILMAZ SAVUNUCULARI İLE GELMİŞTİR.EĞER İYİ YÖNETİLSEYDİ,EĞER O ÇİZGİ DEVAM ETTİRİLSEYDİ,EĞER O ÜLKÜ O SEFERBERLİK SÜRDÜRÜLSEYDİ,BUGÜN 1 NUMARALI DEVLET İDİK DÜNYADA.TÜRKLÜĞÜNÜZLE ELBET ÖĞÜNÜN.AMA ÇALIŞ DA.AMA GÜVEN DE.AMA ÇOĞAL DA.SEN DE ÇOCUK YAP.DÜNYADA AZINLIĞIN ÇOĞUNLUĞA TAHAKKÜM ETTİĞİ BİR İDARE GÖRÜLMEMİŞTİR.YIKILIR GİDER.GÜÇ İLE BİR SÜRE AYAKTA TUTABİLİRSİNİZ.KIZLARIMIZ BEN AYAKLARIMIN ÜZERİNDE DURACAĞIM DİYECEK,KARİYER YAPACAĞIM DİYECEK,MESLEĞİME ENGEL OLMASIN YA DA ANLAŞABİLİRMİYİM DİYE 35 YAŞINDAN SONRA ÇOCUK YAPACAK.ERKEKLER EV BAKMAK BANA ZOR GELİYOR,NE GEREK VAR,BEN ZATEN SOKAKLARDA bi sürü kız BULUYORUM DİYECEK,MAHKEMELER ANLAŞAMAYAN BOŞANAN ÇİFTLERLE DOLUP TAŞACAK;SEN DE BAĞIRACAKSIN "ÇOK YAŞA TÜRK MİLLETİ" DİYE.BU ÜLKENİN MİLLET TARİFİ KAN BAĞI DEĞİLDİR.HUKUKİ BİR BAĞDIR.BU GERÇEĞİ ARTIK GÖRÜN.KAN OLARAK TÜRK OLMAYAN HER İNSANIN,BU ÜLKEYE BİR GÜN KANDIRILIP İHANET ETME İHTİMALİ VARDIR.BU NEDENLE KAN OLARAK TÜRK OLAN,CAZGIRLIK YAPMAYACAK,HERKESTEN FAZLA ÇALIŞACAKTIR.BU BİR YARIŞTIR.TÜRK'ÜM DİYE BAĞIRAN KANDAŞLARIM.YA HERKESTEN ÇOK ÇALIŞIR,DİDİNİR BU ÜLKEDE SÖZÜ ELİNİZE ALIRSINIZ,YA DA YOKOLUR GİDERSİNİZ.BU İŞ KILICI ALIP,KUŞANIP,TEMİZLİĞE ÇIKMAKLA OLMAZ.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 8:55 pm    ileti konusu: OYUNA GELMEYELİM Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR YİNE DİYORUM BİZİM ASIL SORUNUMUZ KÜRTLER DEĞİL .BİZİM ASIL SORUNUMUZ BİZİ BU AYRIMCILIĞA GETİRENLERELE. ÇANAKKALE SAVAŞLARINDAN SONRA İSTANBUL U TERK EDEN İNGİLİZ AMİRAL (İSMİNİ TAM OLARAK HATIRLAYAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN)SAVAŞ GEMİLERİ İLE BOĞAZDAN AYRILIR KEN BİR GÜN GELECEK TÜRKÜ KÜRDE ,KÜRDÜ TÜRKE KIRDIRARAK BU ÇANAKKALE SAVAŞLARININ İNTİKAMINI ALACAĞIZ DEMİŞTİR.VE BU SÖZ TARİH SAYFALARINDA YERİNİ ALMIŞTIR.LÜTFEN BİRAZ TARİH OKUYALIM.GERÇEKLERİ ORALARDA DAHA NET GÖRÜRÜZ.ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ BUNLAR TARİH BOYUNCA HEP İSYAN ETMEDİLERMİ.BENDE DERİMKİ İSYAN EDEN BU KÜRT AŞİRETLERİNİN SOYUNU SOPUNU İYİ ARAŞTIRIN.ACABA BUNLARIN ASLI GERÇEKTEN KÜRTMÜ YOKSA TENDİLERİNİ KÜRT LANSE EDEREK SENELERDİR ASALAK GİBİ İÇİMİZDE YAŞAYAN PARAZİTLERMİ.ŞÖYLE BİR BAKIYORUMDA İÇİMİZDE Kİ DÖNME MASONLARA BU KADAR ÇOK TEPKİ GÖREMİYORUM.FORUM YÖNETİCİLERİNDEN RİCAM ŞU AN ÇATIR ÇATIR VATAN TOPRAKLARI SATILIRKEN BU TARTIŞMALARIN KAPATILMASI.ŞÖYLE BİR FORUM DAHA FAYDALI OLUR:BU SİTEYE GİREN HERKES KENDİ MEMLEKETİNDE YABANCILAR NE KADAR TOPRAK SATIN ALMIŞ VEYA NE KADAR APARTMAN KİLİSE AÇILMIŞ.MİSYONERLER NERELERDE BEDAVA İNCİL DAĞITIYORLAR UBU GİBİ KONULARI BİRLEŞTİREREK DÜŞMANLARIMIZIN FAALİYETLERİNİ BURADA AÇIĞA ÇIKARSAK DAHA FAYDALI OLMAZMI.SEVGİ VE SAYGILARIMLA TÜRKOĞLU TÜRK HER NEREDE YAŞIYORSAN VE TÜRKÜLÜĞÜ YAŞATIYORSAN. ALLAH A EMANET OLUN.
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 9:15 pm    ileti konusu: MEKTUP Alıntıyla Cevap Gönder

TARİH SAYFALARINA DÜŞEN BİR NOT:ÇETİN SAVAŞLARA RAĞMEN TÜRKLERİ YENEMEYEN RUS ÇARI İSTANBUL ERMENİ PATRİĞİNE BİR MEKTUP YAZAR "YAHU PAPAZ EFENDİ BİZ BU TÜRKLERİ BİR TÜRLÜ YENEMİYORUZ EN MODERN ORDULARLA ONLARDAN KAT KAT FAZLA ASKERLERLE SALDIRIYORUZ AMA YENEMİYORUZ BU TÜRKLERİ YENMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ"BİZİM PAPAZ DURURMU ODA ALMIŞ ELİNE KAĞIDI KALEMİ YAZMIŞ BAKALIM NE YAZMIŞ"EY ÇAR EFENDİ TÜRKLERİ ELBETTE YENEMEZSİN ÇÜNKÜ ONLAR SAVAŞA ALLAH İNANCIYLA ÖLÜRSEM ŞEHİT KALIRSAM GAZİ OLURUM DİYE İMANLA GİDİYORLAR EH OZAMAN ELLERİNDEN KUR-AN I KERİM-İ ALACAKSIN YERİNE İÇKİ KADEHİNİ VERECEKSİN.ONLAR AİLELERİNE ,GELENEK GÖRENEKLERİNE ÖRF VE ADETLERİNE,NAMUSLARINA ÇOK DÜŞKÜNDÜRLER OHALDE NE YAPACAKSIN ? ANNEYİ BABAYI EVLADA,EVLADI ANNEYE BABAYA DÜŞMAN EDECEKSİN Kİ BAĞLARI KOPUSUN.ÖRF ADET GELENEK GÖRENEKLERİNİ YIKACAKSIN,RÜŞVETİ ZİNAYI NORMAL GİBİ ALGILATTIRACAKSIN AHLAKLARINI BOZACAKSIN İŞ TE OZAMAN BU TÜRKLERİ YENERSİN"DİYE YAZMIŞ CEVABINI.VE BU GÜN GÜNÜMÜZE BAKALIM.BUNLARDAN HANGİSİ ELİMİZDE KALDI.BU ÜLKEDE KARDEŞİ KARDEŞE VURDURTMADILARMI ,BİZLERİ TELEVOLE TOPLUMU HALİNE GETİRMEDİLERMİ.KAÇ TANEMİZ KUR-AN OKUMASINI BİLİYORUZ KIZLARIMIZIN BAŞLARINDAN BAŞÖRTÜLERİ ALINMADIMI.ASKERİMİZİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLMEDİMİ KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ ALT ÜST EDİLMEDİMİ BUNLARI KÜRTLERMİ YAPTI ARKADAŞLAR.EVET YİNE YAZIYORUM BİZİM ASIL MESELEMİZ İŞTE BUNLAR.
ayna
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Pzr Oca 15, 2006 11:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ağzına sağlık kardeşim, çok güzel yazmışsın. zaten bizlerin de artık silkelenip, kendimize gelmemizin zamanı gelmişti. uyutulduğumuz konusunda kesinlikle haklısın. eminim bi çoğumuz tehlikenin bu boyutta olduğunu bilmiyor. "Kavgam'ı" okuyanlar bilirler. almanyanın dünya savaşından sonraki duruma doğru ilerliyoruz (kim ne derse desin) allah sonumuzu hayr etsin. umarım Hitler gibi bi diktatöre ihtiyacımız kalmadan bu bahadireyi de atlatırız.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
batur61
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 23

İletiTarih: Pts Oca 16, 2006 8:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tarih hakkın da bilgimiz var ama bizde insanız bir sabrımız var yıllardır onlar kardeşimiz kandırıldılar doğru yolu bulacaklar deyip bekledik bu bekleme sürüsinde resmi dillere göre 30.000 şehit bana göre 100.000 ve katlarınca şehit verdik...

bunları vatandaşları artık kazancak ne yapabiliriz hiçbirşey çünkü bunların dedeleride aynı şeyi yaptı ve torunlarını buna göre yetiştirdi..

bunları artık çeviremeyiz........
tarihci4268
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 12

İletiTarih: Pts Oca 16, 2006 9:31 pm    ileti konusu: SEÇİM ANKETİ Alıntıyla Cevap Gönder

www.tarihcilerin.mekani.com da yaptiğim seçim anketindeki son durum:

1-AKP:%32
2-CHP:%22
3-DYP:%14
4-MHP:%13
5-DEHAP:%11

6-ANAP:%5
7-DSP:%1
8-SP:%1
9-SHP:%1
10-TKP.%0

SONUÇLARİN DEĞİŞMESİ İÇİN OYLARİNİZİ BEKLİYORUM.
www.tarihcilerin.mekani.com

En son tarihci4268 tarafından Çar Oca 18, 2006 2:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
kursatugrul
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Pts Oca 16, 2006 10:02 pm    ileti konusu: Kürtler!! Alıntıyla Cevap Gönder

EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRT
buggrahan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 49

İletiTarih: Sal Oca 17, 2006 7:30 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Geçenlerde arkadaşın arabası çalındı yakalanan hırsızda kürttü iyi niyetli olmaya çalışıyoruzda neden bunları yapan hep kürtler? fakir, aç, zavallı Türkler yok mu? Neden Türkler kürtlere nazaran çok daha az yapıyor? Uyuştucu satarak hem pkk ya para yardımı yapan hemde Türk gençlerini zehirleyenlerde Kürt değil mi? Şehirde bacılarımızın yolda yürümekten bile korkmalarına sebep olan laf atan, ağzının suyu akarak bakan kürtler değil mi? Töre cinayeti işleyen bunlar değil mi? Avrupalıların Türkler ne kadar geri demelerine sebep olan davranışların çoğu da kürtlere ait.. Kardeş demeye dilim varmıyor siz nasıl diyorsunuz anlamıyorum kendi öz kardeşim böyle olsa kendi ellerimle öldürürüm. Kurunun yanında yaş yanmasın deniyor ama ben ömrümde çok az iyi olanını gördüm. Bi tane güzel davranıslarını gösterin yok ki hep baş belası. Artık televizyonda normalde çok iyi türkçe konusabildikleri halde aksanlı aksanlı şarkı söyleyen kürtleri görmekten, onların yaşam biçimlerini, törelerini gösteren dizilerin tv işgalinden, moda olmuş gibi çıkıp bende kürdüm diyen ünlülerden bıktım.
Fakirlik ve eğitimsizlik bi bahane değil bir insanın içinde kötülük yoksa ne kadar fakir ve cahil olursa olsun, birine tecavüz ettiremezsiniz, hırsızlık yaptıramazsınız, insanları hele de ekmeğini yediği devletin gencecik mehmetciklerini öldürtemezsiniz. Yeni kürt nesilleri yetişiyor yine hep aynı Türk nefretiyle dolu.
Allah TÜRKÜ korusun ve yüceltsin.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 6. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız