Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - apo yu da serbest bıraksınlar
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum Şub 03, 2006 12:09 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Öcalan'ı bize ABD verdi !

İşte Cumhuriyet Gazetesi’nden Hikmet Çetinkaya ve Oral Çalışlar’ın Bülent Ecevit ile yaptığı röportaj: Ecevit, görüşmemiz sırasında Kenan Evren 'in anılarını hatırlattı ve Evren'in anılarındaki şu değerlendirmelere dikkat çekti: ''Kontrgerilla dedikleri, 1952 yılında kurulmuş. Özel Harp Dairesi teşkilatı düşman işgali karşısında yürütülecek gayri nizami harple iştigal eden bir kuruluştu. Kontrgerilla tabiri sonradan uydurulmuş bir tabir olup Silahlı Kuvvetler'i yıpratmak için ele alınmıştır. Demirel, Özel Harp Dairesi'ndeki personeli teröristlerle mücadelede kullanmamızı ve onlarla çete savaşı yaparak öldürmelerini, vaktiyle de bu teşkilatın böyle kullanılmış olduğunu söyledi. 1971 sıkıyönetim dönemindeki Kızıldere olayında kullanılan personeli kastediyordu. Bu hal tarzına şiddetle karşı çıktım, Genelkurmay Başkanı olduktan sonra bu daireyi esas görevine yönelttiğimi, tekrar kontrgerilla söylentileri istemediğimi söyledim."

1 Mayıs 1977'deki olayları Özel Harp Dairesi'nin sivil uzantısının provoke etmiş olabileceğini düşünüyordum. Başbakan Demirel, Cumhurbaşkanı'na sunduğum raporu ciddiye almadı. Özel Harp Dairesi'ne bağlı sivil örgütle ilgili kuşkularımı da önemsemedi. O yüzden de kamuoyunu bilgilendirdim. Demirel'den mektup aldığımda şöyle düşündüm: Mektup göndereceğine önlemini alsaydı. Benim o gün radyodan seçim konuşmam vardı. Konuşmamda halkı mektuptan haberdar ettim ve onların alana gelmemesini, Rahşan Hanım'la birlikte ikimizin gideceğini söyledim. Halk dinlemedi, müthiş bir kalabalık toplandı ve mitingi yaptık. Böyle durumlarda insanın aklına korku gelmiyor. Bu, savaşa benziyor biliyor musunuz? Tehlikeyi düşünmeden görevinizi yapıyorsunuz. Özel Harp Dairesi konusunu ilk ben gündeme getirdim. Ondan rahatsız olan bir tek ben vardım. Demirel hiçbir zaman bir rahatsızlık ifade etmedi. Bütün bu olayların nereden kaynaklandığını, neden bu şekle dönüştüğünü şimdi düşündüğümüz zaman şöyle yorumluyorum: Biz iktidara geldiğimizde 1974 yılında ABD haşhaş yasağı istiyordu. Bu konuda ağır bir baskı gördüğümüzü söyleyebilirim. ''Derin devlet'' Türkiye'de var, bunu birçok konuşmamda söyledim. Maalesef devletin şeffaflaşması sağlanamadı. Tabii bütün bu olayların arkasında başka devletler de var.

Öcalan'ı ABD bize neden verdi?

ABD'lilerin Öcalan 'ı bize teslim edeceğini, onların istihbarat örgütlerinin bizim istihbarat örgütüne söylemesiyle öğrenmiştim. ''Bu duyulursa, operasyon yatar'' demişlerdi. Ben de bunu kimseye söylemedim. Öcalan, Kenya'dan getirilirken her aşamada bana bilgi verdiler. Ben hiç ayrıntı sormadım, onlar bir şey söylerse haberim oluyordu. Öcalan'ın teslim edilmesi neyin sonucuydu? ABD bunu neden yapmıştı, hiçbir zaman öğrenemedim. ABD, demokratik bir ülke. İçinde çok değişik güç odakları bulunuyor. Bir olayı bir güç yapabilir, diğeri onu beğenmeyebilir.

'Darbelerde ABD parmağı var'

Örneğin Türkiye'deki askeri darbelerde ABD'nin devlet olarak ne kadar parmağı var, bilemem. Devlet bütünüyle bunun arkasında mı, onu da bilemem. Kıbrıs'taki Barış Harekâtı sırasında da ABD ile aramızda sorun oldu. Biz Londra'ya gitmiştik, o sırada Kıbrıs'ta gerçekleştirilen Nikos Sampson darbesine karşı ne yapacağımızı iki garantör devlet olarak konuşuyorduk. Amacımız, müdahaleye İngilizleri ikna etmekti. Bu arada İngilizler sık sık çıkıp giriyorlardı. Sonunda ABD yetkilileri ile görüştüklerini söylediler. ABD'lilerin de bu görüşmelere katılmak istediklerini aktardılar. ''Hayır, biz garantör devletler olarak konuşuyoruz, onlarla ayrıca bu konuyu tartışabiliriz'' cevabını verdik. ABD'yle Kıbrıs konusu daha sonra hep büyük bir sorun olarak kaldı. Türkiye'deki iç çatışmalarda, darbelerde ABD'nin ne kadar rolü olduğunu tam olarak bilmek mümkün değil. Ancak ABD içindeki bazı güçlerin rolü olduğunu düşünüyorum.

Kaynak; Etikhaber.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Cum Şub 03, 2006 1:05 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Şu pisliğin adını sitemizde anmayalım
TC-Kurt
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 88

İletiTarih: Cum Şub 03, 2006 1:08 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BasbugAtilla demiş ki:
Şu pisliğin adını sitemizde anmayalım

kötü laflar yazdigin zaman hani böyle * yildizlar cikiyo ya, bunu APO, PKK gibi laflarada almamiz lazim :-)
kalpmen
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 17

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 10:57 am    ileti konusu: SAHI NEDEN BESLIYORLARKI Alıntıyla Cevap Gönder

GADASINI ALDIKLARIM AYGILAR

Gercekden buraksinlar ne olacakki neden besleyelimki

SOBADA ATES YANIYOR MASA SOBANIN YANINDA DURSA NE OLUR DURMASA NE OLUR NASILSA ODUN KOMUR DOLMUS SOBA

Hanki apo ))))

Real bir seyler uretemeyenler hep baskalarindan korkar yada korkudularak yasamalari saglanir.

ANLIYANA SIVRI SINEK SAZ ANÖAMAYANA DAVUL ZURNA AZ

DIP NOT
Iranin Nufusu 70 milyon 30 milyonu azeri 3 milyon Turkmen ama ne hikmetse uc bes capurcu pkk li ile onlar bizi korkudur biz 30_35 milyon kanimdan canimdan turklerle onlari korkudamak )))

SALSINLAR APOYU APODAN KORKAN APODAN KOTU OLSUN ZATEN ONDAN KORKANLAR APODAN DAHA APO

sadece onun adi abdullah ocalan digerinin adi su bu

M.sabah
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 348

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 11:18 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TERÖRİST KIZ İNTERNETTEN "CHAT" YAPILARAK İKNA EDİLDİ

Kuzey Irak'ta bulunan terör örgütü PKK üyesi bir kadının, internetten chat yapılarak ikna edilip, teslim olmasının sağlandığı bildirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, güvenlik mensupları bir süre önce terör örgütü PKK'nın kuzey Irak kamplarında bulunan G.B ile internet üzerinden chat yaparak irtibat kurdu. Güvenlik mensupları, Iğdır'dan 1993 yılında terör örgütü tarafından kaçırılan Berivan kod adlı kadın teröristi, chat yaparak teslim olmaya ikna ettiler. Şırnak'ın Silopi llçesi'nde güvenlik güçlerine teslim olan ve Iğdır'a getirilen G.B, terör örgütü kamplarından kaçmak isteyen çok sayıda terörist bulunduğunu belirterek, "Fakat fırsat bulamıyorlar. Aileme kavuştuğum için çok mutluyum" diye konuştu. Adli makamlara sevk edilen G.B, tutuklandı. Güvenlik güçlerinin G.B'yi ikna edebilmek için 1.5 aydır uğraştıkları öğrenildi. Teslim olması için kızıyla görüntülü chat yapması sağlanan baba H.B, kızının öldüğünü düşündüklerini belirterek, "Kızıma kavuşacağım için 7 gün uyumadım. Biz kendisini öldü biliyorduk yaşadığını öğrenince dünyalar bizim oldu. Annesi de bir süre önce öldü. Ben de ölmeden kızımı gördüm ya artık ölsem de gam yemem" diye konuştu.

www.pkkgercegi.net
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 11:23 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eger Amerika'nin bu iste bir cikari olmasaydi hayatta teslim etmezdi bize...O Soysuz'u!
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 11:29 am    ileti konusu: Re: apo yu da serbest bıraksınlar Alıntıyla Cevap Gönder

firatsev demiş ki:
EVET KARDEŞLERİM VE SONUDA AB EMRİNİ VERDİ TAYYİP HEMEN EMRİNİZ BAŞIM ÜSTÜNE DEDİ VE ŞEREFSİZ DEP LİLER SERBEST BIRAKILIYOR...ŞU ANDA CNN TURK DE MEHMET ALİ BİRAND'IN AĞZI KULAKLARINA VARIYOR SONUNDA ÜLKENİN BÖLÜNMESİ İÇİN BİR ADIM DAHA ATILDI DİYE SEVİNİYOR...KARDEŞLERİM BU GÜN TÜM ÜLKÜCÜLERİN SOKAĞA DÖKÜLMESİ GEREKİYOR HEMEN HAREKETE GEÇELİM BUNLARIN YANDAŞLARINI YAŞATMAYALIM SAVAŞSA ÜLKEMİZ İÇİN SAVAŞALIM YOKSA VATAN ELDEN GİDİYOR YENİ ÇATLILARIN ÇIKMASI GEREKİYOR ALLAH RIZASI İÇİN SESSİZ KALMAYIN
BUNLARA GEREKEN DERSİ VERELİM YOK SA YAKINDA BEBEK KATİLİ APOYU DA SERBEST BIRAKACAKLAR

Herseyin bir Vakti yeri yurdu Vardir...Bizim sabirli olup,Birazdaha beklememiz gerek!!!Vakti geldiginde hic süphen olmasin...APO yu Param Parca edecegiz...Tabi onun yaninda ona yardim eden Köpekleri unutmayiz!!!

BU KOMANONUN CANI BU VATANA FEDA OLSUN...
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 2:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Babababababababba....Türkiye Cumhuriyeti...PKK'nin Sabrini zorluyormus...Hahhaahahahha...Sacmaligin daniskasi,olabilirmi böyle birsey...Adamlar ne kadar düskünmüs bu Özgürlüge sanki biz Türkler bunlari Zincire vurup Iskence cektiriyoruz..Ne kadar Imansiz olduklari'ni bu sayade gösteriyorlar!!!

HACKER GARDASLARIMA SESLENIYORUM HACKEYLIN SU SITEYI.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Vuslatim tarafindan degistirildi.... Yüce Türk´ün Otaginda o pisliklerin sayfalarini yazmak yasaktir....
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 7:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yapılacak belli.Toplayacaksın şehit ailelerini bir meydana Apo'yu da serbest bırakıcaksın.Linç edicekler şerefsizi,kurtaymicaksın gebertsinler.Sonra da biz serbest bıraktık diyip işin içinden çıkıcaksın.Görsün o zaman avrupa.
aksu61
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 228

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 7:21 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BU İŞ OLMAZ KARDEŞİM SANA ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYORUM

ÇÜNKÜ BİZSİZ DÜĞÜN OLUR MU? :))))

ALLAH RAZI OLSUN
Bozkurt_1453_
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 100

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 8:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ali Kemale ne yaptıysak apoya da onu yapmalıyız.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 8:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

pkk kim oluyor ya serefsizler toplulugu
almanyada cok pkk ibnler var seslerini bile cikaramiyorlar
kahrolsun pkk kahrolsun apo
saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
eksioglu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 50

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 11:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

INSALLAH APOYU SERBEST BURAKIRLAR DA BIZIM ONU ÖLDÜRMEMIZ KOLAYLASIR INSALLAHHHHHHHHHH NEDE OLSA ICERIDE BIZIM TÜRK VATANDASLARIMIZ DAN DAHA IYI BAKILIYOR ELBETKI BIRGÜN ÖLECEKTIR ÜLKÜCÜLEIN ELINDE.AMINNNNNNNNN.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
necmettin
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 12:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

S.A ülküdaşlarım ne yazıkki acı bir gerçek var bu şerefsizi içeri alırken birşey yapamadık nede söylendiği gibi ailesi vapurları beğenmeyip tekne istediklerinde hükümeti veya bu düzeni düşünceyi kınamadık boykot edip elimizden geleni yapamadık biz bence BAŞBUĞUMUZUN kemiklerini sızlatıyoruz oturdumuz yerde konuşuyoruz beni kınayanlar olacaktır ama oturdumuz yerde canımızı feda edemeyiz zamanı var diyenlerde gün gelicek kocaman sabancının şevket sabancının katiline ulaşamadığı gibi bizde bu ite ulaşamıcaz. tayyip şerefsizi vatanı sattı kaçkişi ayaklandı peşkeş çekti neyse dostlarım ALLAH bizi utandırmasın davamızda can feda diyen ülküdaşlarımı dava arkadaşlarımı daha fazla göreve vazifeye davet ediyorum yeter bu şerefsizlerin yaptığı..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız