Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Kurtlar Vadisi Irak.
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 7. sayfa (Toplam 12 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Oguzhan07
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 15

İletiTarih: Per Şub 09, 2006 5:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜCÜ KARDESLERIM SIZE BIR HOCANIN SAYFASINI VERECEGIM COK IYI COK GÜZEL BIR HOCA !!!
www.nihathatipoglu.com BU SITEYE GIRIN VE YUKARDA SOHBET YAZIYOR ORAYA BASIN ONDAN SONRA BI SAYFA CIKACAK EN ASAGA ININ VE ORADA RÜYA YAZIYOR ONU DINLEYIN VE DINLEYIN........ EMINIM KI COK DEGISECEKSINIZ BEN DEGISTIM NAMAZA BASLADIM NAMAZA O KADAR MUTLUYUM KI ALLAHA BORCUMU ÖDÜYORUM INSALLAH BENIM UYARIMI DINLERSINIZ....... O SAYFADA BASKA SOHBETLER DE VAR AMA ILK ÖNCE RÜYAA RÜYAYI DINLEYIN RÜYAYI..... HEPINIZE SELAM EDERIM KENDINIZE DIKKAT EDEN VATANI KORUYON DINIMIZI KORUYON SAYGILARIMLA OGUZHAN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Per Şub 09, 2006 8:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Disarida kimseyi birakmamissin, herkesi Ülkücü yapmissin... Bu mutlak senin iyi niyetinden geliyor...

Namaza baslamana cok sevindik. Eger bunu Nihat Hatipoglu Hocanin sohbetiyle hemen basarmissan inaniyoruz ki Ahmed Yesevi Hz., Abdülhakim Arvasi Hz., Ahmet Arvasi Hz., Ahi Evran Hz. vb. gibi Allah dostlarini taniyip israda meyletsen gönül ile beyin arasinda direkt bag bulacaksin...

Duamiz da bu yöndedir...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kemalisthasan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 26

İletiTarih: Per Şub 09, 2006 10:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar diziye göre polata arslan beye abdülheye ülkücü diyebiliriz sonuçta vatan savunması yapıyolar ancak çakıra bunu diyemeyiz sonuçta bu adam fimde delikanlı olabilir ama mafyadır mafyadan ülkücü olmaz
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
mfb310
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Per Şub 09, 2006 11:21 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bencede film harikaydı ama unutulmayacak bi intikamımız hala var. unutmayalım...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TC-Kurt
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 88

İletiTarih: Per Şub 09, 2006 11:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar,

simdi Filimden geliyorum. Kalite olarak gercekten güzel, ama Intikam böyle olmaz. SINIR oldum yahu bu AMerikanlari hepisini Kursuna dizmek lazim. Saten Serefsiz olduklari beliydi.

Allahimdan tek dileyim su dünyaya bunlarin kafasina vuracak birisi gelsin.

ATAM böyle günlere kaldik iste, Bu torba olayai ATAMIZIN zamaninda hayata olmazdi.
CcCBoZoCcC
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Per Şub 09, 2006 11:59 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ister filim ister gercek ÜLKÜCÜLÜK yikilmayacaktir kardeslerim benim......
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 4:30 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kurtlar Vadisi'ne NATO Yorumu

NATO Komutanı General James Jones da filmle ilgili yorumda bulundu: "Kamuoyunun ilgisini çeken filmler tabii ki genelde düşünceleri şekillendirir. Önemli olan gerçek ile kurguyu ayırt etmektir."

NATO Avrupa Müttefik Kuvvetler Başkomutanı General James Jones, "Kurtlar Vadisi Irak" adlı film için, "Tabii ki, filmler düşünceleri şekillendirir" dedi. Amerikalı yetkililer, 24 ve West Wing gibi TV dizilerinde Türklerin terörist olarak gösterilmesiyle ilgili şikayetlere "Bunlar sadece film" diye yanıt veriyordu. General James Jones ise farklı bir söyleme başvurdu.

General Jones, "Kamuoyunun ilgisini çeken filmler ve benzer şeyler, tabii ki genelde düşünceleri şekillendirir" dedi. Gerçeklerin kurgudan ayrılması gereğine dikkat çeken Jones, "Önemli olan, kamuoyunun düşüncelerinin gerçek ve doğru olanlara göre oluşmasıdır" diye konuştu.

Yabancı basın mensuplarını bilgilendiren Jones, Türk-Amerikan ilişkilerinin mükemmel olduğunu ve her yıl ve her gün daha da iyiye gittiğini kaydetti. Türk Genelkurmay Başkanı Orgenaral Himli Özkök ile üç yıldır birlikte çalıştığını ifade eden General Jones, "Özkök’ün dostluğuna, fikirleri ve akıllı düşüncelerine değer veriyorum. İlişkilerimizin bugünkü durumu da beni mutlu ediyor" dedi.

KARAR KOMUTANLARIN

ABD’nin Avrupa Bölgesi Komutanı da (EUCOM) olan General James Jones, Türkiye’de gişe rekoru kıran "Kurtlar Vadisi Irak"ın Amerikan askerlerince izlenmemesi konusunda bir politikaları olmadığını belirtti ve bu yönde bir kararın tamamen birim komutanlarına ait olduğunu söyledi.

ABD’nin Avrupa’daki Kara ve Hava kuvvet birliklerinde görev yapan askeri personele, filmin gösterildiği sinemalardan uzak durulması ve herhangi bir tartışmaya girilmemesi tavsiye edilmişti.

Rambo değilim Türklerin Polatı’yım

KURTLAR Vadisi Irak filminin Köln’de yapılan Avrupa galasında adeta kahraman gibi karşılanan başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Türkiye’nin kahramanlara ihtiyacı olduğunu ve o kahramanı da bulma yolunda olduğunu söyledi. Kendisinin "Türklerin Rambosu" olarak nitelendirilmesini de kabul etmediğini belirten Necati Şaşmaz, şöyle konuştu: "Rambo Amerikalıların kahramanı. Ben Türklerin Polatı’yım. Filme gösterilen ilgi beklediğimin üzerinde. Almanya’da bizi candan, içten, duygularını dışa vuran bir kitle karşıladı. Genel hava muhteşem" dedi. Köln’ün en büyük sineması olan Cinedom’da 10 salonda birden gösterilen filmi 3 bine yakın sinemasever izledi. Filmin sonunda oyuncular dakikalarca alkışlandılar. Bir grup Kurtlar Vadisi hayranı çıkışta oyuncuları görebilmek için saatlerce sinemanın dışında beklediler. Almanya’nın ardından Hollanda, Avusturya, Belçika, İsviçre, İngiltere ve Danimarka’da gösterime girecek olan film 120 şehirde oynatılacak.

Polat’ın tuğralı ceketi

Necati Şaşmaz Köln’deki galaya simli tuğra işlemeli bir ceketle geldi. Geçen ocak ayında ölen hattat Ali Alparslan’ın son eseri olan tuğrada "Abdülkadiroğlu Necati" yazıyor.

Kaynak; Etikhaber.com
kalpmen
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 17

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 11:13 am    ileti konusu: NEDESEMKI Alıntıyla Cevap Gönder

GÖZUNUZUN CAPAGINI YERIM SAYGILAr

Bilmemki ne desem filimi haybel kaderseyrettim.
guzel filim ama sahsen gozumde canlandirdigim seneryo karsisinda hayalkirikligi ysamadim dersem yalan olur.

Amarikan emperyalizmini bir noktada anlatmis fakat cok yalin yuzeysel sira disi disi diyecegim bir filimde degildi

GONLUM SADECE BASINA YANSIYAN BIR OLAY UZERINE O OLAYI YAPAN AMARIKAN KOMUTANIN KÖLDURULMESI DEGILDE

Daha cok oradaki Turkmenler uzerinde oynanan oyunlari Kurdlerin turkmenleri yok etmek icin uyguladigi gercekleri yansitmasi olmaliydi

sahsen ben seyrettigim filimden bir seyler kazandim ufkum genisledi dersem yalan olur

UKALALIK KABUL ETMEZSENIZ FILIM CEKMEK ISTEYEN VARSA BEN BIR SENERYO YAZAYIM KURTLAR VADISI ISMI DAHI UNUTULUR ))))))

DIP NOT

bence bu filime yapailan ovguler gormemisin bir oglu olmus tutmus seyini koparmislar sozunu animsatiyor

gerci hic yokdan iyidir ama olay budur demeninde cok uzaginda bir filim

M.sabah
kemalisthasan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 11:19 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kalpmen haksız değilsin iyi film olsa da abartıldığı kadar değil olaylar büyük değil ve geniş perspektiften bakılmıyo daha kapsamklı olması daha iyi olurdu o süre içinde başka şeyler veilebilirdi filmin sahneleri çok uztılmış ama yine de izlemeye değer
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1042

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 11:40 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bunada sukur hayal urunude olsa en azindan amerikali itlerin ne mal oldugunu anlatyiyor.

En azindan boyle anlatan filmlere ihtiyacimiz var.
kıymet
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 11

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 11:57 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SELAMINALEYKÜM,

ARKADAŞLAR BUGÜN POSTA GAZETESİNDE FİLİMLE İLGİLİ "AMERİKAN ASKERLERİNDEN 'ÇUVALIN İNTİKAMINI ALAN' FİLMİN,YURTDIŞINDAKİ İLK GALASI KÖLN'DE YAPILDI." DİYE BİR BAŞLIK KULLANMIŞ BU BAŞLIK BENİ ÇOK RAHATSIZ ETTİ..MEDYANIN BÖYLE SÖZLERİYLE HALK İNTİKAN ALINDI DİYE DÜŞÜNECEK..AMA ORTADA ALINAN BİR İNTİKAM YOK ÇÜNKÜ İNTİKAM FİLİMLE ALINMAZZ....

FİLMİ İZLEDİKTEN SONRA AMERİKAYA GİDİP SERİ KATİL OLUCAM DEDİM..BAŞTA ŞU GENERALLERİNİ SONRA TOPYEKÜNÜNÜ TEMİZLERİM NEDERSİNİZ FENA OLMAZ HERHALDE...:)

ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kemalisthasan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 1:41 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kıymet
haklısın ben de bunu demeye çalışıyorum intikam sinema salonunda alınmaz aynı şartlarda alınır gerçek hayatta kısasa kısas yaparsan amerikan askerine o zaman alırsın
Bozkurt_1453_
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 100

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 2:13 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İki gün evvel ATV de bu filmle ilgili ilginç bir habere rastladım.Söz konusu kanal yoldan geçen üç Amerikalıyı alıp filme götürüyor,onların tepkisini ölçmek için.Amerikalılar filmin 48. dakikasında filmi terkediyorlar.Görüşleri soruluyor:

"bizim ülkemiz böyle şey yapmaz" diye cevap veriyorlar.

İşte yapılan haberlere bakın.Sözkonusu Amerikalılar diplomat falan filan değil,sadece turist.Bu kanalın bu filmi karalamaya çalışacağını tahmin etmiştim de böyle saçma haberlerle bunu yapmaya çalışacakları aklıma gelmemişti.Masonların pek parası kalmamış heralde?!?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
aksu61
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 228

İletiTarih: Cum Şub 10, 2006 2:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BEN DE İZLEDİM O HABERİ ÜÇ TANE TURİSTİ SOKMUŞLAR FİLME KADIN ÇIKARKEN O KADAR SİNİRLİ Kİ .ONA EBU GARİPTEKİ GERÇEK GÖRÜNTÜLERİ KİMSE İZLETMEMİŞ HERALDE.

PROPAGANDANIN DA BU KADAR SAÇMACA YAPILANINI GÖRMEMİŞTİM

AYRICA ARKADAŞLAR BAZI ŞEREFSİZLER FİLMİN GALASINDA İÇKİ SERVİSİ YAPILMADI DİYE TEPKİ GÖSTERİYORMUŞ.YOK TARİKAT İŞİ BU FİLAN.GÖRÜYORSUNUZ MEMLEKETİN HALİNİ MÜSLÜMAN ÜLKEDE İÇKİ SERVİSİ YAPILMAMASI TEPKİ ÇEKİYOR.NE GÜNLERE KALDIK.ARKADAŞLAR UYANALIM ARTIK LÜTFEN BİZ ÜLKÜCÜYÜZ DAHA FAZLA İZLEMEK İSTEMİYORUM BÖYLE HABERLERİ

AYRICA YENİÇAĞIN FİLME TEPKİSİNİ ÇOK YERSİZ VE ANLAMSIZ BULUYORUM GERÇEKTEN ARTIK SAÇMALAMA NOKTASINA GELDİLER.SERVET KABAKLININ DA YAZDIĞI GİBİ BU FİLM O AMAÇLA YAPILMIŞ OLSA BİLE KESİNLİKLE VAROLAN AMERİKA DÜŞMANLIĞINI KÖRÜKLEMİŞTİR.BENCE AARTIK DURMALARI LAZIM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 7. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız