Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SÖZDE TÜRK AYDINLARI...
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Pzr Şub 12, 2006 6:52 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dj_shark demiş ki:
Bozkurt-68 kardeşim diyorum çünkü seninle aynı toprakları paylaşıyoruz sana şunu sormak istiyorum Tuğçe Kazaz bir yabancıyla evlendi din değiştirdi die nasıl vatan haini olabiliyor Ülküdaşım afedersin ama bi söz vardır gönül oka da konar ...da Bizde din dil ırk ayrımı yoktur biz faşist ya da geri kaflı değiliz O zaman yurtdışına çıkan Almanya da Hollanda da yaşayan Türk kardeşlerimize de vatan haini mi demek lazım? Ben de yurt dışına çıksam belki bir yabancıyla hayatımı birleştirebilirim bir insanı yargılamadan önce onun öncelikle bir insan olduğunu senin benim gibi duygularım olduğunu unutmayalım Aynı şeyi sen yapsan sana vatan haini deseler kendini nasıl hissederdin? Benim başıma gelse ben bu acıyla yaşayamazdım. Sonuçta hepimiz Türküz kardeşim bilmeyerek seni kırdıysam özür dilerim

Birakin din degistirmeyi baska bir söylemimiz vardir....

Yastigimiz mezar tasi yorganimiz kar olsun...
Biz bu yoldan dönersek namus bize ar olsun...

Adi gecen kisi din degistirerek hem kendini hem de ona özenen gencleri yakmistir... Ona özenenleri de mutlak Allah (c.c.) mutlak Huzur-u Mahserde yargilayacaktir...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Şub 12, 2006 9:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu konuda ne söylense yeridir.İstenilse bundan daha büyük bir çirkinlik sergilenemez.Saygıder Bedii Ağabey'imin yazdıkları beni çok uzun düşündürdü.Ben de bu iğrenç programı seyretmemiş şanslı insanlardan birisiyim.Ve buna nasıl bir tepki vereceğim konusunda hala çok kararsızım.Çünkü istemeden çok kötü şeyler söyleyebilirim.Olayın nedenlerini Bedii Hocam açıklamış.Açıklamasının altına benim de imzamı almasını rica ediyorum kendilerinden.Benim bu olayın nedenlerine de sonuçlarına da ekleyebileceğim başka hiçbir şey yok.Benim üzerinde duracağım;din diye bağıran,şeriat getireceğim diye yırtınan insanların,hala demagoji yapmasıdır.Bu dinde ahlak diye bir kavram yok mu?Türklüğün ve İslamın yüksek ahlak anlayışını tesis etmek için bu iktidar 3 yılı aştı;ne yaptı,ortaya ne koydu?ab nin emirleri için 3 günde sayısız yanlış kanun çıkaran bu iktidar;toplumun ahlak yapsını ve dokusunu koruyacak ne gibi tedbir,yaptırım ve kanunlar ortaya koydu?Fuhuşla,ahlaksız yayınla,uyuşturucu ile ne gibi bir mücadele ortaya koydu?Hiçbir şey yapmadı.Tek bir önlem bile almadı.Çağ atlayacak olan kafa bu kafa değildir.Ahlak yoksa din de yoktur,iman da.Düzenle barışık kardeş kardeş iktidarını sürdürdü.Biz de biliyoruz bunlarla mücadele etmek kolay değil.Bu ülkede bununla başetmeyi bırakın,bu mücadeleyi başlatmak;en büyük bir ihtilaldir.Kim yaptı bunu,ya da kim teşebbüs etti?Bu nasıl bir din anlayışı?Sen çıkar ,bayrak açar bu mücadeleyi başlatırsın.Ha ,bunun önüne geçmek istiyenler mi var?Açıklarsın o zaman bunu millete.Kim haindir bilinsin.Götürürsün referanduma.Mücadele başlar.Bu savaş kazanılmadan,bu ülkede hiçbir şey yapılamaz.Eğer bu ülkede çok önemli görevlerdeki insanlar,çok büyük yolsuzlukların içerisinde batmışlarsa;siz bu ülkeyi düze çıkaramazsınız.Bunlar laf değil icraat ister.İki tane beş para etmez sunucu müsveddesi ile bir kaç yönetmen alıp yanlarına 3 -5 kişiyi,milyonların gözü önünde bu rezilliği işleyecekler;sen de seyredeceksin.Bunlar bu cüreti nereden alıyorlar?Tabii ki bu laçkalıktan.
Sen iktidar olacağım diye,basın yayın seni desteklesin diye,bunlara yardımcı olur,ve gebe kalırsan;onlar da işte bu milletle böyle oynarlar.
Ondan sonra da hükümetin başbakanı diye gezeceksin çalımlı çalımlı.İnsan utanır.Ülke nereye gidiyor,dudr diyen yok.Ha başbakan olmuşsun böyle bir sistemde,ha korkuluk .Ne farkeder.Öğünülecek bir şey mi?Kader kahraman oluşturmak üzere tüm fırsatları önümüze çıkarıyor,kafamıza göstere göstere vuruyor,biz hala seyrediyoruz.Kimsenin kahraman olmaya falan niyeti yok.Alan memnun satan memnun.Çırpınan yine biz.Yine ülkücüler.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Pzr Şub 12, 2006 10:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli Kadir21 Kardeşim,

Bedii Ağabeyimiz ve sizin söylediklerinize aynen katılıyorum...

Bizim programı yapanlara ve konuklarına bir itirazımız yok..

Kim çıkarsa çıksın..

Ama sunucuda ..konuklarda bu milletin değerlerine...Örf ve Adetlerine saygı duymak zorundadırlar...

Kendi düşüncelerini bu millete afra tafra ile en doğru düşünceler edasıyla anlatmalarına karşıyız...

Bu son zamanlarda TV'lerde moda oldu...

Nereden getirdikleri belli olmayan sanatçı müsveddesi tipler..

Kendi düşüncelerini, yaşadıkları hayatı... aile ilişkilerini halka anlatıyorlar...

Bize ne kardeşim... senin sevgiline aldığın hediyeden... onun sana aldığı hediyeden...

Maalesef Tv kanalları yozlaşmıştır..

Çıkan sunucuların kendi reklamlarını yaptığı.. eşine dostuna arka çıktığı...

sevmediklerini yerdikleri bir arenaya dönüştürülmüştür...

Öyleki; bir canlı yayında türküsünü yarım keserek...

Sevmediklerine ,ş...sizler falan diye bağıran çağıran...

Tv olayını kendi şahsi çıkarları için kullanan bir türkücümüz bile mevcut....

Maalesef hiç bir kurumumuz layıkıyla çalışamıyor..

Ülkede tam bir başıbozukluk hakim...

Herkesin elinde bir TEF herkes ayrı telden çalıyor....

Bugün yine bir gazete haberi;

Çıldırmamak işten değil..

Hapları almış.. ayakta zor duran bir genç.. kırmızı ışıkta elinde sustalı bıçak .. arabaları durdurarak..zorla bu bıçakları satıyormuş...

Arabanın içinde Aileler korkudan titriyorlarmış...

Polis ,ne yapalım biz yakalıyoruz...savcılık serbest bırakıyor ...diyor...

Bu ne aymazlıktır..

Bu ülkede kanun yok mu?

Yoksa.. 550 zat-ı muhterem ne işe yararsınız?

Sizlerin kanun yapamadığı ülkede...

Tv programları da böyle olur...

Sokaklarda böyle olur...

Saygılarımla.
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Pzr Şub 12, 2006 10:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kahrolsun batı medeniyeti,kahrolsun onu her alanda taklit eden zihniyet.Ülküdaşlarım Osmanlı da bu yüzden yıkılmamış mı?Osmanlı batının gelişmiş savaş tekniklerini öğrenip,düzenleyip uygulamak yerine batının fikirlerini almaya çalışmış bu da her alanda Osmanlıya zarar vermiştir.Oysa ki o güne kadar avrupa bizi örnek almaya çalışmıştır.Yavuzdan,Kanununiden öğrendiklerini geliştirmişler ve yeni bi sistem kurmuşlar.Yazık halkımız herşeyi testen anlamaya devam ediyor
dj_shark
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 54

İletiTarih: Pts Şub 13, 2006 1:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Son din İslam dinidir ama büyük dinlerin hepsinde Allah tektir ve bu dinlerin hepsinde insanlığa değer veriliyo benim anlamadğm konu bir hristiyan bir yahudi milleti bireyleri kendi aralarında birbirlerine destek çıkarken neden ortadoğuda müslüman kardeşlerimiz insanların kafasını kesiyo? Neden kadına değer vermiyolar bunlar saymakla bitmez Dünya islamiyeti böyle görüyo bu yüzden dinimizden korkuyolar bunlar olmazsa bu iğrenç ötesi olaylar yaşanmazsa dünyada zaten tek din İslam olur ben buna inanıyorum Irak Afganistan Arabistan vb... ülkeler bunlara doğru yolu kim gösterecek? Allahın verdiği canı Allahtan başkası alamaz alıyosa o benim kardeşim değil düşmanımdır
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
aksu61
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 228

İletiTarih: Pts Şub 13, 2006 2:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeşim peygamber efendimiz buyuruyorlar.

"Öyle bir an gelecek ki islamiyet avucunuzun içindeki bir kor parçası gibi olacak.Kapatsanız avucunuzu eliniz yanacak , açsanız ateş sönecek"

İşte durum oraya doğru hızla ilerliyor.Ama elbette bunun kurtuluşu da var.

KANIMIZ AKSA DA ZAFER İSLAMIN
kkurt53
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 14

İletiTarih: Pts Şub 13, 2006 4:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BasbugAtilla demiş ki:
Kahrolsun batı medeniyeti,kahrolsun onu her alanda taklit eden zihniyet.Ülküdaşlarım Osmanlı da bu yüzden yıkılmamış mı?Osmanlı batının gelişmiş savaş tekniklerini öğrenip,düzenleyip uygulamak yerine batının fikirlerini almaya çalışmış bu da her alanda Osmanlıya zarar vermiştir.Oysa ki o güne kadar avrupa bizi örnek almaya çalışmıştır.Yavuzdan,Kanununiden öğrendiklerini geliştirmişler ve yeni bi sistem kurmuşlar.Yazık halkımız herşeyi testen anlamaya devam ediyor
kardeş güzel söylüyorsun da o dönemde de az bır kesım de olsa doğruları görenler vardı osmanlı yıkılınca yenısı kurdular şimdi de yıkılsa tyıne yenı baştan kurulur
16 DEVLET KURULDU GEREKİRSE 17. DE KURULUR BİZ DEVLET KURMAKTAN BIKMAYIZ ONLAR YIKMAKTAN USANSIN
dj_shark
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 54

İletiTarih: Pts Şub 13, 2006 8:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kkurt kardeşim tabiki kurulur ama bi gerçekleri gör adamlar uzaya çıkıyo bigün bütün ülkeler uzaya çıkacak işte o zaman dünyanın tek hakimi biz oluruz Allahın en büyük emri oku peygamberimizin sözü ilim bizim üzerimize düşen bu iki görevi alnımızın akıyla yerine getirmek bunları yapmadan güçlü olamazsın artık kılıç kalkan devrinde değiliz keşke olsak keşke eskisi gibi olsa herşey biz istemez miyiz silah bulundu barut bulundu delikanlılık öldü ama bulmayı bir kenara bırakalım bulan bulmuş biz geliştirelim ki onları ezelim bunun tek yolu da okumak okumak kendini geliştirmek herşey zamana bağlı ülküdaşım
Sebas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 510

İletiTarih: Pts Şub 13, 2006 9:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türklüge su katanin
Islama çatanin
Vatana ihanet edenin
Allah cezasini versin !
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız