Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Kürt de pkkdan bıktı
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Per Nis 13, 2006 3:27 pm    ileti konusu: Kürt de pkkdan bıktı Alıntıyla Cevap Gönder

Kürt de pkkdan bıktı

Son zamanlarda halkın can ve mal güvenliğine zarar verip şehir eşkıyalığı yapan pkklılara karşı Diyarbakır ve Güneydoğu’da büyük antipati başladı. Son bir ayda meydana gelen olaylarda pkk sempatizanları şehir eşkıyalığına soyunmuş, Kürt halkını savunmak adına başlatıldığı iddia edilen olaylarda, yine Kürt halkının malına zarar verilerek yağmalanmıştı. Ancak bölgede baskı unsuru oluşturması nedeniyle vatandaşlar tepkilerini açık olarak dile getiremiyor. Kentte bulunan yabancı haber ajansları da dahil olmak üzere kimse halkla röportaj yapamıyor. Çünkü PKK aleyhine açıklama yapan kişiler, çocuk yaştaki PKK sempatizanlarının hedefi oluyor. Halk, can ve mal güvenliğinin tehlikeye düşmesinden çekiniyor.

Yapılan bir araştırma doğrultusunda Diyarbakır halkı ve esnaflarla görüşüldü. Araştırma, Diyarbakır halkı başta olmak üzere Kürt asıllı vatandaşların da ciddi oranda PKK’ya antipati beslediklerini ortaya çıkardı. Ancak bölücü örgütle ilgili düşüncelerini anlatan vatandaşlar, kimliklerinin açıklanmaması koşulunu şart koşuyorlar. İşte Diyarbakırlı’nın ağzından PKK gerçeği:

S.H (Esnaf)

Uzun yıllar oyumu HEP, DEP, HADEP,DEHAP’a kullandım. Ama buraya kadar. Artık DTP’ ye verilecek yeni bir oyum daha yok. Dükkanımın camlarını indirip vitrindeki eşyaları yağmaladılar. Bu insanların elinde Öcalan poster vardı. Bu insanlar barbardır. Bu insanlar şerefsizdir. Ben Kürt oğlu Kürt olarak bunu söylüyorum. Biz de bu olaylara karşıyız. Karşı olmaya da devam edeceğiz. Ay yıldızlı bayrağı yakanlar bizden değildir. Olamazlar da. Asker şehre girince herke onlara destek oldu. Askere tüm Diyarbakır sempati besliyor.

Metin Mehmetoğlu (Müteahhit)

İsmimi yazmanızın bir mahsuru yok. Ben olayların bu dereceye gelmesinde hükümeti suçluyorum. Bakın bizler devlet düşmanı değiliz. Ama tarafsız bakmak gerekirse Kayseri’de bir günde 129 fabrika temeli atan bu hükümet, Diyarbakır’da geride kalan bu 3,5 yıl içerisinde bir fabrika temeli bile atmamıştır. Diyarbakır Sanayici İşadamları Derneği (DİSİAD) Başkanı Raif Türk, olaylardan sonra çok güzel bir açıklama yaptı. Dedi ki Diyarbakır’daki mermer fabrikamda 450 işçi çalışıyor. Olay günü yaptığımız tespitlere göre benim işçilerimden bir kişi bile olaylara karışmadı. Bunların da tamamına yakını Kürt. Bu kişilerin olaylara karışmaması benim için gururdur. Devletin bu bölgeye yapacağı maddi yatırımlar, kendilerine insani yatırım olarak geri dönecektir. Bugün Diyarbakır’ın nüfusu 2 milyonun üzerinde. Yüz binlerce insan sokaklarda boş geziyor. Bu insanları istihdam ederseniz onlar da akşama kadar kahve köşelerinde Kürt milliyetçiliği yapmazlar. İşsiz adam patlamaya hazır bombadır. Hele ki Diyarbakır´lı ise ve dışlanmışsa…

S.B. (Ev hanımı)

Çocuklarımızı olay günü sokağa bırakmadık. Biz onlara sahip çıktık. Ancak komşu çocukları zorla kapıyı açıp çıktılar. Batıdaki insanlar bize acımasız ve talihsiz yorumlar yapıp, bu bölge insanını batıdan daha da soğutuyor. Basın yayın organları bu kişilerin düşüncelerine yer vermemeli. İnsanlar çıkıp da tüm Diyarbakır devlet düşmanıymış gibi konuşuyor. Yaşın yanında kuru da gidiyor. Siz! Birleştirici olmak yerine devletini seven Müslüman Diyarbakırlıları da “terör-itlerle” aynı kefeye koyarsanız bu memleketin çocukları da yarın bir gün evde olanlar da bu haksızlığa karşı gelmek için ayaklanır. Bizim için konuşanlar bölgemizi çok iyi bilmelidir. Biz burada olay günü sokaklarda devlet polisine taş atmadık diye can güvenliğimi sıfıra indi. Adamlar kalkıp bizim hepimizi terörist ilan ediyor. Terörist kendileridir

H.İ.D (Taksici)

Militan cenazeleri geldiği gün, kimliği belirsiz insanlar etrafa saldırdı. Benim de şu görmüş olduğunuz 90 model aracımın camlarını kırdılar. Yatıştırmak için Kürtçe konuştum ama bana da taş attılar. Kürt isen bize katıl. Katılmazsanız parçalarız her şeyinizi dediler. Ortada tek bir polis yoktu o an. Mallarımız yağmalandı. Ellerinde molotof olan 100 kişilik gruplardan dayak yedik ama bu bir gerçek ki polis çok yetersiz kaldı. Polise bu gibi durumlarda ateş edebilme yetkisi verilmeli. Çünkü polise de molotof atıyorlar. Polis kendini bile koruyamıyor. Bizi nasıl korusun?

Ş.D. (Teknisyen)

Diyarbakır’ın yerlileri bu tür olaylara asla karışmaz. Biz yerli Diyarbakırlılar olarak Türk bayrağımızın şerefine inanan insanlarız. Sağdan soldan gelen ve terör yıllarında Diyarbakır’a göçen kırsal kesimdeki insanlar bu olaylara karışıyor. Kendini bilen kimseler bu olaylara karışmaz. Ama Türkiye gündemine bakınca tüm Diyarbakır devlet düşmanıymış gibi lanse ediliyor. Ben bu son olaylarda polisimize, panzerimize taş atan çok kişinin binalara saklandığını gördüm. Ama komşular ve bina kapıcıları polise yardımcı olarak bu kişileri gözaltına aldırttı. Bu da halkın artık terörden bıktığına işarettir. Ben de olsam aynısını yapardım. Çocuk yaştaki hırsızların ayaklanması ne Kürt hareketi olabilir, ne de TC’ye karşı bir saygısızlık. Bunlar çapulcudur. Memleketimize zarar vermelerine izin vermeyeceğiz. Ama şimdi birileri de diyecek ki: “memleketinize zarar vermelerini istemiyorsanız eğer, siz de karşı çıkın.” Çok doğru. Ama karşı çıkan insanı, ellerinde bomba düzeneği olan terör sevdalıları susturmaya çalışmaktadır. Bunları göz ardı edemeyiz. Bakın olaylar sonrası bu insanlar cezaevine kondu. Bizim de oturduğumuz bir kıraathaneye gelen polisler, içerdekilerin tamamını bu teröristleri götürün diyerek gözaltına aldılar. Oysa o gençler suçsuzdu. Hatta içlerinde bir emniyet bekçisinin oğlu da vardı. Polisin bu politikaları suçsuz insanı da devlet düşmanı yapar. Bu konularda dikkat edilmeli. Polise ve askere taş atmayan insanları gereksiz yere tevkif ederseniz, onlar da yarın diğerlerinin yanında yer alacaktır.

E.Z. (Mimar)

En son olayları evimin balkonundan izledim. Birileri Diyarbakır’dan nefret ediyor. Peki ama bu nefretin nedeni nedir? Polisler tüm Diyarbakır’a karşı ülkenin dört yanında ki kusuyor. Unutmayın ki bu ülkenin İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da Diyarbakırlı bir Kürt’tür. Tarım Bakanı Mehdi Eker de öyle. Kin kusan polisin en yüksek amiri Aksu’dur. Eğer kusacaksa ona kin kussun. PKK’ya kin kussun. Diyarbakır’a değil. Bayrağımız ay yıldızlı, Başkentimiz Ankara, Marşımız İstiklal, rejimimiz Cumhuriyet, Misak-ı Milli sınırları içerisinde vatan bir bütündür. Türkçülük akımını başlatan kişi olan Ziya Gökalp ise doğma büyüme DİYARBAKIRLI’DIR !

C.Z.D (Memur)

Diyarbakır’da bir milliyetçi Hareket Partisi de var. Kimse neden bunu görmüyor. Yani bu memleket tek kutuplu değil. Ak Parti’den 2 bakanı ve 8 milletvekili var. Diğer milletvekilleri ise CHP ve ANAP’tan. Bıktık artık PKK’dan. Bunlar insan değil. Bir polis ölünce biz de üzülüyoruz. Ama dağdaki çocuklarımıza da üzülüyoruz. Onlar da kandırılmış yavrularımız. Allah dağdakilere akıl versin, asker ve polisimize de manevi çelik yelek giydirsin.

M.C (İşadamı)

Güneydoğu kan ile bir yere varamaz. Ankara bölgedeki sermayeyi körüklemeli. Birileri Diyarbakır halkının bu olaylardan memnun olduğunu düşünüyorsa yanılıyor. Son olaylara öldürülen teröristlerin bir kısmı bırakın Diyarbakır’ı, Türkiyeli bile değil. Suriyeli, İranlı. Biz de bıktık bu insanlardan..Diyarbakır’da Hadep kesimi Diyarbakırspor’u desteklememektedir. Çünkü devletin takımı imajı vardır. Ancak bu durumda Ankara, İstanbul gibi illerdeki vatandaşlarımız bölgenin sporuna destek olmalıdır. Türk Milleti Diyarbakırspor’a terörist demekle, PKK’lı demekle bizleri Türk milleti olduğumuz gerçeğinden uzaklaştırmaya çalışır. Oysa Diyarbakırspor bölgede terör karşıtları için bir uğraştır. Konyaspor maçında sahaya giren kişiler ise, resmi kayıtlara göre DTP’lidir. Maalesef TFF başta olmak üzere Hadepli’lerin bu oyununa gelmiştir. Milletimiz de Diyarbakırspor’u yargısız infaz yapmıştır. Diyarbakırspor’da oynayan Diyarbakırlı bile yoktur. Bu genlerimizin hepsi Atatürkçü ve batılı gençlerdir. Bu insanlara statlarda PKK dışarı demek erdemsizliktir. Kahrolsun PKK.

Kaynak; Etikhaber.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1042

İletiTarih: Per Nis 13, 2006 4:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KÜRTLER PKK'DAN BIKTIYSA BIZ TÜTK MILLETINE YARDIMCI OLSUNLAR.
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Per Nis 13, 2006 8:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SANMIYORUM!!!
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 5:35 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet bikanlarida olmustur oluyordur ama sayilarinin az oldugunu düsünüyorum. Cogunluk bu teröristleri destekliyor, bölücülerin yaninda yer aliyor. Birkaci destek vermeye zorlaniyordur yada korkudan mecbur kaliyordur ama dedigim gibi cogunluk bölücülerin yaninda yer aliyor.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
otuken17
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 162

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 12:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadasa burda hak veriyorum,
cünkü o insanlar osmanli devrinde olsun cumhuriyette olsun türklerle
baris icrisinde yasiyorlardi. bu olaylardan sonra ister istemez insanlarin düzeni ve can telihkesi olsutu. o yüzden bence orda sadece türkler degil
kürtler ve araplarda pkk´ya karsi bir kin besliyorlardir.
saygilarimla
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 12:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Pkk'dan bıkan adam dehap'a oy vermez.Görürsünüz değme tezek partisi önümüzdeki seçimlerde dehap'tan daha fazla oy toplayacak!!!
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 2:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

asıl sorun pkk değil ,ordaki insanlar pkk dan şikayetçi çünkü onların malları yağmalanıyor vs şeyler.ama güneydoğudaki insanların çoğu kürt milliyetçisidir.asıl sorun onların ne düşündüğüdür ,kafalarından ne fgeçtiğidir,belki kan dökerek amaçlarına ulaşmak istemiyorlar ama demokratik açılımlarla size devlet kuralım dense hemen kabul ederler.bana bu söylenenlerin çoğu inandırıcı gelmedi.bugüne kadar niye tepki vermediler 40bin insanımız öldü o topraklarda hergün şehit cenazeleri kaldırdık.benim için kürt kardeşliği bitmiştir,sizler ne düşünürsünüz bilemem ama benim için hiç bir değerleri yok artık,onlar bütün fırsatları kaçırdılar.ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin
turker35
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 34

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 4:13 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kısmen doğru söylüyorsun ülküdaşlarım ama ,adamlar taktik değiştirdi...Şimdi işi legaliteye dökmeye çalışıyorlar...Bu pkk dan da tehlikeli...Ayrıca şu görüntüleri bir izleyin...Hala aynı kanıda olacakmısınız?

http://rapidshare.de/files/17988128/istihbarat.asf.html

http://www.hemenpaylas.com/download/453604/panzer28032006.wmv.html
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
cebeka
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 76

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 4:24 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Katılmıyorum bu görüşe nedeni ise:
Bir hafta önce e mail adresime gelen mesajda 250 tane Kürt ve PKK sitesinin olduğu gördüm.bunların birçoğunun adresleri de halen elimde mevcut.
Bu sitelerin içne girdiğim zaman kanımı donduracak manzaralarla karşılaştım arkadaşlar.Bizler kürtlere ve pkklılara sadece kızmakla ve kınamakla edebimizi koruyoruz ama bu sitelerde kin kusuyorlar,hakaret ediyorlar,küfrediyorlar.
Bu yüzden her kürdün içinde açıkça söylemeyenlerde bile PKK sempatisinin olduğunu düşünüyorum.İsteyen arkadaşlara eğer birşeyler yapabilecekler ise verebilirim.çökertmek kaydıyla.girmenizi tavsiye etmem...
Sevgi ve saygılarımla.
Yüce Rabbim bizleri korusun,yüceltsin ve çoğaltsın...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
bozkurt_1312
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 198

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 7:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Vuslatım abımıze katılıyorum.Ben Mardın'de yasıyorum ve buralıyım.Ama ne pkk ya nede sozde kurdıstana hıcbır zaman sempatım olmadı ve cevremızdekılerın cogunluguda Turk bayragı altında yasamaktan memnunlar.Bazı arkadaslarımız var bılerek mı yapıyorlar bılmıyorum ama ınsallah oyle degıldır.Ben sayın genel baskanımızın ve teskılatımızın bu arkadaslar gıbı dusundugunu sanmıyorum.Eger onlar gıbı dusunselerdı genel baskan Sayın Devlet Bahcelı genel bsk.yrd. sını Mardın'dekı merkez ılce kongremıze gondermezdı.6 mayısta ıl kongremız var ınsallah genel bsk.yrd.mız yıne gelecek.Irkcılıgın kımseye faydası yok zarardan baska.Sen bır ınsanı dıslarsan elbette careyı baska yerde arayacaktır bu ulkede yasayan herkese kucak acmamız lazım bızler ulkucuyuz FASIST degıl.Ve burda bırcok ırktan ınsan olmasına ragmen hepsıde TURKLUKLERIYLE gurur duyuyor.Sızden rıcam artık ayrılıkcı olmayalım kırgınlıklar bır kenarda kalmalı...
sinan37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 558

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 7:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kesinlikle inanmıyorum batıda dükkanları yağmalanmayan ,pkkdan ve askerden zarar görmeyen ve hiçbir sorunu olmayan kürtler niye kürtçülük yapıyorlar söyler misiniz .

BENCE BU VE BUNUN GİBİ SÖYLEMLER AYNI FETULLAH GÜLENİN TVSİNDE YAYINLANAN VE PSİKOLOGLARIN İNSANIN HAK ARAMA DUYGUSUNU KÖRELTEREK KOYUN HALİNE GETİRDİĞİNİ SÖYLEDİĞİ SIR KAPISI PROGRAMLARI GİBİ TAMAMEN PSİKOLOJİK SAVAŞ ÜRÜNÜDÜR.

YAKINDA kürtlerin nüfüsu bizim nüfusumuzu geçtiğinde efendim bunlar kardeşlerimiz pkklı değil gibi söylemler yüzümüze tokat gibi vuracak,ama son pişmanlık fayda vermeyecektir.

Kürtleri ve Kürtlüğü savunmaya iten “masum çizgi”nin varacağı yerin PKK’nın dünya görüşü olduğunu söylemek istiyorum. PKK ırkçı bir harekettir ve bugün üniversitelerde, sendikalarda, partilerde ve hatta devlet içinde ve dağlarda fikirsel propagandadan ziyade ırksal beraberlik ve HEMŞEHRİLİK üzerinden örgütlenmektedir.

Pkkya karşı olan kürtler vardır Kürtleri kazanalım gibi bir söylem baştan hatalıdır çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti onlara bu topluma entegre olma şansını, Türk olma, Türk hissetme şansını, vatana ve milli sınırlara bağlı olma şansını, aynı bayrak altında yaşama şansını defalarca vermiştir. Bu şansı tepenlere bir şans daha verilmesi sözkonusu olmamalıdır.

“İyi niyetli Kürt tartışmasını yürütenlerin gözden kaçırdığı şey iyi ve kötü arasındaki kesin çizgidir.

Türk kimliğini kabul etmemek, ikinci bir kimlik olarak kabul etmek kötü niyetliliktir. İyi niyetlilik Türklüğü korumak ve bunu koruyacak yöntemleri önermektir

ATATÜRK Kürtleri kaybetme korkusunu hiçbir zaman duymamıştır çünkü Türklüğü kabul etmeyenlerin baştan kaybedildiğini ve bunlara yönelik ciddi tedbirler alınması gerektiğini görmüştür. Bu nedenle biz “iyi niyetliliğimizi” Atatürk'ten alıyoruz.

ATATÜRK Kurtuluş Savaşı devam ederken Kürtler Ankara Hükümeti’ne karşı İngiliz desteğiyle başkaldırıyordu. Bugün çok ezildiği, dışlandığı ekonomik çöküntü içinde olduğundan isyan ettiği söylenen Kürtler o gün de ezildikleri ve horlandıkları için mi İngilizlerle işbirliği yapıyorlardı! Çok açık: Bu, Kürtlerin tarihsel bir tercihidir ve bu tercihi görmezden gelmek tarihsel bir hata olur.

Unutmayalımki doğuda hala ayakta kalabilen TÜRKMEN aşiretleri vardır ve bu aşiret üyeleri hep devletden yana olmuşlardır ve bugün doğuda devletden yana olan bir ALLAHIN kulu varsa onlar TÜRK KANI taşıyan IRKDAŞLARIMIZDIR,ZATEN AKSİ MÜMKÜN DEĞİLDİR.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
bozkurt_1312
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 7:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alperene gardas dıyorsunkı doguda turkculugu savunan ınsanların ırkı sadece turktur dıyorsun.Bende sana dıyorum kı Mardın olsun merkez ılcemız olsun yonetıcılerımızın cogu nkurt ve arap asıllıdır ama dedıklerı sey TURKLUGUMUZLE gurur duyuyoruz.Kurtulus savası zamanı kurtlerını ornek vermıssın bu yanlıs.Herkes bır degıldır ve olamaz.Fatıh sultan mehmed han ı dusun bırde Vahdettını dusun .neden Vahdettın Fatıh gıbı degıldı soylermısın bana? Burda senın yaptıgın onyargılılıktır ve yanlıstır .Elıne bak butun parmakların aynı boydamı...
sinan37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 558

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 8:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bozkurt_1312 demiş ki:
Alperene gardas dıyorsunkı doguda turkculugu savunan ınsanların ırkı sadece turktur dıyorsun.Bende sana dıyorum kı Mardın olsun merkez ılcemız olsun yonetıcılerımızın cogu nkurt ve arap asıllıdır ama dedıklerı sey TURKLUGUMUZLE gurur duyuyoruz.Kurtulus savası zamanı kurtlerını ornek vermıssın bu yanlıs.Herkes bır degıldır ve olamaz.Fatıh sultan mehmed han ı dusun bırde Vahdettını dusun .neden Vahdettın Fatıh gıbı degıldı soylermısın bana? Burda senın yaptıgın onyargılılıktır ve yanlıstır .Elıne bak butun parmakların aynı boydamı...

"GERÇEKLER GÜL KADAR HASSAS AMA TAŞ GİBİ AĞIRDIR""

"ELİME BAKTIM BÜTÜN PARMAKLARIMIN BOYU AYNI DEĞİL AMA HEPSİ TEK BİR ŞEY İÇİN ÇALIŞIYOR....NE İÇİNMİ...........

"TÜRKLÜK İÇİN"""""""""
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
bozkurt_1312
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Cum Nis 14, 2006 8:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Senın elın calısıyor bızım ıse mardınde yuregımız calısıyor ....bu dava ıcın turkluk ıcın ıslamıyet ııcın
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız