Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Erdoğan'dan Bahçeli'ye Teklif
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 241

İletiTarih: Cum Ağu 31, 2007 9:47 am    ileti konusu: Erdoğan'dan Bahçeli'ye Teklif Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Erdoğan'dan Bahçeli'ye teklif
31 Ağustos 2007 Cuma 08:50
Resepsiyon küsleri barıştırdı.. İki lider tokalaştı. Erdoğan'ın bir de teklifi vardı.
30 Ağustos resepsiyonu devletin zirvesindeki küsleri bir araya getirdi..

Başbakan Erdoğan, MHP Genel başkanı Bahçeli'nin yanına kadar giderek elini sıktı ve kendisiyle bir süre sohbet etti..

Başbakan Erdoğan, Bahçeli'ye "Görüşelim Sayın Başkan. Komisyonlar kuralım, beraber çalışmalar yapalım" dedi.

Başbakan Erdoğan, Bahçeli'ye önümüzdeki günlerde düzenlenecek Söğüt Şenlikleri ile ilgili olarak da, "Söğüt'te beraberce, güzel bir şekilde, birlik ve beraberlik mesajları verelim. Siz bir kişiyi görevlendirin, ben de bir kişiyi görevlendireyim, üzerinde çalışsınlar" dedi.

Bahçeli de "Hay Hay sayın Başbakan" dedi ve başını salladı.
Kaynak: AA

Yorumsuz....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Cum Ağu 31, 2007 12:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SN.Başkanımız Bahçeli'nin kavgacı görünmemek adına da RTE ye selam vermesi.....bu kadar olmaz ben kendi adıma açıklama yapmaktan ve sürekli başkanımızın bir bildiği vardır demekten sıkıldım bir bildiği varsa bizimle de paylaşmalı değil mi?...
Bizde ona göre hareket edelim ....Ben üzerime düşeni her zaman seve seve yaparım ölene dek milliyetçiyim bunu kimse bozamaz ama artık Sn.Bahçeliyi gerekli açıklamalar yapmadığı sürece savunmayacağım....
Saygılarımla
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Cum Ağu 31, 2007 1:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

artik yeter diyesim geliyor sayin BAHCELI artik yeter lütfen MHP yakisani yapin sizi hicbir zaman elestirmedim ama yaptiklariniz yanlis
ÜLKÜCÜ durusunuzu gösterin MILLETIN lideri olun
meydanda baska masada baska olmasin rte barzaniyle görüsün

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 348

İletiTarih: Cum Ağu 31, 2007 10:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Akil sir ermiyor Sn. BAHCELI'nin islerine.. YETER ARTIK !!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cum Ağu 31, 2007 11:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben size bir olay anlatayım;ondan sonra siz karar verin.
Büyük taarruz Kocatepe sırtları.
Alıntı:
Yakup Şevki Paşa 26 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz emrini alınca dahice bir taktik uygulayarak Kolordularının kaydırma harekatını geceleri sessizce gerçekleştirmiş ve taarruz sürpriz bir şekilde kuzeyden değil güneyden , dağlık bölge üzerinden yapılmış, düşman yanıltılmış ve asıl taarruzun 2. Ordu cephesinden geldiğine inandırılmıştır. Böylece 1. Ordu cephesinde düşmanın tam yenilgiye uğratılması sağlanmıştır. Başkomutanın arzuladığı bu plan Şevki Paşa’nın müthiş taktik ve hücumlarıyla semeresini burada da göstermiştir. Bu durumu yazar şöyle anlatır “2. Ordunun Sıklet Merkezi ve Süvari Birliği’nin şaşırtmalı hücum taktiği başarıyla uygulanmıştı. Düşman,, Süvari Kolordumuzun şaşırtmalı taarruzundan ürkerek bütün Tümenlerini bize yöneltmiş ve Yunan Başkomutanını büyük bir gaflete düşürmüştü. İşte bu haber Kocatepe’deki Başkomutana ulaşınca, Mustafa Kemal Paşa sigarasını bir nefeslemiş ve “ulan Trikopis, ananı …”, dediğini bu anıyı fotoğraflayan arkadaşım yedek Teğmen Ethem Bey’den dinledim. Bu ünlü fotoğraf Kara Kuvvetleri’mizin ambleminde yer almaktadır..”(1)

kAYNAK:WWW.elaziz.net.
Şimdi burada Atatürk ün trikopise ettiği bir laf var.Etmiş midir,etmemiş midir bilmem.
Ama ben olsaydım ederdim.Eğer etmiş ise;ayni Atatürk esir aldığı trikopise insanca davranmış,savaş hatalarını kendisine izah etmiş,sigar tutmuş,sigarasını yakmış;ama trikopis in"intihar edecektim ama.."
sözlerine de"o sizin bileceğiniz işti.Biz bu konuda bir şey yapamayız"diyerek zırlamasının da önünü kesmiştir.
Yunan katliamının en büyük tanığı olan Atatürk,dostluk iletileri verirken;
bunun bedelini yunanlılara sivil milis kuvvetleri ile ödetmiştir.Manisalı olanlar bilirler,kuru "kırtık deresi diye bir dere vardır.O derenin kan aktığı söylenir.Ordu nizami çarpışmış,ama çeteler söz dinlememiş ve intikam almıştır.
Diyeceğim şu.Bizler duygularımızla hareket ediyoruz.Bazı şeyler de hoşumuza gitmiyor.Ama siyaset başka bir şey.Nasıl askerlik de,memuriyet de küslük olmaz,fırçayı atarsınız,yersiniz ama işinizi de yapar amir ve memur ile merhabayı kesemezsiniz.Bu da öyle bir şey.
Bence bu konuşması hata değil.Asıl hata telefonlara çıkmaması konusunda genel merkezin yaptığı açıklamalardır.Olayı kişisel bir nedene bağladılar.Ben o zaman söyledim,"sayın Bahçeli,rte nin bu sözleri üzerine ona küsemez.Küsmesi gerekiyorsa,şahsi atışmaları için değil;Türk milletine ve devletine yapılanlar için olmalıdır"diye de yazdım.
rte ile elbette konuşacaktır.Zaten o yanına gelmiş.Bunlar önemli değil.
Biz kin ve nefret ile hareket edebiliriz.Ama siyasette bu yok.Buna kafayı da fazla takmıyorum.
Benim için önemli olan şu.Mhp nin anayasa değişikliği,dinamitlenen laik devlet,2b orman yasası,özelleştirme gibi ,kadrolaşma konusundaki ortaya koyacakları muhalefet.
rte kendisine suç ortağı arıyor.Yaklaşımı budur.Bunun için de bu hareketi çekmiş.Sn Bahçeli de nezaketen bir şeyler demiş.
Ama bu yasalar çıkarken mhp seyreder,komisyonlarda karşı çıkmaz,ortalığı ayağa kaldırmaz ise;işte o zaman karşısına tüm gücümle dikilirim.Biz çok asabi olduk.Bu bize hayır getirmez.Biraz sakin,sabırla sonucu bekleyip değerlendirmeyi öyle yapalım.
Gücümüz az lafını kabul etmiyorum.70 kişi iyi bir sayıdır.Çok şey yapılır.
Cumhurbaşkanlığı konusunda meclise girmelerini de hatalı buluyorum,o başka mesele.Bu benim görüşüm.Biz bu işe alet olmamalıydık.Kim bulursa 367 yi o bulacaktı.Millete söz vermişiz.İy de rte uzlaşmaya yanaşmadı ki.Bu olacak dedi çıktı.Ama bunlar geçti.Olan oldu.Kimin haklı olduğunu da zaman gösterecek.Ama biz gene disiplini kaybetmeyelkim,henüz eleştiri için çok erken.Bekleyelim,bakalım nasıl muhalefet yapacak.
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Cmt Eyl 01, 2007 11:00 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

HALVET OLMADILAR
Erdoğan’ın Bahçeli hamlesi!
30 Ağustos resepsiyonunda medyanın sunduğu gibi Başbakan Erdoğan’la MHP lideri Bahçeli öyle halvet olup kucaklaşmış değildir. Başbakan’ın hamlesi esnasında ben de yanı başlarındaydım ve her şeyi net olarak gördüm. Hadise şudur: Gül ve Erdoğan, “kalkalım” işaretleşmesinden sonra Gül tek tek el sıkmaya başlıyor. Erdoğan da onu takip ediyor. Erdoğan tokalaşma sırası Bahçeli’ye geldiğinde sıcak bir tavır sergiliyor ve “Ortak çalışalım. Komisyonlar oluşturalım” (Muhtemelen Yeni Anayasayı kastediyor) diyor. Bahçeli de buna, “inşallah” karşılığını veriyor... Yani eğri oturup doğru konuşalım. Devlet Bahçeli elini sıkmam dediği Başbakan’ın yanına gitmiyor ya da ona hamle yapmıyor, tersine Erdoğan yanına gelince eşyanın tabiatı gereği elini sıkıyor. Hadise ya da medyada AKP-MHP yakınlaşması diye sunulan olay budur.

Sebahattin ÖNKİBAR

Mesele yukarıdaki gibi cereyan etmiş olabilir.Ama Sayın Bahçeli'nin önceki dönemlerdeki söylediği ve yaptıkları arasındaki çelişkilerden dolayı ülkücüler güvenemiyor.
O kadar esip gürledikten sonra "devlet, millet, kan kusup kızılcık şerbeti içtik, önemli bir süreçten geçiyoruz vs." sözlerle yine çark edeveği endişesi MHP ye oy veren herkeste var.
MHP'nin oy aldığı sir takım CHP orjinli sol seçmende zaten aldatıldık intibaı var.Ülkücülerde bir kez daha hayal kırıklığına uğratılırsa ne olacak?
Önümüzde yerel seçimler var.Yerel yönetimler paranın, dolayısı ile gücün kaynağı.Bu gücü keşfedenler Türkiye'deki her kurumun başına geçtiler.
Şimdiden seçime yönelik çalışmalar yapılmalı.Geçen sseçimde meydanlarda söylenenlerin gereği imkanlar nispetinde yapılmalı.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Eyl 01, 2007 11:28 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yerel yönetimler için şimdiden hepimize geçmiş olsun.Ne kadar yer varsa bu kez onları da toplarlar.Bu ümitsizlik değil gerçekçilik.Tecrübe ile sabittir.Bu hızla rüzgarı alırlar arkalarına işi bitirirler.Hizmet gelsin diye,çok bilinçli iller dışında yerel yönetimleri de alırlar.Anormal derecede imkanları var.Yoğun dış destek var.Arkalarında her şey var.
Bu parti kapatılmazsa,bu iş anap dönemine,hatta ondan da beter hale gelecek.Bir belediye başkanı var.Sahtekarın önde gideni.Yalaka,yalama,hırsız.Bakın geçenlerde yaptığını anlatayım.
Sabah namazında bir camiye gidiyor.Sabah namazına kaç kişi gelir?Ben 50 den fazla adam görmedim camii ye gittiğim zamanlar.Alıyor bu cemaati namazdan sonra,çorbacıya götürüyor.Ardından da çay ocağına.
Ertesi gün şehir yıkılıyor."ya başkana bak be!Hem namaza geliyor,hem bize çay çorba ısmarladı.Halk adamı,adam halkın içinde.Adam bizi adam yerine koyuyor!"Şimdi soruyorum,bu başkan seçim kaybeder mi?
Olay bu.Biz hala daha konuşuyoruz.Şöyle olsun ,böyle olmalı.
Adamlar halkın içinde.Millet hizmete değil,bu hareketlere oy veriyor.
Onun için bu milletin düşündüğü benim için önemli değil.Nasıl cumhuriyet getirilirken referandum meferandum diye sorulmadıysa,BU KEZ DE ÖYLE OLACAK!Bu milletin aradığı bir çoban.Yalancı olsun,hırsız olsun,namussuz olsun,devlet parasını yesin,hiç önemli değil.50 kişinin ne masrafı olur?
Olsa ne yazar?Belediyenin temsil giderleri bütçesinden karşılıyor nasılsa.
Ama bu şekilde işi bitiriyorlar.Arkada bölücü desteği var,basın var,dinci var,cemaatler var.Bu millete bir şey anlatamazsın.Onun için yerel seçimleri falan geçtim.Bir hezimet de orada yaşarız.Bu işin içinden nasıl çıkılır?Mesut Yılmaz en doğru lafı etti.Büyük bir kriz olmazsa bu iktidarı yasal olarak kimse götüremez.O krizi de çıkarttırmazlar.Para,sermaye herşey arkalarında.Bu iş beni aşar.Ama gerçek durum bu.
Ergenekon dan çıkmak,bu işin yanında çocuk oyuncağı.Çünkü millet bölünmüş.Biz hepimiz bir değiliz.Hele dinciler.Hele cemaatler.Mümkün değil,ne laf dinlerler,ne de lafdan anlarlar.Çok zor çok...
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 512

İletiTarih: Cmt Eyl 01, 2007 11:59 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

funda3307 demiş ki:
SN.Başkanımız Bahçeli'nin kavgacı görünmemek adına da RTE ye selam vermesi.....bu kadar olmaz ben kendi adıma açıklama yapmaktan ve sürekli başkanımızın bir bildiği vardır demekten sıkıldım bir bildiği varsa bizimle de paylaşmalı değil mi?...
Bizde ona göre hareket edelim ....Ben üzerime düşeni her zaman seve seve yaparım ölene dek milliyetçiyim bunu kimse bozamaz ama artık Sn.Bahçeliyi gerekli açıklamalar yapmadığı sürece savunmayacağım....
Saygılarımla

Funda Ablaya saygılarımı sunar yazdığı tüm kelimelerin aynısını yazmaya gerek yok. Bu cümle hepsine yeter.

...Gerekli açıklamalar yapmadığı sürece savunmayacağım...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cmt Eyl 01, 2007 12:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tatvanbozkurt demiş ki:
funda3307 demiş ki:
Saygılarımla

Funda Ablaya saygılarımı sunar yazdığı tüm kelimelerin aynısını yazmaya gerek yok. Bu cümle hepsine yeter.

...Gerekli açıklamalar yapmadığı sürece savunmayacağım...

Türkiye geneli ve yurtdisinda (ab+d)ullah gül inadi zafer kazaninca büyük sevincler ortaya cikmistir. Susuzlar su yüzü görmüs, borclular sanki borclari ödenmis ve hatta okutamadiklari ogullari üniverstiteyi bitirmis te isi bulmus havasinda gercekten uzak bayram sevinci. Neye sevindiklerini bile tam bilmeden. Öylesine televole zihniyeti ve hatta magazin ciddiyeti (!)

Adama (!) anlatiyorsunuz; Hutbelerden "Allah (c.c.) katinda hak din Islamdir" Ayetinin kaldirildigini verdigi cevap akillara zarar. "Efendim" diyor sayin Müslüman (!) "Hutbe sadece Fatiha Suresi okunarak ta hayat bulur" Kafa göz girmemek icin zor tutuyorsunuz kendinizi.

Bu insanciklara ne anlatacaksiniz? Kalbini beynini size kapatmis. Biz Müslümanligi Allah´a (c.c.) teslimiyet olarak biliriz. Bunlar akpye teslimiyette Iman bulmuslar, hayirli olsun.

"Agabeyim cok dogru tespit etmis" ukalaligi yapamam zira haddime degil. Diger tespitlerinde oldugu gibi bu tespitine de yürekten katiliyorum. Ne birligi, ne beraberligi? Hiyara tuz kosturma gayretinde bir manzara ile karsi karsiyayiz.

Bu manzarada MHP´nin ve Devlet beyin isi cok ama cok zor. 2004 yilinda Ülkü Ocaklari Genel Merkezini ziyaretimde bir durum beynimi zorlamisti. Genel baskan yardimcimiz Türkiye genelinde tarikatlarin Ülkü Ocaklarina musallat oldugunu ve bununla mücadele edildigini anlatiyordu.

Bozkurt.net Otagi olarak ta biz bu mücadelede var olduk. Menfaat cetelerinin tarikat adi altindaki ihanetlerini duyurduk. Lakin genel bir anlayisi cözemedigimiz görülüyor; ACABA? Bu "acabalar" basimiza cok dert acacak. "Acaba daha dini bir görüntü sergileseydik daha cok oy alir miydik?" sorusuna muhatap cevabi Türk Islam Ülküsüne samimi bagliliginiz ile cözeceksiniz. Bu sinavda yalnizsiniz. Ne kadar Ülkücü iseniz o oranda dogru cevabi bulursunuz.

Devlet bey icin de "acaba" düsünceleri cogaldigini görüyoruz. Acaba öyle mi olsaydi, böyle mi?

Bu satten sonra Devlet bey öyle yapsa da olur, böyle yapsa da. SELALE ÖNÜNDEYIZ ve DEVLET BEY BU KÖTÜ GIDIS KARSISINDA EN FAZLA CIRPINABILIR. Bu cirpinislari da kötüye yormak icin hemen ORTAYA ZIPLAMAYIN. Magazinsel cözümler ile devlet idaresi mümkün degildir.

Tokalasmak icin Devlet bey hamle yapmamis ta rte gelmis falan filan. Bunu yazan Sebahattin Önkibar´i okudugum günlerden utaniyorum simdi. Bu kadar siglik olmaz. O´nu okumaktan iyi ki vazgecmisim. Bu siglik ile bana birsey katamazmis. Ülkücünün gündemini etkiliyorlar. Ülkücünün gündemi sadece tokalasma mi, halvet olma mi?

Bakin cözüm icin sigliga kacmayacagiz; cözüm kendiliginden olusacak. Biz ona hazir olacagiz. ICIMIZDEKI IKI DINLILERE RAGMEN...

BIR AVUC DELI...

Akilli olanlara sözümüz yok; onlar tarikatlerde ve hatta akp yaninda yerlerini alabilirler. Akli olan buyursun.

BIZ AKLI TAVANA ASTIK...

BILIRIZ KI HAKIKI IMAN; AKILA, AKIL ILE VEDA ETMEKTIR...
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar Eyl 05, 2007 8:12 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Sögüt şenliklerinde bir ilk
05 Eylül 2007 Çarşamba 08:37
Bahçeli bir adım daha atıyor. Sögüt Şenliklerinde bir ilk yaşanacak
Köşk seçimlerindeki demokratik tavrıyla '367 kilidi'ni açan MHP, önemli bir adım daha atıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 9 Eylül Pazar günü düzenlenecek Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'ne katılarak Başbakan Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alacak.

Erdoğan ve Bahçeli'nin ilçe merkezinden Ertuğrul Gazi'nin türbesine kadar birlikte yürümesi bekleniyor. Son yıllarda şenlikte protokol sıralarına oturmayan Bahçeli konuşma da yapmıyordu. Bahçeli'nin bu kez halka hitap etmesi de bekleniyor.

Şenliklerde geçen yıl MHP'li gençlerle Başbakan Erdoğan arasında gerginlik yaşanmıştı. MHP'liler, konuşma yaptığı sırada Erdoğan'ı protesto etmişti. Başbakan'ın yeğeni ve yakın koruması Ali Erdoğan da bu grup tarafından darp edilmişti.

Pazar günkü programına göre, Başbakan Erdoğan'ın yanına TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, Akşener'in yanına da Devlet Bahçeli oturacak. Şenliğe katılması halinde, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazcıoğlu Bahçeli'nin yanında oturacak.

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, birkaç yıldır şenliklerde yaşanan kavganın halkı çok üzdüğünü belirtti. Şenliklerin bu yıl barış havasında geçmesini dileyen Aydoğdu, liderlerin birlikte yürüyecek olmasını sevindirici buldu.

Selim Kuvel-Zaman

Hey gidi günler hey.
Yukarıdaki haber doğruysa geçen sene mağdur olanlar enayiliklerine yansınlar.
Bir söz var "atlar tepişir otlar ezilir".
cCc_OzguR_cCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 260

İletiTarih: Çar Eyl 05, 2007 3:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bakın birkaç haftadır takip ediyorum, söylemeyeyim dedim ama dayanamadım artık. a-ke-pe tabanlı ve destekli basın-yayın organları, ısrarla bir "a-ke-pe - MHP" yakınlaşması vurgulamasının üzerinde duruyorlar:

CHP'ye karşı tek başına olmadıkları gibi bir izlenim yaratmaya çalışıyorlar. MHP'yi buna alet etmek istiyorlar.

MHP'nin a-ke-pe karşıtı tabanını MHP'den soğutmaya çalışıyorlar.

MHP'yi kendilerine yakın tutma çabasındalar...

Arkadaşlar, ne acıdır ki gerek bu forumda, gerekse de yorum yapılan başka yerlerde, değerli Ülküdaşlarımız bu medya maymunlarının oyunlarına geliyorlar. Daha yasama yılı başlamadı bile. Seçimlerin üstünden 3 ay bile geçmedi. Ama bilinçli-bilinçsiz olarak Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli karşıtı bir propagandanın kokuları geliyor burnuma. Ülkü Ahlakı'nın bize en büyük öğretilerinden biri Lider-Doktrin-Teşkilat kavramlarına dil uzatılamayacağıdır. Lider ile ilgili sorunların çözüm noktası ise Genel Kuruldur... Sanalalem köşelerinde yapılan kulisler değildir.

Lider-Doktrin Teşkilat dokunulmazlığı Forumumuzun da kurallarındandır.

Başkanımız'ın tavırlarına gelince: Ne yani, ülkenin Başbakanı "ben Söğüt'e geliyorum, protokolde beraberiz" deiğinde Sayın Başkan "Hayır olmaz efendim!" deyip Başbakanı kovmaya mı çalışacaktı?..

Ülküdaşlar, sayın Başkanımız yeteri kadar devlet terbiyesine sahiptir...

Güvenoylaması az önce sonuçlandı. 197 Ret oyunun içinde blok olarak MHP de yer almaktadır. Bu da a-ke-pe ve kaptalnları rte'ye karşı olan duruşumuzun simgesidir.

Forumdaki büyüklerimle de paylaştığım üzere, önümüzde bir yerel seçim var. Hatta bundan önce rezalet bir "sivil" anayasanın halkoylaması(referandumu) var. Yoğunlaşacağımız noktalar Başkanımız'a yönelik tereddütler değil, Milletimizi yaklaşan tehlikelerden kurtarmaktır.

Sevgi ve saygılarımla,

Allah(C.C) Türk'ü Korusun ve Yüceltsin...
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Pzr Eyl 09, 2007 9:06 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Bahçeli-Erdoğan omuz omuza
09 Eylül 2007 Pazar 09:10
Söğüt şenliklerine katılan Erdoğan ve Bahçeli bu kez birlik mesajı verdi.
Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri başladı. Söğüt Hükümet meydanında Ertuğrul Gazi'nin büstü önünde toplanan protokol ve Yörükler, Mehter Takımının ardından Ertuğrul Gazi Türbesine kadar yürüdüler.

Yaklaşık 1 kilometrelik yolu beraber yürüyen kortejin önünde Başbakan, bakanlar ve siyasi parti liderleri yer aldı. Geçtiğimiz yılların aksine bu yıl Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli birlikte yürüdüler. Erdoğan ve Bahçeli'ye BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'da eşlik etti.

Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıllarda düzenlenen Söğüt Şenliklerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye birlikte yürümeyi teklif etmiş ancak Bahçeli bu teklifi geri çevirerek resmi protokolün arkasından partililerle birlikte yürümüştü. Bu ayrılık tören alanına taşmış, başbakan yuhalanmış ve pankart açılarak protesto edilmiş, Başbakan'ın yakın koruması ve yeğeni Ali Erdoğan yumruklanmış, AK Parti Tekirdağ otobüsünün de yolu kesilerek taşlanmıştı.

Bu yıl ise liderler omuz omuza yürürken, hükümet de törenlere büyük bir katılım gösterdi.

Ne desem boş.Demek ki biz bunu hak ediyoruz.
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Pzr Eyl 09, 2007 6:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

cCc_OzguR_cCc Ülküdasima kesinlikle katiliyorum.

Bugünkü haberlerde bile Bahceli-Erdogan OMUZ OMUZA hatta KOL KOLA diye haberler veriliyor. Ne omuz omuza nede kol kola hicbir görüntü yok, hicbir poz yok! Bosbakan "bunlara selam bile verilmez" deyip atip tutmustu, simdi kendisi sayin Bahceli´nin ayagina gelip önünde ceketini ilikleyip, egilip selamda duruyor selam veriyor! Sayin Bahceli Bosbakan´dan özellikle uzak durmus, cünkü satilmis medyanin kol kola resim alabilmek icin cabaladigini biliyor. Sirf RTE´nin Devlet beyin yanina gelip selam verdigi pozlar var. Yani ne omuz omuza nede kol kola gibi bir olay yok! Kesinlikle medyanin abartmasi ve oyunudur! Ha RTE`nin sögüt senliklerinde isi var mi? Elbette YOK! Fakat maalesef olaylar bu sekil gelisiyor rte oyununu cok güzel oynuyor medyada destek veriyor ama BIZ kimin ne mal ve neyin ne oldugunu cok iyi biliyoruz! Gün gelecek tüm Milletimiz bilecektir. Maske düstü gercek yüz coktan ortaya cikti, sapka düstü kel coktan göründü ama halen vatandasin cogu bunlara kaniyor, gün gelecek savunulcak birseyleri kalmiyacak.

Sayin Bahceli simdilik sessiz kaliyor, kavga cikartmiyor, hersey kavgayla gürültüyle bagirmakla olmaz ama daha durun er yada gec bu güya AK partinin KARA oldugunu HERKES görecektir. Bunlari sn. Bahceli ilk günden itibaren hep KAVGAYLA GÜRÜLTÜYLE yapacak degil herhalde! Sakin olmak lazim. Bildiklerini ve tüm gercekleri birer birer herkesle paylasacaktir, hesaplar bir bir sorulacaktir. Öfkeyle kalkan zararli oturur ayni chp gibi. Hele bir durun satilmis medyanin gazina gelmeyin. Kavgaci ve yikip yakan imajindan kurtulalim. Bu demek degildir ki biz simdi sindirildik geri adim atiyoruz vs. Hayir sabirli olmak lazim, bunlarin hepsi birgünde olacak seyler degil. Sakin sakin gerektigi yerlerde gerekli cevaplarda verilir, gerekli hesaplar da sorulur. Adalet er yada gec yerini bulur. Merak etmeyin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Pts Eyl 10, 2007 10:18 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SAYIN BAHCELI iyi niyetinden süphem yok nasil bir insan oldunu söylemeye gerek yok herkez cok iyi biliyordur
siyasetci olarakda cok iyi bir siyasetcidir ama bence biraz daha sesini cikartmalidir
meclise girip meydanda dediklerini untmamalidir
daha yolun basindayiz insallah yakinda iyi politikalar izleyecegiz

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız