Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SORUN BÖLÜCÜLÜK VEYA TERÖR DEĞİL; SORUN KÜRDÜN TA KENDİSİDİR
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 241

İletiTarih: Cum Ekm 26, 2007 4:10 pm    ileti konusu: SORUN BÖLÜCÜLÜK VEYA TERÖR DEĞİL; SORUN KÜRDÜN TA KENDİSİDİR Alıntıyla Cevap Gönder

E-posta gruplarında geçen yıllarda dolaşan bir yazı, tekrar çeşitli e-posta gruplarından bana da geldi.
Son günlerde artan terör olayları milleti bıçak gibi böldü.Akıl mantık uçtu gitti.Yıllardır ırkçı kafatasçı olarak suçladıkları ülkücüleri bile Türk kürt kardeştir dediği için eleştiriyorlar.O yazıyı aşağıda sizlerin yorumuna sunuyorum.
İkinci bir yazı daha geldi.O da çok üyeli gruplardan birkaç kez geldi.Ankarada yayın yapan yerel bir gazetenin köşe yazısı.Millet gemileri yakmış, safını belirlemiş bekliyor.Bir kıvılcıma bakar.Son terör olaylarından sonra bazı yerlerde münferitte olsa linç olayları başladı.
Doğu, güneydoğu haricinde büyük şehirlerde de yoğun bir kürt nüfus var.
Yakında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana gibi şehirlerde çatışmalar çıkarsa şaşırmamak lazım.
İki yazı da aşağıda.

Alıntı:

SORUN BÖLÜCÜLÜK VEYA TERÖR DEĞİL; SORUN KÜRDÜN TA KENDİSİDİR.

Türkiye'de her gün kız çocukları kaçırılıp zorla fuhuşa sürükleniyor, kadınlarımız kapkaça tecavüze uğruyor, her gün şehirlerde PKK gösterileri yapılıyor, Türk bayrakları yakılıyor, otobüsler yakılıyor, her gün birkaç asker şehit oluyor.

Bunları kim yapıyor?

Neden ezelden beri sadece kürtler ayaklanıyor, kürtler örgüt kuruyor, kürtler kan döküyor?.. Arabamızı kaldırımın kenarına park ettiğimizde tepemize dikilip park parası isteyen, vermezsek biz yokken arabamızı çizip kaçan değnekçiler niye hep kürttür?.. Kırmızı ışıklarda arabamızın camına yapışıp dilenenler niye hep kürttür?.. Sokakta adım başı önümüze çıkıp "abeeey nooolur bir harçlıhh viir" diye sülük gibi yapışan, vermediğimiz takdirde küfreden 10 - 15 yaşındaki madde bağımlısı yaratıklar niye hep kürttür?.. Toplumsal bir sorun haline gelen, cinayet dahi işleyen tinercilerin etnik kökenleri incelendiğinde kürt oldukları meydana çıkmıyor mu?.. Bunlar yüzünden insanlar sokakta rahat gezemez hale geldiler. Bu da bir terördür, şehirlerin göbeğindeki bireysel kürt terörüdür.Yol ortasında yakamıza yapışıp kadın pazarlamaya çalışan pezevenkler, genelev işletmecileri neden hep kürttür de başka birşey değildir?.. İstanbul Beyoğlu'ndaki, Ankara Maltepe'deki, vs...gençlerimizi zehirleyen "bar" adlı batakhanelerin sahipleri, işletmecileri neden kürttür?.. Haraççılık ve çek - senet tahsilatı ile uğraşarak kendi halindeki insanları canından bezdiren kan emiciler niye hep kürttür? Oto galericiliği ve emlakçılık adı altında tefecilik yaparak milletin varlığını sömürenler niye hep kürttür?.. Uyuşturucu pazarlayanlar neden hep bilmemhangi aşiretin mensubu kürtlerdir?.. Hüseyin Baybaşinler, Abuzer Uğurlular, Urfi Çetinkayalar nedir?..Kız çocuklarının kaçırılıp zorla fuhuşa sürüklenmesinde, gençlerimizin uyuşturucu ile zehirlenmesinde %99 pay kürtlerin değil midir? Dört tane Hollandalı turistin (biri de erkek) ırzına geçip ikisini öldüren ve bu sayede bizi tüm dünyaya rezil eden "Alanya sapığı" lakaplı Hakan Karayavuz ve Susurluk'ta, 11 yaşındaki Türk kızı Avşar Sıla Çaldıran'ı iple boğduktan sonra cesedinin ırzına geçen Recep İpek neden kürttür?.. Taciz ve tecavüzcülerin neden büyük çoğunluğunu Kürtler oluşturuyor? Her ikisi de uzun yıllardır aynı mesleği icra ettikleri halde, Orhan Gencebay'ın adının şimdiye dek hiçbir kötü olaya karışmaması, İbrahim Tatlıses'in ise her türlü rezilliği yapması, her çeşit suçu işlemesinin sebebi birinin Türk, diğerinin kürt olmasıdır. Bu örnekler uzayıp gider... Kısacası "kürt sorunu" bazılarının empoze etmeye çalıştığı gibi sadece PKK'dan ya da siyasi olaylardan ibaret değildir. Türkiye genelinde her türlü pis, rezil işi yapanların, her türlü adi suçu işleyenlerin büyük bir kısmı kürtlerdir. Genelev işleten kürdü, pavyon işleten kürdü, kumar oynatan kürdü, mafyacılık yapan kürdü, uyuşturucu satan kürdü, yankesicilik, hırsızlık, kapkaç yapan kürdü, kaldırımları parselleyen kürdü, ırza tecavüz eden kürdü emperyalistler kışkırtmıyor, PKK ile de ilgileri yok... Taşıdıkları kanın gereğini yerine getirerek bu suçları işliyorlar. Biz Türkçüler, sosyal açıdan değerlendirdiğimiz kürt meselesine bir bütün olarak bakıyoruz ve bunların topluma zarar veren yaratıklar olduğu konusunda tüm Türkleri bilinçlendirmeye çalışıyoruz.

www.kurdish.com sitesine girip "Demographic Trends" başlıklı tabloya bir göz atınız. Kürtlerin 2050 yılında Ortadoğudaki nüfuslarının 87 milyon, Türkiye'deki nüfuslarının ise 57 milyon olacağı belirtiliyor. Bunlar doğru verilerdir, yani bir sallama söz konusu değildir, hatta az bile verilmiştir. Çünkü çarpraz üreme, yani 8 çocuğun diğer 8 çocukla ilerde evlenecekleri düşünülüp onların çocuklarının da çarpraz olarak üreyecekleri düşünülürse bu tablo yetersiz kalmaktadır. Ayrıca bu süre içinde milyonlarca Türk kürtlerle karışarak kürtleşecektir. Türklerin nüfus artış oranı ise bugün neredeyse Avrupa ülkeleri seviyesine inmiştir. Türk illerinde doğum kontrol uygulamasını teşvik ederek Türklüğün kuyusunu kazan devletimizin alçak siyasetçileri; Güneydoğuya verdiği çocuk yardımları ile kürtlerin üremelerini teşvik etmektedir. Üremeyip de ne yapsınlar? Devlet Bakanı Beşir Atalay'a bağlı Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu (Fak - Fuk -Fon) başta Muş olmak üzere nüfusun %95'inin kürtlerden oluştuğu bazı doğu illerinde çocuk başına para kampanyası başlatmıştır. Bu durum zaten çok hızlı üreyen kürtlerin daha da fazla üremesi demektir.

Yapılan yardımların miktarları

İlköğretime devam eden erkek öğrencilere

ayda 20 YTL

İlköğretime devam eden kız öğrencilere

ayda 23 YTL

Ortaöğretime devam eden erkek öğrencilere

ayda 28 YTL

Ortaöğretime devam eden kız öğrencilere

ayda 39 YTL

Sağlık yardımı olarak her çocuğa

ayda 15 YTL

Her anne adayı için gebeliğin ilk 7 ayında

ayda 18 YTL

Her anne adayı için

doğumda 50 YTL

Çocuk yardımı çok hızlı üreyen kürtlerin ağırlıklı olduğu şehirlere değil, üreme hızı sıfır olan Türklerin yaşadığı şehirlere yapılmalıydı. Fakat AKP (Arap Kürt Partisi) bu şekilde uygun görmüş. Neden acaba? Kürtler ne kadar çok çocuk yaparlarsa, o kadar çok para kazanıyorlar. 10 çocuğa sahip bir aile, çocuk başına ayda 15 YTL'den toplam 150 YTL para alıyor. Doğum ve okul için yardımlarıda eklersek 10 çocuklu bir ailenin devletten aldığı para ayda 500 YTL'yi geçiyor. Birkaç ay önce gazete ve televizyonlarda şahane bir haber vardı. Diyarbakır'da bir Kürt dişisi 8 yavrusundan sonra, 9ncusunu ikiz olarak peydahlarken, çocuklar ölüm tehlikesine giriyor ve Türk askeri doktorları gelip bebeleri kurtarıyor, hastanede kuvöze koyuyor. Bu sefer Van'dan, yine süper bir haber var. 68 yaşında bir Kürt, 26 yaşındaki ikinci karısından 13. yavrusunu peydahlamış. Toplam 13 çocuğu 100 kadar torunu varmış, artık başka çocuk istemiyormuş, yorulmuş. Gazeteci, "bu kadar çocuğa bu
fakirlikle nasıl bakıyorsunuz?"dediğinde, Kürdün cevabı harikaydı."Kaymakamlık gerekli her tür yardımı yapıyor, hiç bir sorunumuz olmuyor" !!! Sakın kimse bunu insanlıkla, hümanizmle, devletin vatandaşının hayatını koruma ilkeleri ile falan açıklamaya kalkışmasın. Benim ülkeme göz dikmiş bir halkın, benim vergilerimle beslenip daha çok üremelerini sağlayıp on milyonlarca asalak yaratmanın hiç bir ilke ile ilgisi yoktur. Bu rejimin kendisinin kurucusu olan asli unsura, yani Türklere ihanet etmek açısından devşirme Osmanlı'dan hiçbir farkı kalmamıştır. Gayet açıkça Türkler özendirilip en sıkı şekilde nüfus planlaması uygulanırken, Kürtlerden elektrik, su parası bile alınmayıp, nüfuslarını iyice arttırıp Türkleri geçebilmelerine çanak tutulmaktadır.

Ülke genelinde kaçak elektirik oranlarına göz atalım.

Şanlıurfa % 66.7

Diyarbakır % 62.7

Hakkari % 62.5

Mardin % 59.3

Van % 58.0

Şırnak % 52.0

Batman % 51.0

Muş % 50.0

Bitlis % 48.0

Siirt % 48.0

Kastamonu % 4,

Trabzon %5,4

Giresun %3,5

İşte kaçak elektirik tablosu. Yoruma gerek var mı? Nihai amaçlarını gerçekleştirmek için ne cesaretleri ne zekaları ne de kültürleri olan bu etnik cemaat, tek yolu Tanrı'nın kişilere verdiği doğal içgüdüyü (üreme) bir savaş silahı olarak kullanmakta bulmuş durumdadır.

Yakın bir gelecekte nüfusu 100 milyon -ki bunun en aşağı yarısı kürt olan bir Türkiye çocuklarımızı bekliyor... Bayrak aynı bayrak, sınırlar bozulmamış, isim değişmemiş ama ortada ?Türk? kalmamış. Birkaç milyon kalmış elbette ama onlarda tedirgin yaşıyorlar. Ortada Brezilya gibi, lisanı, soyu sopu karışık, ırk çorbası bir ülke.. Ama hala müslüman...
Bizim için bir yıkım olan bu durum, "72 millete bir göz ile bakan" hümanistlere bir rahatsızlık vermez.

Yaşadığımız topraklarda şu an için en büyük tehlike kürtlerdir. Dün bunu inkar edenlerin savunduğu fikirler, kürtlerin gerçek yüzlerini göstermesiyle bugün bir bir intihar ediyor. Bu cümleleri okuduğunuzda etkisi altında kaldığınız propaganda yüzünden yargılayıcı duygulara sahip olabilir; kürtlere karşı katı bir tavır alma diye düşünebilirsiniz. Fakirlik, eğitimsizlik gibi onlarca sebep sıralayıp, sosyal yalanlar uydurup, hergün sizin veya tanıdıklarınızın payına düşeni bir şekilde aldığı yanıbaşınızdaki kürt terörünün varlığını inkar edebilirsiniz. Bunları düşünmek sizi rahatlatır. Kürdofil medyanın enjekte ettiği bu uyuşturucu sizi olan bitenden zaklaştırabilir. Ancak gerçekleri değiştiremez. Gerçek aciz değildir. Gerçekleri kim anlatacak? Kim gösterebilecek ezilmiş sandığınız kürtlerin hergün yanıbaşınızda yaptığı ahlaksızlık ve saldırganlığı?

Kerkük'te arkasına ABD'yi alınca Türkmenler'i katleden bu aşağılık topluluğun eline fırsat geçtiğinde uyguladığı baskıdan kim söz edecek? Okuldan, işten dönüp televizyonu açtığınızda tüm kanalları kaplayan Kürt izileri ile mi bilinçleneceksiniz; yoksa PKK'ya yardım edip sonrada kasetleri Türkler tarafından kapışılan, konserlerinde izdiham yaşanan kürt ibo, mahsun, berdan, keko, şavata, ahmet kaya, özcan ve hergün yenisi çıkan şarkıcı bozuntuları ile mi? Sol merkezli görüş onlara herkesten fazla sahip çıkıp tabanını genişletmeye çalışırken, yıllar sonra kullanılıp bir kenara atılacağının farkında değildi.

Sağ tarafta durum daha da vahimdi.

Açıkça bir kürt milliyetçisi olan Said-i Nursi'nin kitapları elden ele dolaşıyor, kürtler ırkçılıklarının dozunu giderek arttırırken inançlı Türkler din kardeşliği masalı ile uykuya çoktan dalmış oluyordu. Ancak bunların içinde belki de en acı olanı, kürtler tarafından aldatılmayı halen gururuna yedirip itiraf edemeyen sözde milliyetçilerin (!) durumudur. PKK ve Apo'yu Ermeni, dağdaki kürtleri kandırılmış, sokaktakileri de kardeş ilan eden ülkücü anlayışın Türklere verdiği zarar gelecekte tarih kitaplarına konu olacaktır.

Gerçeği daha fazla inkar etmek anlamsız. Bu son perdedir. Bir yandan ABD talimatlı kürt dizileri, diğer yandan Avrupa tavsiyeli gelin-kaynana programları ile giderek daha fazla esir şehrin insanlarına benziyorsunuz. Kürtlerin hızla neden ürediklerini ve yayıldıklarını anlatıp, önlem almaktan bahsedenlere onlardan önce siz karşı çıkacaksınız. Çünkü bulanık gözleriniz mahallenizde bir eve doluşup, ahlaksızca ve bilinçli bir şekilde üremeye devam eden kürtleri değil ancak dizidekileri seçebilecek. Artık sokakta sizin ve yakınlarınızın canını yakan tinerciler denince bunun tek sebebi olan kürtleri düşünmeyeceksiniz bile. Eğitimsizlik, fakirlik, sosyal adalet gibi kavramların arasında boğulacak; kafanızı toplayıp gerçek soruyu asla soramayacaksınız. PKK denince aklınıza kürtler gelmeyecek. O dış güçlerin oyunuydu diyecek, bitti sanacak; öldürülen binlerce teröristin kaç milyon akrabası ve sempatizanı olduğunu hesaplayamayacaksınız. İlköğretim çağındaki kız çocuklarına dahi askıntı olup, fırsat bulunca her türlü kötülüğü yapanların onlar olduğunu bilmek istemeyecek; kürtler göç etmeden önce şehrinizin ne kadar huzurlu olduğunu anlatmaya çalışanları duyamayacaksınız. söz azınlık haklarından açıldığında, Kerkük'te Türkçe ders verdiği için eğitim yuvalarına bile
saldıran kürtlerin hakkını onlardan çok savunduğunuzun farkında olmayacaksınız.

Sosyal eşitsizlik denince aklınıza sadece ekranda gözünüze sokulan Güneydoğu illeri gelecek. Ülkenin en yoksul beş ilinden ikisi olan Gümüşhane'nin, Kastamonu'nun neden suçlu üretmediğini anlayamayacaksınız. Karadeniz Bölgesinde elektriği ve suyu dahi olmayan köyleri hiç bilmeyeceksiniz. Toplum olarak düzenimizi, birey olarak yaşantımızı, aile olarak huzurumuzu ve millet olarak sağlımızı bozan kürtlerin yarattığı tehlikeyi hala inkar etmek eğer gaflet değilse, nedir? Kürtlerin yaptıklarını es geçip kabahati dış güçlerde aramakta hiç gerçekçi değil. Bu topluluk tarafından icra edilen ? Kapkaç, yankesicilik, hırsızlık, töre cinayetleri, taciz, gasp, beğendiği kızı şehrin orta yerinde kaçırıp ırzına geçerek evliliğe zorlama, etnik dayanışma ile gittiği tüm yerleri hegamonyası altına alıp kendisinden başkasına yaşam hakkı tanımama, haklı haksız her mecliste sadece kendisinden olduğu için birbirlerini destekleme, çocuk kaçırma, sapıklık, 9-10 yaşlarında çocukların tecavüz edilip öldürülmesi, elektrik su parası ödememe, vergi ödememe, sahteciliklerle asalak gibi yaşama, turistlik kasabaları ele geçirerek hem yerli halka, hemde turistlere zarar verme, devletin her
imkanını sömürme, trafik magandalığı, şehir magandalığı, haraç toplama, liselerde, ilkokullarda çeteler kurup diğer öğrencileri sindirme, sahip olduğu feodal kültürü yaşadığı yere uydurmaya çalışma, uymayanlara zarar verme, sıcak para getiren tüm iş kollarına zor kullanarak hakim olma? Gibi mevhumları hangi dış güçler kürtlere nasıl yaptırıyor? Merak ediyorum. Arkadaşlar, sorun "kürtçülük" "bölücülük" veya "terör" değildir.

Sorun kürdün ta kendisidir. Teröristi, esnafı, işadamı, öğretmeni, manavı,dolmuşçusu, garsonu, sapığı, eşkiyası, kapkaççısı, anarşisti.... hepsi aynıdır. Türk milleti için şu an aleyhte bir faaliyet göstermeyen Kürtler olabilir, ancak bunların vadesi sonsuz değildir. Kaldı ki o "sadık kürt" bile sokaklarda, işyerinde veya okullarda gene kürtlüğünün gereğini icra edecektir. Kürtlüğün gereğinin ne olduğunu ise hepimiz biliyoruz.

Artık "Kürt bölücülüğü" diye bir sorun olmadığı, gerçek sorunun adı "kürtyayılması" olduğu halde bazıları ısrarla "bölücülük" diye yanıltıcı adlandırmalarla uğraşıyor. Bazıları da ?dış güçlerin maşası, piyonu kafasız, zavallı, korkulmaya değer olmayan kürdler? söylemini
bulmuşlar. Böylece esas büyük suç, Kürtlerin üstünden alınıp kim olduklarını kendilerinin bile net tarif edemediği, gizem perdelerinin arkasındaki yüce dış düşman güçlere yükleniyor. Hem de Kürt tehlikesi küçümsenip stratejik bir politika boyutuna indirgeniyor. Oysa ki sorun
stratejik veya magazinsel sorun olmaktan daha vahimdir. Turkiye Cumhuriyeti devletinin kimliğini, kurucu ve asli unsur olarak tekelinde tutan Türk ırkının nüfus itibarıyla gelecekte aynı şekilde tekelinde tutup tutamayacağı, yani var olma , yok olma mücadelesidir. Ayrıma dikkat edin. Eğer dış güçlerle Kürtlerin Türk Milletine karşı bir ilişkisi varsa, bu ilişki maşalık değil işbirliğidir. Ne maşası, ne kandırması? Kürtlerin çıkarları dış güçlerinkiyle örtüşüyorsa kandırmaya ne gerek var? Kürtler saflar, kandılar, komploya düşüyorlar, onun için çoğalıp Türkiye'de çoğunluk olacaklar. Vay be. Canına minnet adamın böyle kandırılma. Aynı mavalları Osmanlı yönetimi de 100-150 sene önce Yunanlılar ve Ermeniler için söylüyordu. Güya Yunanlılar yutacak ya. "Biz sizinle asırlarca kardeşçe yaşadık, Batılılar sizi kendi çıkarları için kışkırtıyorlar, alet ediyorlar" diye anlattılar durdular. Yunanlılar ne kadar aptalmış ki alet oldular da aleyhimize topraklarını 3 kat büyüttüler, hala da büyütüyorlar. Bu devirde kimse oyuna gelip saflığından başkasının maşası olmaz. Avrupalıları Tanrı sanıp incik boncuk karşılığında birbirlerine saldıran Kızılderililer yok. Dünyamızda şu an olabilecek, sadece çıkar ve güçbirliğidir.

SON SÖZ : Bu belanın üstesinden gelebiliriz. Yeter ki buna inanalım.

Alıntı:

Biz Kardeş Değiliz!

İlk önce Kaybolan askerlerimize Allah’tan sabır, güç kuvvet, Şehitlerimize Allah’tan rahmet (mekanları cennet olsun) diliyorum. Yakınlarına Tüm kahraman Türk halkıma sabır versin.

Malum konu terör; her kanalda bangır bangır bir çok sözüm ona uzman aklı sıra operasyon yapıyor. Terörü bitiriyo asıyo kesiyo... (bu konuşan adamların hepsi de terörle mücadele edip meslek hayatları

boyunca hiç bir ciddi başarısı olmayan, oturduğu yerden birliklerini yöneten, hiç mermi sesi duymayan emekli olan komutanlarımız)

Neyse benim konum bu değil, benim derdim 2 Gündür Tüm Haberleri hep beraber seyrediyoruz. Ülkemin her yerinde Terör Lanetleniyor ama nedense Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak'ta en ufak bir hareket yok neden mi?

Orasını da Siz düşünün biraz, Halen düşünmeyi becerebiliyorsanız tabi.

Kardeşmişiz; sizi bilmem ama ben değilim! Dünde değildim, bugün de değilim, yarın da

olmayacağım. Sen de kuyruk acısı bende evlat acısı olduğu sürece ben senle kardeş olmam! Kimsede seninle beni aynı kefeye koyamaz, bana kardeşim dedirtemez. Anam doğurmadı ki senle kardeş olayım, Atam’a yoldaş olmadın ki kardeşim deyip bağrıma basayım,

Tarihimi benle yazmadın ki senle ekmeğimi paylaşayım. Ben doğdum ülkeme külfetsin ben ölecem halen ülkeme külfetsin yetmiyon birde her fırsatta bana saldırıyorsun. Ben hem kapımda seni besleyeceğim, Sen ataların gibi her fırsatta benim ekmeğimi yiyip bana hainlik düşüneceksin. Yok beyim yok geçti o devir ama sen farkında değilsin.

Gün birlik zamanıdır. Kimle birlik, Türk olanla birlik zamanıdır. Ata’sını töresini tarihini bilen, bu toprakların nasıl alındığını bilen le birlik zamanıdır. Gün Bu topraklar için ölmeye hazır olanlarla birlik zamanıdır, CHP, MHP, AKP değil ben Türküm diyebilenin zamanıdır.

Artık yeni doğan cocuk bile dostunu düşmanını biliyor, en azından benim çocuğum biliyor. Bu yaşta arkadaşlarını seçiyor

kimden alış veriş yapacağını biliyor, kiminle neyi paylaşacağını biliyor ve benim oğlum 9 yaşında 12 yaşında asker olacak, 15 yaşında savaşcı, 18 yaşında komutan, 20 yaşında Tüm dünyaya bela olacak.(ALLAHIN İZNİ İLE)

Unutmayın BİZ TÜRK'üz, hepimiz ATATÜRK'üz, HEPİMİZ MEHMET'iz.. Hepimiz TÜRKİYE SEVDALISIYIZ

KAHRAMAN ORDUM ALLAH YAR VE YARDIMCI OLSUN KILICIN KESKİN AVIN KANLI OLSUN

Cumhurbaşkanın yanına giden DTP başkanı çıkıyor evlatlarımıza rahmet diliyoruz diyor...

hangisine rahmet diledi.. Vatanı için kanını döken Mehmetçiklerimize mi yoksa kahraman askerlerimizin kurşunlarıyla aynı yerde ölen PKK’lı teröristlere mi evlatlarımız dedi?

Sağlıkla kalın
http://www.flasgazetesi.com.tr/KoseYazisi.asp?ID=149
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Cum Ekm 26, 2007 5:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Katılırsınız katılmazsınız...

Ama yazıda %80 gerçeklik payı yok mu?...

Hele ki Türklerin Bilinçli olarak kürtleştirildiği fikrine %100 katılıyorum..

Bunu da ABD ve AB tarafından finanse edilen TV kanalları yapıyor..

Ülkede çok büyük bir oyun oynanmakta ancak hiç kimse bunun farkında değil..

Tamam kardeşlik esastır .. Ancak ABD ve AB'nin amacı .. Türkleri bu coğrafyadan TASFİYE etmektir..

Niyet budur.. Türkiye içinde ayrı bir devlet hayaliyle yaşayan başka bir nüfus ile bu dayatmalara ne kadar dayanacak.. Hadi 2050 'ye kadar dayandı... 2050'de TÜRK'üm diyen adamı mumla arayacaksınız...

Tamam Irkçılığa.. karşıyız.. ama yazıda gerçeklik payı %80'dir..

Unutmayınız..

Söz konusu Vatan ise.. Gerisi Teferruattır...

saygı ile...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
altaylar
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 262

İletiTarih: Cum Ekm 26, 2007 7:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yazi cogunlukla dogrulari ileten bir yazi, katilmamak mümkün degil.

Fakat ikinci yazidaki gibi; o benim kardesim degil de diyemeyizki.

Bizim yapmamiz gereken, bütünlügü korumakmi? Yoksa Kürtleri ayirip ülkeyi bölmekmi?

Aslinda ikiside zor.

Kürt kökenli vatandaslarin bu tutumuyla bu tavirlariyla bütünlük ve birlik saglanamiyor.

Fakat onlari bir kenara itip siz bu vatanin ekmegini yemeye hakkiniz yok deyip, onlari Türkiye`den de kovamayiz.

Alin Mardin`i, Mus`u, Van`i, Hakkari`yi de diyemiyecegimize göre mecburuz bir cati altinda yasamaya.

Ister iyi olsunlar, ister kötü; istesekte istemesekte biz ayni vatani paylasiyoruz o insanlarla.

Bir ortak nokta nasil bulunur bende bilmiyorum ama bir türlü beraber yasamak zorundayiz. Hemde ayrim olmadan. Bütünlük kesinlikle bozulmadan.

ABD ve AB nin yillardan beri Türkiye`yi bölme cabalari meyvelerini veriyor. Biz bunun önüne gecmeliyiz. Ben Kürtle kardes olsam nolur, olmasam nolur? Ama bu vatan bizimse, bu topraklarin bütünlügünü saglamak yine bize düser.

Isterse kardesim olmasin. Fikirler farkli olabilir ama milli irade tüm Türkiye genelinde tek olmali. Bunu insanlara asilamaliyiz.

ABD ve AB Kürtlere: "Siz Türk degilsiniz, siz ayri bir irksiniz dediginde" biz yeterince kendi vatandasimiza Türk`lügü benimsetememisiz. Türk milliyetciligini asilayamamisiz.

Icimize sizan bölücü ajanlari yeterince takib edip, terörü destekleyen ülkelere gereken cevabi verememisiz.

Bu bosluklar bizi bu günlere getirdi.

Bence bundan sonra yapilacak tek sey var:

Orada yasayan halka ayricalik taninmayacak. Suyunun ceryaninin parasini Izmirli bir vatandas gibi oda verecek. Cocuk parasiysa hekeze ayni verilecek. Büyük sehirlerdeki gelismeler yavaslatilip, bir kismida doguya kaydirilacak.

Kararli bir irade, terörle silahli mücadele, yandaslarina da sert cezalar.

Ilk evvela terörün basi ezilecek, pkkyi destekleyen Kürt halkida agir cezalar alacak. Ilk etapta zorla daha sonra yumusatilarak Türklük benimsetilecek.

Milyonlarca Türk bayragi bastirilip Türkiye`nin en uc noktasina kadar Türk bayraklari asilacak, her tarafta istiklal marslari okunup, Türkün kahramanlik türküleri söylenecek. Daglarda mehter marslari calacak. Kürtlerin kulaklarinin paslari milli marslarimizla silinecek.
TV ler her gün kahramanlik filimleri oynatilacak. Yani Türkiyeye hafiften diktatör rejim gelecek. Demokrasi bize fazla geliyor kaldiramiyoruz.

Osmanli yillarca himayesindeki milletlere dininde ve dilinde baski yapmadida ne oldu? Iste sonuc bu!..

Oysa kizdigimiz, sevmedigimiz, sömürgeci Ingiltere`nin dili tüm Dünya`da konusuluyor. Ya Türkce?

Bunlarda bu hükümetle malesef zor!...

Allah Türk milletinin yardimcisi olsun, isimiz zor!..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
BOZKURTTT
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 9

İletiTarih: Cum Ekm 26, 2007 9:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kesinlikle katiliyorum
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_kendim
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 130

İletiTarih: Cum Ekm 26, 2007 9:21 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İlk başta kürdlerin yapacağı çocuk sayısı sınırlandırılmalı. Ayrıca çocuk başına verilen para desteği de kaldırılmalı.
Yoksa 20 yıl içersinde Türk-kürd nüfusu eşitlenecek. Son 200 yıldır başkaldıran bir topluluk sayıca eşitliği ardından üstünlüğü ele geçirdiğinde bizi ne halk kardeşi ne de din kardeşi belleyecektir. Şimdi de bellemiyorlar ya...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız