Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - GÜN SİYASET DEĞİL ŞANLI ORDUMUZA DESTEK GÜNÜDÜR
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Şub 23, 2008 9:29 am    ileti konusu: GÜN SİYASET DEĞİL ŞANLI ORDUMUZA DESTEK GÜNÜDÜR Alıntıyla Cevap Gönder

Türk silahlı kuvvetleri meclisin verdiği yetkiye dayanarak,şu anda tüm gücü ile çok ağır ve zor şartlarda bir harekata başlamıştır.
Öncelikle; bu güç koşullar altında yaptığı harekatın başarılı olmasını ve askeri hedeflere bir an önce en az kayıplarla varılmasını dilerim.
Gazete haberlerine bakıldığında bu ülkede hala daha insanı utandıran kişiler ve yorumlar görüyorum.Milli birlik ve beraberliğimizin ne hale geldiğini göstermek bakımından utanç verici bir tablodur bu!
Bu harekatı küçümsemeye hiç kimsenin zerre kadar hakkı yoktur.
-30 derecelere kadar varan soğukta;Türk ordusunun yerinden kımıldayabilmesi,ve o anormal coğrafi yapısındaki bir alanda harekata başlaması;ve savaş çarklarının dönmesi bir defa her türlü takdirin üzerindedir.Bilinmelidir ki,Türk ordusu orada üçbeşbin çapulcu ile değil;başta coğrafya ve iklim şartları olmak üzere yedi düvelin desteklediği,silahlandırdığı bir güç ve onun görünmeyen desteği ile de çarpışmaktadır.Bugün bize istihbarat verdiği iddia edilen şerefsizlerin;çok daha fazla olarak Türk ordusunun harekatı ve konuşlanması üzerine karşı tarafa bilgi verip vermediğini kimse bilemez!
Ben bu harekatın abd ile anlaşarak yapıldığı düşüncesinde değilim.
Öncelikle şu bilinmelidir ki;bu harekatı başlatan bizzat YÜCE TÜRK MİLLETİDİR!Türk milletinin yoğun baskısı altında bu karar ,binbir türlü savsaklama ve geciktirme ile;kış aylarında yapılamıyacağı düşüncesi ile bu
meclis tarafından kerhen ve adeta Türk silahlı kuvvetleri ile dalga geçerek verilmiş bir karardır.AMA ŞANLI TÜRK ORDUSU,YÜCE MİLLETİNİN iteklemesiyle çıkan bu kararı,şaşırtacak bir cüret ve cesaret içerisinde yerine getirmek üzere harakatı başlatmış ve TÜRK MİLLETİNİN VERDİĞİ GÖREVİ YERİNE GETİRMEYE BAŞLAMIŞTIR.
Gazete yorumlarında dudak büken yorumlara karşın;şu anda Dünya bir şok içersindedir.Çünkü hiç kimse Türk ordusundan böyle bir harekatı;böyle bir zamanda,böyle şartlar altında beklemiyordu.Hatta zamanlama olarak abd bile!
Ankaraya heyetlerin yağması bunu bir göstergesidir.
Şu iyi bilinmelidir ki;bu harekat 3.5 çapulcunun enselenmesi meselesi değildir.Hatta yakalanması meselesi de değildir.İnlerinin tahribi de çok önemli değildir.
Burada önemli olan;TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN,ÜLKESİNE DIŞARI TOPRAKLARDAN TAARRUZ ETMEYE KALKIŞAN DESTEKLİ GÜÇLERE;O ÜLKENİN SINIRLARINA GİREREK CEVAP VERMESİ;VE VATANINI KORUMAK İÇİN YEDİ DÜNYA İLE,EN OLMAYACAK İKLİM VE TABİAT KOŞULLARI ALTINDA BİLE SAVAŞMAYA KARARLI VE YETERLİ OLDUĞUNUN TÜN DÜNYAYA İLANIDIR!
PKK NIN KOMUTA KADEMESİ,BİLMEM NE GİBİ LAFLAR LAF SALATASIDIR.
NE BEYNİ,NE KOMUTA KADEMESİ?İKİ ÖKÜZÜ GÜTMEKTEN ACİZ BU CAHİL, BEYİNSİZ SERSERİLERDEN NE KOMUTANI OLUR Kİ?
Türk ordusu ne peşmerge dinler ne pkk.Hepsini de ezer geçer!
Onun için bir defa bu harekatın başlaması çok önemlidir.
Şu anda harekatı Türk silahlı kuvvetleri idare ediyor.Siyasi hedefleri de belirleyen silahlı kuvvetlerdir.rte nin yüzünden düşen bin parçadır.Cumhurbaşkanı talabaniye telefonlara sarılarak ortalarda görünmeye çalışmaktadır.Ama gerçek şu;kontrol Türk silahlı kuvvetlerinin elindedir artık!
ŞİMDİ GÖRECEKSİNİZ,KIRK DEREDEN SU TAŞIYARAK,HAREKAT OLGUNLAŞMADAN BAŞTA RTE VE CUMHURBAŞKANI TÜRK ORDUSUNU BU SEFERDEN GERİ DÖNDÜRMEYE ÇALIŞACAK,VE GENE DİALOG KAPILARINI AŞINDIRACAKLARDIR.AYNİ KIBRISTA 74 DE OLDUĞU GİBİ!
Ama Türk ordusu orada hedeflerine varmadan,bu işin ardını bırakmayacaktır,bırakmamalıdır!
Artık bir kez Irak a girilmiştir.Bu demektir ki;Irak da bundan sonra bir Kürt devletinin kurulması ve ilanı mümkün değildir.Barzani iti bunu anlamış ve son bir tehdit ile caydırmaya kalkışmış,ama başarılı olamamıştır.Bundan böyle ,artık kimse Türkmenleri de kolay kolay ezmeye cüret edemeyecektir.Bundan böyle her uygun gördüğünde Türkiye artık Irak a girecektir.Ben inanıyorum ki;bırakın dtp nin iddia ettiği gibi içerideki kürtlerin ayaklanmasını;kuzey Irak da buluna kürtler bile,Türk askerini,Türk adaletine yakınen tanık olacaklar;çiçeklerle karşılayacak ve biat edeceklerdir!İçerideki kalkışma tehditleri de artık Türk ordusunun gücü karşısında sona ermiştir.Ayrıca İran ın Irak üzerinde otorite kurma hayalleri de sona ermiştir.
Bu harekatın sayılamıyacak kadar yararları vardır.Mesele bir kaç çapulcunun yakalanması ve öldürülmesi değildir.Türkiye bu kez çok büyük oynamış ve kazanmıştır.
şimdi yapılacak bir şey var.BU ASKERİ BAŞARININ,SİYASETÇİLER TARAFINDAN REZİL EDİLMESİNİ VE MASADA VERMEYİ ÖNLEMEK.MECLİSİN PUT GİBİ SUSTUĞUNU DÜŞÜNÜN.TEK YORUM YOK.BİR TEK MECLİS BAŞKANI BİR ŞEYLER GEVELEMİŞ,MECLİSİN EMRİ İLE FALAN FİLAN DEMİŞTİR.SIRF BU BİLE ARTIK İNİSİYATİFİN TÜRK ORDUSUNDA OLDUĞUNU GÖSTERMEKTEDİR .
BİZE DÜŞEN ŞANLI ORDUMUZ HAKKINDA YAPILAN HER TÜRLÜ ALEYHTE YORUMA KULAKLARIMIZI TIKAYIP,ONA DESTEK OLMAK,DUA ETMEK,VE GEREKİRSE ÇAĞRILIRSAK,MALIMIZ VE CANIMIZ İLE YANINDA YER ALMAKTIR.
SAYIN PAŞALARIM;HEDEFLERİNİZE VARMADAN SAKIN GERİ DÖNMEYİN.
BU EMEĞİ,BU FEDAKARLIĞI,BU MASRAFLARI BOŞA ÇIKARTMAYIN.
KİMSE SESİNİ ÇIKARMIYORSA BİLE BİLİN Kİ ÜLKÜCÜ CAMİA SONUNA KADAR;YANDAŞINIZ,YOLDAŞINIZ VE DUACINIZDIR.
TANRI TÜRK Ü KORUSUN!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
emrecetin
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 14

İletiTarih: Cmt Şub 23, 2008 7:25 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yüreğine sağlık ülküdaşım. Mükemmel bir yazı olmuş. Bundan sonra iyi düşünmeli, bu pisliği o topraklardan temizlemeden geri çekilmemeliyiz. Diyalogçular ve siyasi kanat mızmızlığa başladı. Dağdaki hain ya teslim olacak ya da başı ezilecek, başka yolu yok. Yok öyle barışçıl çözüm filan, askerime kurşun sıkanın cezası bellidir. TSK'ya ve kahraman evlatlarına güvenimiz sonsuzdur.

Bu Barzani denen aşiret reisi yine başlamış konuşmaya. Hele bir tek kurşun sıksın Mehmetçiğin üstüne, o zaman senelerdir bekleyen başka bir hesap da görülecektir. Ayrıca bu durum, harekata meşruluk da kazandıracaktır. Böylece Türkmenlerimizi koruyabiliriz. Ama bunların cesareti pamuk ipliğine bağlı, çil yavrusu gibi dağılırlar. Artık Misak-ı Milli için zaman geliyor. Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
cCc_OzguR_cCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 260

İletiTarih: Pzr Şub 24, 2008 3:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Orada neler oluyor?..

Alıntı:
Genelkurmay yaptığı açıklamada bugün 8 askerin şehit olduğunu, 33 teröristin de öldürüldüğünü açıkladı.

Ayrıca açıklamada, bir helikopterin de bilinmeyen bir nedenle sınıra yakın bölgede kırıma uğradığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyinde icra edilmekte olan sınır ötesi harekatta, bugün içlerinde sözde lider kadroların da bulunduğu değerlendirilen 33 teröristin öldürüldüğünü, üç gün içerisinde uçaklar, silahlı helikopterler ve uzun menzilli silah ateşleri sonucu saf dışı bırakılanlar hariç, öldürülen terörist sayısının da 112'ye ulaştığını açıkladı.

Açıklamada, bugünkü çatışmalarda 8 askerin şehit olduğu bildirildi. Kara harekatının ilk 2 gününde verdiğimiz 7 şehitle birlikte, şehit sayısı da toplam 15'e ulaştı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, Irak'ın kuzeyinde PKK terör örgütüne karşı icra edilen sınır ötesi harekatın üçüncü gününde dört ayrı bölgede teröristlerle sağlanan sıcak temasın aralıklarla devam ettiği belirtildi.

Bundan 10-15 yıl önce yapılan operasyonları düşünüyorum, yine binlerce asker sınırı geçerdi, burunları kanamadan geri dönerlerdi...

Evet hava şartları çetin ama, karşımızda yaz boyu yaptığı eylemlerden sonra geriye çekilmiş ve dinlenmekte iken "gafil avlanmış" çakal sürüsü teröristler var. Harekat neredeyse baskın tarzına yakın gerçekleştiriliyor. Üstelik kullanılan birlikler sıradan piyade birlikleri filan değil, en düşük seviyedekileri Jandarma Asayiş Komutanlığı'na bağlı komando birlikleri. Özel Kuvvetler Komutanlığı personelinin de katılıyor olması cabası. Herşeyden geçtim, Askerimiz neredeyse 1 yıldır sabırsızlıkla bekliyor, hazırlıklar tam ve moraller en üst seviyede.

Terör örgütü olmadık zamanlarda baskın verdiğinde bile bu kadar Şehidimiz olmuyordu... Yolunda gitmeyen şey nedir?..

Alıntı:
Hakkari 4'üncü Dağ Komando Taburu'nda görev yapan ve sınır ötesi operasyona destek amacıyla bekletilen birliklerdeki subaylardan olan 27 yaşındaki Piyade Üsteğmen Serkan Çakal, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit oldu.

Hatta bu haberi okuduğumda gözlerime inanamadım, böyle birşey nasıl olur?
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Pzr Şub 24, 2008 5:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli ülküdaşım cCc_OzguR_cCc ;
Bilmeni isterim ki;yolunda gitmeyen bir şey yok.Herşey olması gerektiği gibi oluyor.
Bir cephe savaşında dahi;taarruz eden birlikler,savunma yapanlara en az 3 misli bir kuvvetle saldırmak zorundadır.Biz büyük taarruzda yaptığımız ters cephe hücumunda o mevziiide yunan kuvvetlerinden 6 kat üstündük.
İkinci Ordumuz Yakup Şevki paşa komutasında gösteriş taarruzu yaparken ve karşısındaki ihtiyat kolordusunu yerine çakarken;1. ordumuz
cepheyi yarıyordu.O bir cephe savaşı idi.Bu bambaşka bir savaş.
Rakamlara baktığımızda kayıplarımız saldıran tarafın biz olmasına rağmen gene de azdır.Böyle bir harekatın kayıpsız olması düşünülemez.Hele işin içinde mayınlar,tuzaklar,şunlar bunlar varsa.Bugünün silahlarını tahrip gücü,o günlerle kıyaslanmayacak kadar korkunç.O zaman kırıkkaleler vardı.Bugün dakikada bilmem kaç mermi yağdıran otomatik tüfekler var.
Ve karşındakinin eli de armut toplamıyor.Asıl taarruz hattında eskiden 3 şarjör mermi ile donatılan asker,bugün 5 şarjör ile gönderiliyor.Bu ne demektir biliyor musun?Göğüs göğüse çarpışmada bu kadarcık mermiyi bile kullanma şansın yoktur.Çünkü hayatta kalma ihtimalin oldukça azdır.
Şimdi adam hangi kovuktan,delikten saklanmış sana ateş açıyor.Bu tür saldırılarda asıl kayıplar,ilk temas anında açılan ateşten olur.Yeri belli olduktan sonra evvelallah gerisini Mehmet halleder. Ortada bir cephede karşında duran adam yok ki.Oraları 30 yıldır donatılmış,tahkimat yapılmış,mayınlarla tuzaklanmış yerler.Adamın inine giriyorsun.Herhalde aylardır o da seni bekliyordu,boş duracak değil.Onu bırak,helikopterden atlıyorsun,yer buz,sırtında bilmem kaç kilo yük ile o dağ başındasın.
Karşındaki seni bekliyor ve ağırlığı yok.Bunlar kolay mesele değil.
Ayrıca hap ile,uyuşturucu ile,cesaret hapı ile üzerine gelen adamlar var.
bir kedi dahi köşeye sıkıştığında sana zarar verecek hale gelir.Orası şimdi tam bir can pazarı.Bu bakımdan sakin olmakta yarar var.Bu iş halledilecek,zerre kadare şüphen olmasın.Helikopter de önemli değil.Adamların elinde füzeler bile var.O kadar bombardımana rağmen,kartal yuvasını andıran dar vadilere yapılan sortilere rağmen tek uçak kayıp vermedik.Allaha şükürler olsun.Bunlarda uçaksavarlar da var biliyorsun.Helikopter ateş de almış olabilir,bir arıza sonucu da kırılmış olabilir.Ayrıca tank bile kaybedebilirsin.Koca bir tank,bir roketatara bakar.
İsabet ettirirsen,savunmasız ördek haline düşürülebilir.
Bunlar ordunun kendi teknik sorunlarıdır.Bak sen hatırlamazsın.Biz 74 BARIŞ HAREKATINDA KOCATEPE GEMİMİZİ KENDİ UÇAKLARIMIZLA BATIRDIK.saatlerce bir yanlış haberleşme yüzünden,yunan deniz konvoyunu batıralım derken,kendi gemimizi batırdık.O ysa o anda akdenizde bizden başka gemi yoktu.Ama bunlar harekatın sonucunu etkilemedi.2 günde ortalığı darmadağın ettik,ezip geçtik!
Gerçekten kolay bir operrasyon değil.Ne kadar seçme birlikler olursa olsun,insanın bir dayanma gücü var.Ayrıca belki de peşmergeler pkk lı kılığında gelip savaşıyorlar ve sürekli takviye alıyorlar.Çünkü biz abd yüzünden,geri hatlarına indirme yapamadık.Pkk nın peşmerge ile temasını kesemedik.Normalde oraya indirme yapıp kaçış ve ikmal yollarını kesmemiz lazımdı.Ama yapamıyorsun işte.İyi saklanmış bir makinalı tüfek timi,bir bölük askeri yerine çakar.Susuturuncaya kadar canın çıkar ,bir sürü de kayıp verirsin.Daha bir sürü neden var.Bu bakımdan biz sükunet ve sabırla savaşmaya mecburuz.Çünkü harekatı istediğimiz şekilde yapamıyoruz.Eğer Barzaniye vurabilseydik,bugün bu iş bitmişti!
Ayrıca ben abd nin ikili oynadığını,ve peşmergeyi çaktırmadan üzerimize sürdüğünü tahmin ediyorum.Çünkü ben abd olsaydım öye yapardım.
Bak değerli kardeşim.Benimkiler bu konulara meraklı,askerliğini yapmış,8 yıl üzerinde sefer görev emri kalmış,terhisten sonra 2 tatbikata katılmış bir insan olarak benim tahminlerim.Bu savaş her şeye gebe.Bu işin sonunda barzaniye vurma ihtimali de çok büyük.Barzaninin bunlara yardım ettiğine dair kanıt bulursak,o zaman neyimiz var neyimiz yok,hepsini Irak sokarız oraya yığdığımızın.İşin ciddiyetinin ne yazık ki Türk milleti farkında değil.Sokaklarda insanlar şen şakrak,geziniyor.
Dtp nini söylediklerini iyi izleyin,bunun ipucunu alırsınız.Bu iş Türk-Kürt çatışmasına her an dönüşebilir.
Onun için ordumuza güvenelim ve tam destek vermeye devam edelim.
Robot değil,insan savaştırıyoruz.Savaşın içinde de her türlü şey var.
İnanın şu anda başta genelkurmay ne gerekiyorsa yapıyorlar.Sabır ve sükunetle savaşı yakınen izleyelim ve kendimizi hazır tutatlım.TANRI TÜRK Ü KORUSUN!
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Pts Şub 25, 2008 9:14 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Az önce cep telefonuma partimizden ileti geldi.Meydanda toplanarak Irak da çarpışmakta olan kahraman ordumuz için,dua edileceğini bildiriyordu.
Dilerim tüm teşkilatlar bunu yaparlar.Nerede olursanız olun bu duamıza sizler de katılın.Dava arkadaşlarımın diyanetin bu ayıbını kapatmasını,ellerini açarak şanlı ordumuzun zaferi için yakarmalarını
diliyorum.Gün Türk olduğunu göstermenin,Allaha ve zafere imanın gereğini yapma günüdür.Allahsız kitapsız kızıl komünist itlerle yapılan bu savaşı küçük bir olay olarak görmeyin.Bir başka devlet olsaydı,çoktan teslim bayrağını çekerdi.SİYASİ ÇÖZÜME HAYIR!BU İŞ ANCAK SAVAŞLA,KANLA ÇÖZÜLECEK BAŞKA YOLU YOK!BU MİLLETİN ETNİK AZINLIKLARINA VERİLECEK NE AVANTADAN BİR KURUŞU,NE BİR KARIŞ TOPRAĞI NE DE DİĞER VATANDAŞLARININ SAHİP OLDUĞU HAKLARDAN FAZLASI VARDIR.BUNA RAZI OLANLAR VATANDAŞIMIZ OLARAK SONSUZA KADAR KARDEŞİMİZ,İTİRAZI OLAN İSE HASMIMIZ DÜŞMANIMIZDIR!ABD NİN,AB NİN,TERÖRİST DTP NİN TÜM TEKLİFLERİNE HAYIR!TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!TÜRKÜM DEMEKTEN ÇEKİNENE BU VATANDA YER YOK BUNDAN BÖYLE!
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Pts Şub 25, 2008 6:41 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtp Diyabakir gündeminde bonunda Kur´an-i Kerim tasiyan dallama bir hoca isyana tesvik ediyor. Dana /zana özerk sözde kürdistandan bahdesiyor.

Malatya´da oldugu gibi cikip bunlari ciktiklari ine geri sokma zamani gelmedi mi?
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Pts Şub 25, 2008 7:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İtler havladığına göre,her şey yolunda gidiyor demektir.Ben yalnız askeri harekat değil;içerideki teröristler için de devletin görev yapmasını bekliyorum.Diyarbakır belediye başkanının acilen görevinden alınmasını,dtp lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılıp,yaptıkları eylemler yüzünden mahkemeye verilmelerini bekliyorum.Sokağa dökülen teröristlerin anlayacağı dilden cezalandırılmalarını bekliyorum.Ama iktidar bunu yapmıyor.Tam tersine; görevini yapan Batman çevik kuvvet müdürünü görevden alıyor!Böyle rezalet olmaz.Bu kadar şehit veriyoruz.
Bu kadar masraf yapıyoruz.Asker görevini yapıyor.Canını kahramanca ortaya koyuyor.Yargı da,meclis de,iktidar da görevini yapsın.Al sana yetki deyip işin içinden çıkamazsınız.Terörü besleyen dtp o meclis de artık olmamalıdır.Onlar da sıkıyorsa dağa çıksın ve gebersinler!Ben askeri başarıdan zerre kadar şüphe etmiyorum.Ama bu iktidara güvenmiyorum.
Bunlarla bu iş gene yarım kalır.Genelkurmay karargahına gidip gelmeye başladılar.Sanırım ordu işini bitirmeden geri çekmeye kalkışıyorlar.
İşte o zaman bunca şehite ve emeğe yazık olur!
Ülküdaşlarım,gazete yorumlarında hala daha genelkurmayın haberlerine inanmayan,kışkırtıcı,satılmış hainler var.ben orduma inanıyorum,güveniyorum.Haberlerin de fazlasıyla doğru olduğunu biliyorum.İşlerini bitirmeye çok az kaldı.Bundan sonra o dağlara çıkacak adam da bulamıyacaklar.Bölge Türk ordusunu gördü,gücünü gördü.
Bazı şerefsizler çıkıp,çok şehit verdik diyor.Dersim olaylarında daha ilk ayaklanma başlangıcında tam 1 alay askeri kaybettik.ondan sonra uçaklar bombalamaya başladı.Kayıplarımız bana göre en az seviyededir.
Çok dikkatli bir operasyon yapıldığı haberlerden belli.Var gücümüzle ordumuzun arkasında duralım ve iktidarı sıkıştıralım.Bu devletin başı,ordunu başkomutanı;ne yazık ki böyle bir günde turban kararını onaylayıp fırsattan istifade etmeye çalışıyor.Türkiye böyle bir siyasi idare altındadır.Tek tutunacağımız dal şanlı ordumuzdur.Ona destek çıkalım.
Millet ordusuna güvenini belirtirse,ordumuz her türlü hain ve düşmana bu dünyayı dar etmeye yeterlidir!
cCc_OzguR_cCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Sal Şub 26, 2008 1:13 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu millet için bu harekat, bu çabalar, bunca şehit... Değer mi acaba bilmiyorum...

Bugün harekatta Şehit olan Piyade Binbaşımız, Hava Pilot Yüzbaşımız ve Hava Pilot Üsteğmenimiz için Kocatepe'de idik. Kızılay'dan Camiye kadar yürüdüm, şöyle bir yandan da sağıma soluma bakınarak... Şehitlerimizn uğruna canlarını verdikleri milletin fertlerini süzdüm durdum. Ana-baba günüydü Kızılay. Ne kar ne kış ne de kıyamet gibi bir hava vardı. Ankara hüznüne inat masmavi gökyüzüyle kucaklıyordu Şehitlerini. Ama o Karanfil Sokak'tan geçmek, eziyetin en beteriydi belki de benim için...

Sadece birkaç yüz metre ötede Al Bayrağa sarılı tabut içinde 3 cengaver kurumamış kanıyla kefenlenmiş yatarken, musalla taşına baş koymuş yiğitlerimizden birkaç yüz metre ötede, midemi bulandıran; hayattan, yaşadığım topraklardan, içinden geçip gitmekte olduğum devrandan beni tiksindiren bir tablonun tam ortasında kalmıştım. Kılığı kıyafeti kendinden geçmiş, vücudunu demir parçalarıyla bezemiş bir yığın zibidi... Anası-babası okuyup adam olsun diye çalışıp çabalarken, binlerce lira dökülerek gönderildiği dershanenin önünde karşı cinsiyle had safhada terbiyesizlikle fingirdeyen genç bozmaları... "Yaşam kavgasının peşindeyim ben" diye kestirip atan, milli kavgalardan ise bihaber olan, insanı sömüren ekonominin çeşit çeşit seviye seviye köleleri... Belki de biraz ötede aslan parçasının "er kişiliklerinin niyetine" saf tutulduğundan bile haberi olmayan onbinlerce insan...

Bugün cenazeye gitmeden önce hayalimdeki manzara, kalabalığından içeri bile giremeyeceğim bir cami avlusuydu. Ama gittiğimde gördüğüm, meslektaşlarına sahip çıkan askerlerimizin bile oradaki sivillerle neredese aynı sayıda olduğuydu. Esas içimi acıtan ise, Şehitlerimizi hakkıyla Hakk'a teslim eden bir grup Bozkurtun haricinde, "bizden" diyebileceğim bir kalabalığın olmayışıydı.

Bugüne kadar ne doktrini sorguladım, ne lideri, ne de teşkilatı. Ama bugün birkaç bin kişilik kalabalığıniçinde son derece yalnız hissettim kendimi. Sırf Gazi Teşkilatının dörtte biri olsaydı yine yeterdi o avluyu doldurmaya...

Velhasıl, Aziz Şehitlerimizin uğruna canlarını verdikleri millet millet gibi değil artık. Hele RTE'nin o mübarek(!) yüzünü de gördükten sonra derim ki devlet de devlet gibi değil...

Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun...
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Sal Şub 26, 2008 11:08 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ozgur demiş ki;
Alıntı:
Bugüne kadar ne doktrini sorguladım, ne lideri, ne de teşkilatı. Ama bugün birkaç bin kişilik kalabalığıniçinde son derece yalnız hissettim kendimi. Sırf Gazi Teşkilatının dörtte biri olsaydı yine yeterdi o avluyu doldurmaya...

Gazi teşkilatı dün turban işi ile uğraşıyordu ülküdaşım!Öyle ya bu ülkenin en güncel meselesi %1 i bile bulmayan simgecilerin işinin hallolması!
Celal Bayar üniversitesinde bir turbanlı kızımız çıktı.başını açarken kameralara şunları söyledi.
"Kimse benim üzerimden siyaset yapmasın.Bu ülkede kanunlar var ,inanç ayrıdır,kanunlara uymak ayrıdır"İşte bu kız samimi müslüman.Giremeyip de eve dönenlerin de alayı kışkırtıcı.Ne işi var Gazililerin şehit cenazesinde;turban için rektöre haddini bildirmek varken!
Dün ayni duruma da biz düştük.Şehir meydanında,ocaktan 50 kadar çocuk,sayısı 50 yi geçmeyen partili ile birlikte kendi kendimize basın açıklaması yapıp,dua ettik.Gelen geçen de sığır gibi seyretti.
Ondan sonra lafın bini bir para,lafa gelince herkes bu vatan için canını veriyor.Ben geçenlerde yazdım.Bu devletin bayrağı güneydoğuda indirilirken,herkes seyretti tık yok.O direkten bayrak yerine turban indirilseydi,kıyamet kopardı.Nerdeydi Gazililer o bayrak indirilip yerlerde süründürülüyorken?LİDER ,TEŞKİLAT,DOKTRİN DİYE KİMSE LAF SALATASI YAPMASIN.Başımızda Başbuğ varken bile,ülkücü hareket ve ocaklar 80 lerde inisiyatif kullanmışlardır.Kimse ;yapması gereken bir şey olduğunda,ne teşkilatlardan ne de Lider den emir beklememiş;olaya el koymuştur.Lidere bağlı olmak başkadır,koyun gibi seyretmek başkadır.
Bu reisler ne yapıyor?Reisler ne zamandan beri genel merkezden emir alır oldular?BENİM BİLDİĞİM REİS ,TEK BAŞINA KARAR VERME YETKİSİNE SAHİPTİR.HAREKETE GEÇMEK İÇİN DE KİMSEDEN EMİR ALMAZ.BUNUN AKSİNİ YAPMAK,BOYNUMUZA TASMANIN GEÇTİĞİNİ KABUL ETMEK DEMEKTİR!Bu vatanın aslan gibi çocukları,pilotlar,rütbelisi ,rütbesizi;o karlar altında şehit düşerken;ne turban konuşulur,ne de başka bir şey.Kaç gündür benim harekat dışında tek kelime yazdığımı gören,bilen var mı?Sevgili ozgur yazacak daha çok şey var,bunların buraya yazmadığımın çok büyük kısmını dün yaptığımız etkinlikte partiye de teşkilatlara da söyledim.Mhp dün o meydana 100 kişi ile geldiyse;şapkasını önüne koyup da düşünecek olan ben değilim!
Bu millet için değer mi demişsin değerli ozgur.
Millet için değmezse de vatan için değer.ADAM GİBİ ADAM OLAN AZ SAYIDAKİ İNSAN İÇİN DE DEĞER.BUGÜN BEŞİKTE YATAN EVLATLARIMIZ İÇİN DE DEĞER.BU VATANIN BİR ÇAKIL TAŞINA HEPİMİZİN CANI FEDA OLSUN!DÜN O ŞEHİT CENAZELERİNDE ANKARA YIKILMALIYDI.
TEK KELİME İLE YAZIKLAR OLSUN!
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Sal Şub 26, 2008 11:55 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sanli ordumuz vuruyor kahpelere kacacak yerleri kalmadi
artik köseye SIKISTIRLAR it gibi geberecekler onlar serefsice yasasdilar
ama ölümleri sanli TÜRK ordusunun ellinden oluyor
barzaninin cok sesi cikiyordu niye karsilik vermiyor hani kürt kani ucuz degildi
ah bir karsilik versede kerküke musula girsek ATAM rahat uyuusa
BASBUGUM rahat uyusa ECDADIMIZIB kemikleri sizliyor onlar rahat uyusa
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELETSIN

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Sal Şub 26, 2008 4:52 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vatan dan alıntı:
Alıntı:
Genelkurmay'dan 5. gün açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı kara harekatıyla ilgili 5. gün bilançosunu yayınladı ve 'yaralı teröristler K.Irak'taki hastanelerde tedavi ediliyor' açıklamasıyla Barzani'yi işaret etti.

ANKA

Bu işin ucunun;eğer yeterli kanıt bulunursa barzani itine kadar gideceğini söylemiştim.Ben bu yaşıma kadar genelkurmayın yanlış ve tahmini bir laf söylediğini duymadım.Ne söylemişlerse hepsi tek tek çıkmıştır.
Demek elinde kanıtlar var.
O takdirde bu işin ucunun barzaniye kadar uzanmaması için hiçbir neden yok.Tabii iktidar bunu göze alabilirse.
Sınıra bu kadar asker yığılmasını bu millet hala anlayamadı.Anlamayıp da bu işi küçük görenler,dudak bükenlere şunu bir kez daha söyleyelim.
Orada o kadar birlik tutulmasının iki nedeni var.
1-Her hangi bir tahrik ile bölge halkından kalkışmaya niyeti olanlara gözdağı 2-IRAK IN DERİNLİKLERİNE PEŞMERGE ÜZERİNE YAPILACAK BİR TAARRUZ.
Orada görev yapan birliklerimize yapılacak en küçük bir taciz;savaş nedeni olacak ve gereği yapılacaktır.Ayrıca kuzey Irak dan pkk ya sürekli ikmal yapıldığını,peşmerge yollandığını da düşünüyorum ,ki bunu da yazmıştım daha önce.Bazı leşlerde,kuzey Irak kimliklerinin çıkması bu kuşkuları daha da arttırıyor.Bu ilk delildi,şimdi buna bir de hastanelerinde yaralı tedavi etmeleri eklendi.
Barzaninin sinirleri biraz daha bozulursa,bu iş Kerkük e kadar uzanır.
Yeter ki orduyu bağlamasınlar!Önümüzdeki günler çok olaya gebe.
cCc_OzguR_cCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Sal Şub 26, 2008 5:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kadir21 demiş ki:
Bu işin ucunun;eğer yeterli kanıt bulunursa barzani itine kadar gideceğini söylemiştim.

...

...Barzaninin sinirleri biraz daha bozulursa,bu iş Kerkük e kadar uzanır.
Yeter ki orduyu bağlamasınlar!Önümüzdeki günler çok olaya gebe.

Daha önce değerlendirmiştim galiba, ama başlıkların içine gömülüp gitmemek adına ufak bir toparlama yapmakta fayda var; hazır Kadir Ağabey işin peşmerge ucu hakkında bir yorumda bulunmuşken:

Peşmergenin tüm desteğinin abd'den geldiğini artık tüm dünya biliyor. Kıyafetten techizata, araçtan yapısal-mimari desteklere kadar her peşmerge nefesinde abd'nin izlerini görebiliyoruz.

abd Irak'ı işgalini bir yatırım olarak görüyordu, yatırımının da karşılığı Irak petrolü idi, bu aşikar. Tabi, petrol kadar kısa vadede olmasa da, petrol kadar önemli olan bir diğer unsur da, bölgede israil'den sonra ikinci bir güvenilir üsse sahip olma beklentisiydi.

Geldiğimiz noktada ne görüyoruz?: Irak beklenildiği gibi parçalandı. Hatta parçalanma o kadar kuvvetli oldu; Kuzey Irak'taki peşmerge kanadı o kadar şımartıldı ki,merkezi yönetime ufak ufak restler de çekiyordu.(Tabi, Türkiye Kuzey Irak'a girince merkezi yönetime kızmak bir yana, neredeyse yalvardılar "sesinizi çıkartın Türkiye'ye" diye. Hatta indirdikleri Irak bayraklarını bile göndere çektiler yeniden.)

Peşmergenin teknik gücü bir yana, düzenli olmasa da-en azından düzenli olması için çalışıyorlar, yine de ordu denilemez-kalabalık bir insan gücü var. Kürt inadını az çok biliyorsunuzdur,-Kürt kökenli vatandaşlarımız yanlış anlamasınlar- şüphesiz ki iş inada bindiğinde abd'nin de tavsiyelerini, uyarılarını dikkate almayacaklardır.

Fakat abd peşmergeden vazgeçer mi, peşmergeyi feda eder mi, bilinmez. Malum, abd'nin bir İran projesi var. Üstelik abd için İran, Irak gibi kolay lokma olmaz. Dolayısıyla bölgesel desteğe ihtiyacı olacaktır abd'nin. Özellikle son zamanlarda, bölücü terör örgütünden peşmergeye ciddi bir transfer olduğunu biliyoruz. Örgütün suriye kanadına uyup da hareket etmeyenler haricinde geri kalanı, pkk'nın İran kolu olan pjak'a yöneliyor. pjak'ı ve peşmergeyi "pkk'lı teröristlerle güçlendirme planı", bence abd'nin İran üzerindeki oyunlarının bir parçası.

Şuraya gelmek istiyorum: Eğer abd, sırf bölge petrolleri için çırpınmıyorsa, bir İran beklentisi var ise, peşmergeyi kolay kolay feda etmez, edemez. "Ben alacağımı aldım arkadaş, birkaç yıla kadar da çekiliyorum" diye düşünüyorlarsa, adım adım peşmergeyi Türkiye'nin kucağına iteceklerdir.

Yani diyeceğim o ki; abd kolay kolay istemez Türkiye ile peşmergenin karşı karşıya gelmesini. Ama Kadir Ağabey'in vurguladığı gibi, birtakım delilleri ortaya koyduktan sonra Askerimizin, "siyasi otoritenin tavrından da hareketle" ne yapacağı, dolayısıyla hükümetin iradesinin ne olacağı bu konudaki gelişmeleri en net biçimde şekillendirecektir.

Görelim Mevlam n'eyler...
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Sal Şub 26, 2008 9:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hürriyet den alıntı:
Alıntı:
Başbakan'ın danışmanı yarın Irak'a gidiyor 26 Şubat 2008

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Dış Politika Baş Danışmanı Ahmet Davutoğlu yarın Irak'a gidiyor.

İşte işlerin sulandırılmaya başladığının ilk işareti.pkk ya yardım ve yataklık eden barzani için,merkezi Irak hükümetine nota vermemiz gerekirken;hiçbir resmi sıfatı olmayan bir adam Irak a gönderiliyor.
Gene kapalı kapılar ardında fiskoslar başlayacak.Genelkurmay pkk lı yaralılar kuzey ırak da tedavi ediliyor diyor.İşte barzaninin kafasına vurmak için tam fırsat.Ver bir nota Irak a.Bu yardımı kesin,yoksa sonuçlarına katlanırsınız de.Hayır,oraya özel danışman gönderilip,kırk dereden su getirilip,operasyonun devamı için ricada bulunulacak.
Dışişleri gene devre dışı.Gene kabile gibi yönetim başladı.
rte;gurupta şiir okuyor,milliyetçiliği de kimseye bırakmıyor.Ama Türkiye Cumhuriyetinin dışişleri ortada yok.Neden yok?Cumhurbaşkanı talabaniyi davet ettiğine göre,merkezi yönetimi tanıyorsun.O zaman ne den dışişleri değil de senin özel danışmanın onlarla muhatap oluyor?Ben akepe den kurtulmadan Iraka girmenin faydası olmayacağına dair bir de başlık açmıştım.
Korkarım bu da gerçek olacak.Yakında operasyon da durdurulur.
Ordu ne yapsın?Dinlemese olmaz;dinlese iş yarım kalır.
Ama gidişat iyi değil,herhalde orduyu durduracaklar.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Çar Şub 27, 2008 5:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vatan dan alıntı:
Alıntı:
Dedelerden askerlik başvurusu 27 Şubat 2008

Evren KASIRGA/MANİSA, (DHA)

MANİSA merkeze bağlı Karaağaçlı Beldesi'nde oturan ve yaşları 60- 85 arasında değişen 60 kahraman dede, bugün asker olabilmek için başvuruda bulundu.

İŞTE İHTİYAR DELİKANLILARIN FOTOĞRAFLARI..

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a yaptıkları kara harekatıyla, şehitlerin kendilerini çok etkilediğini belirten ‘Dedeler’, ellerinde Türk bayraklarıyla, Karaağaçlı Belediye Başkanı Anavatan'lı Şerif Başkal'ı da yanlarına alarak Manisa Askerlik Şubesi'ne geldi. Şube önünde şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan dedeler adına açıklama yapan Karaağaçlı Belediye Başkanı Şerif Başkal, “Askere alınıp cephede savaşmaya hazır olduğumuzu iletmek için geldik. Tüm Karaağaçlı Beldesi adına buradayız” dedi.

‘Önce Vatan’, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’, ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’, ‘Vatan Sana Canım Feda’ , ‘Her Türk Asker Doğar’ yazılı pankartlar taşıyan dedeler, daha sonra “Her Türk asker doğar ve asker olarak ölür. Ben de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak’ta terör örgütüne yönelik yaptığı operasyona katılarak askerlik hizmetimi yapmak istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim” yazılı dilekçelerini askerlik şubesi yetkililerine verdi.

Dedelerden 86 yaşındaki Recep Günak gözyaşlarını tutamayarak “Biz yaşayacağımız kadar yaşadık. Zaman vatan için ölme zamanıysa ben buna hazırım” dedi.

İşte sözün bittiği asıl nokta bu.Bu davranış karşısında ,daha ne yorum yapabilir,neler söyleyebilirsiniz?
Manisalı kahramanlar size selam olsun.Size dede demekle yanlış söylemişler.Siz ;Türk insanının ruhunun asaletini ve ölümsüzlüğünü gösterdiniz.Kendisini genç sanan; daha bu yaşta içi geçmiş ,tepkisiz,vatan meselelerine duyarsız,midesinin peşinde,bir çuval una,erzağa geleceğini satan insanlara büyük bir ibret örneğisiniz.Ellerinizden öpüyorum!
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız