Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - BİR HAYVAN OLMAMIŞTIK AKP TARAFINDAN!!!!!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Sal Mar 17, 2009 6:41 pm    ileti konusu: BİR HAYVAN OLMAMIŞTIK AKP TARAFINDAN!!!!! Alıntıyla Cevap Gönder

Milletvekili Öztaylan, partisinin belediye meclisi 1. sıra adayını BÖYLE TANITTI: 'Bu toprak için, SİZİN VE BENİM GİBİ HAYVANLARIN rahat yaşaması için..'

Hürriyet gazetesinin haberine göre; AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, partisinin düzenlediği aday tanıtım töreninde, AKP'den Bandırma Belediye Meclisi 1'inci sıra adayı olan, babası ve ağabeyi şehit olan Celil Karabıyık'ı, “Bu adam, sizin ve benim gibi hayvanların rahat yaşaması için babasını toprağa veren kişidir” diyerek tanıttı.

Geçen yılın Ağustos ayında türbanlı milletvekili eşleriyle ilgili haberlere “Sana ne lan benim karımın başından” diye tepki göstermesiyle tanınan AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, partisinin Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından geçen şubat ayında düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmayla yine dikkat çekti. “Ağabeyim” dediği, babası ve ağabeyi şehit düşen Celil Karabıyık'ı partilere “Ağabeyim, sizin ve benim gibi hayvanların rahat yaşaması için babasını toprağa veren kişidir” diye konuştu.

Bugüne kadar şehitler üzerinden siyaset yapan AKP değil miydi....En önemlisi de ŞEHİDİME KELLE diyen onun başbakanı değil miydi?....

Şaşkın ve oldukça da sinirliyim ama bildiğim bir şey var oda hayvan var evet ama şehidime sahip çıkanlar mı yoksa KELLE diye nara atanlar mı?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1042

İletiTarih: Çar Mar 18, 2009 6:00 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hayvan dedigi halde Millet yinede oy verirse o zaman çoooook üzülürüm.
cCcBilgecCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 326

İletiTarih: Çar Mar 18, 2009 11:16 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sulalerinde iki insan varmis sahadet serbetini icmisler ALLAH c c rahmet eylesin!..
Biz ulkuculer sehit cenazesinde bulundugumuzda ne laflar yapiyorlardi ,sehit kardesleri olan bu hayvanlar sehit olan kardeslerinin uzerinden politika yapiyorlar oy icin yazik .
Esim erim bu ak beyinlilere odun gibi odunlar diyor,malesef yanilmis,kendileri itiraf etti hayvanoglu hayvan olduklarini.hepsinin agizlarindan kufur dusmuyor foseptik cukuru gibi agizlari!..
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Çar Mar 18, 2009 2:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Simdiye kadar cesitli hakaret ve ihanet ettiler birsey olmadi.
Simdi yine hayvan dedi yine birsey olmayacak.
Bütün degerlerimize dil uzattiklari gibi, ayaklar altina aldilar.
Vatandasin yüzüne tükürseler yarabbi sükür deyip yine oy verirler.
Demekki halk böyle yönetilmek istiyormus.
Biz daha ne diyelim? Yaziklar olsun!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Çar Mar 18, 2009 2:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

EgE demiş ki:
Simdiye kadar cesitli hakaret ve ihanet ettiler birsey olmadi.
Simdi yine hayvan dedi yine birsey olmayacak.
Bütün degerlerimize dil uzattiklari gibi, ayaklar altina aldilar.
Vatandasin yüzüne tükürseler yarabbi sükür deyip yine oy verirler.
Demekki halk böyle yönetilmek istiyormus.
Biz daha ne diyelim? Yaziklar olsun!

Ülküdaşım haklısın ama halkımız arasında bilinçsiz olanlar da var beyni yıkananlar da geçen M.Ali Erbil programında çok güzel bir noktaya temas etti mesela İDO AKP yanlısı olan kanal 24 ü izletiyormuş resmen beyin yıkama artı çok güzel bir ifade daha kullandı ''akp nin seçmenlerinin olduğu otobüs için 20 dk.bekleyen İDO acaba MHP için bu kadar bekler miydi? '' dedi.Çok yerinde bir tespit bence KOYUN OLURSANIZ demeyi de ihmal etmedi keşke yansız ve yalansız çıplak bir medya olsa ki bence medya çok çok önemli bu konuda sanmıyorum ki halkımız duyarsız kalsın.
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Per Mar 19, 2009 12:20 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet Ülküdasim. M.Ali Erbil programinda o konuya deyinmis haberlerde okumustum. Helal olsun, kendisini en azindan bu konuda tebrik etmek gerek. Durum gercekten öyle. Ama durum böyle iken bu bütün olup bitenleri gören ve yasayanlar halen bile bile bunlara oy veriyorlarsa, bunlara ne desek az bile. Son pismanlik fayda etmez. Beyni yikanan ve bilincsiz olanlarin sayilari o kadarda etkileyici olduguna inanmiyorum. Rant ve cikar pesinde olanlar var, Türkiye düsmanlari var, bu kötü gidisata sevinip gönüllü oy verenler var biliyoruz. Evet caresiz kalmis, eli mahkum, oyunu satan, zor durumda olanlarda vardir mutlaka. Hem dini acidan hemide bölücülüge hizmet verildigi icin destekleyenlerde var. Kandirilmis olanlarida var. Ama beyni yikanmis ve bilincsiz olanlar yinede azdir diyorum. Bilincsiz olanlar uzayda yasamiyor ki? Cogunun umrunda degil olup bitenler. Millet is, as derdinde. Belki yeri geldiginde elestiriyorlardir bazi hassas konularda ama secim gelince yine oylarini bunlara verirler. Kötünün en iyisi yine bunlar gibisinden. Bilincsiz olduklarindan degil. Yeterince duyarli degiller, dokunmuyor coguna Milli kayiplarimiz vs. Toprak satilmis, vatan elden gitmis umurlarinda degil. Birsey olmaz nasil olsa diyenler cok. Anlatsan felaket tellaligi yapiyorlar derler. Kisacasi vatan, millet ve Milli konularda bana dokunmayan yilan bin yil yasasin misali. Günü kurtarma pesindeler. Robotlasmislar, koyunlasmislar. Biz Rize de findikcilarida gördük. Isyan ettiler sokaklara döküldüler ayaklandilar ama secime 3 gün kala zam geldi hersey unutuldu hükümetten iyisi yok, bayram ettiler. Bunlarin derdi baska. Ver emzigi agzina sussun bebek misali. Yaziklar olsun diyorum ben! Ankara´da su skandali esnasinda Gökcek bunlara ne hakaretler etti, ne cileler yasatti. Ellerim kirilsaydida oy vermeseydim diyen pek az insanda olmustu. Ama secim olursa yine oy veriyorlar. Birazda iki yüzlülük var bizim insanimizda. Balik hafizalida diyebiliriz. Ama bilincsiz diyemeyiz coguna. Gayet iyi bilip canli yasiyorlar herseyi.

Bak Ismail Türüt denen sahis, simdiye kadar Milliyetci kisiligiyle bilinirdi. Ozan Arif´in kankasi. Programlarda orda burda gayet Milliyetci konusmalar yapardi. Helal olsun derdim bu adama, gözüme girmisti. Fakat bu bile Melih Gökcek e destek veriyor inanamiyorum. Adam güya icinden gelmis Gökcek´e secim sarkisi bestelemis hazirlamis ve hediye etmis. Sarkiyi dinledim adeta Melih beyi Ankara Fatih´i yapmis, yerlere göklere sigdiramamis. Yürü seni kim tutar, arkanda hükümet var, yandas medya hakkinda asli astari olmayan haberler cikariyor aldirma biz seni, Ankara seni istiyor Gökcek diye sarki bestelemis. Oysa bizim adayimiz var, Mansur Yavas bey var. MHP´li hatta Milliyetci olmayanlar bile Mansur beyi destekliyor. Mansur bey projelerini konusturuyor, skandala imza atmamis, kirli camasirlari yok, dört dörtlük bu isin ustasi. Ama Türüt gibi Milliyetci gecinenler Melih Gökcek i desteklemeyi ön görüyorlar, ona secim sarkisi hazirlayip hediye ediyorlar. Inanilir gibi degil. Ismail Türüt gözümden düstü. pkk ve dtp neyse akp de benim icin öyle. Onun gibi Orhan Pamuk benim icin nasilsa Ismail Türüt´te gözümde o sekil artik! Inan bana bircogu bilincli sekilde destekliyor bunlari. Bunlara destek veren herkes bu sekil yönetilmeyi hatta fazlasini hakediyor. Artik bir yere kadar. Hele cevremde o Türüt denen düdükcünün kasedini alan, türkülerini dinleyen olursa basina bela olurum o kadar düsman oldum!

O yüzden kandirilan ve bilincsiz olanlarin sayisi o kadarda etkileyici degil Ülküdasim. O kadar profesör, doktor, egitimli gezmis görmüs vatansever hatta Milliyetci gecinen neyin ne oldugunu bilen nice insanlar var. Hersey ortada iken yine bunlara oy veriyorlar. Evet medya yanli ve yanlis haberler veriyor ama bunlara kanmayan nice insanlar var. Medyanin yandascilik yaptigi yeni birsey degil ki. Dönem dönem yapiyorlar bunu. Inananlar oluyor ama inanmayanlarda oluyor. O yüzden sucu daha cok medyada degil, bu insanlari kandiran iktidarda degilde, (haliyle bunlar masum degil) ama sucu daha cok bunlara gönüllü kanan ikiyüzlülerde aramak gerek diye düsünüyorum. Maalesef cogu insanimiz vurdumduymaz olmus. Cogu duyarsiz. Günü kurtarma pesinde bana göre.

Hadi ilk secimde bilemediniz kandiniz. ikinci secimde yine kandiniz. ücüncüde yine kandiniz. Yahu nereye kadar? Uzaydami yasiyor bu Millet???

Yaziklar olsun bunlara!

Eger ki bu yerel secimde halkimiz Akepe´ye bir osmanli tokati patlatmaz ise baslarina ne geliyorsa hak derim ben.

saygilar
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Per Mar 19, 2009 2:17 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Karadenizli türkücü İsmail Türüt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için bir parça yazarak kendisine hediye etti. Parçanın içeriğinde Gökçek’in üç dönemde Ankara’ya damgasını vurduğunu belirten Türüt, meyve veren ağacın taşlanacağını da müzik eşliğinde anlattı.

Melih Gökçek’e hediye ettiği parçayla ilgili bir açıklama yapan Karadenizli türkücü İsmail Türüt Gökçek’le dost olduklarını söyleyerek “Medya özellikle bazı adaylara bilinçli olarak destek veriyor. Ben de böyle bir ortamda çok sevdiğim dostuma destek vermek istedim. Ankara onun döneminde Ankara oldu. Yaptığı hizmetleri sadece Başkentliler değil bütün Türkiye takdir ediyor. Yaptığım işle gurur duyuyorum ve her zaman onun arkasında yer alacağım” dedi.

Videoyu izleyin sarkiyi dinleyin:

http://video.google.com/videoplay?docid=3936036790430269888

Bana göre onursuz ve serefsiz olan Ismail Türüt, ne kadar bu secim sarkisini Melih Gökcek´e kendi istegiyle hediye ettigini söylesede, icinden geldigi icin yaptigini söylesede ismarlanmis birsey oldugunu düsünüyorum. Ama ne kadar ismarlanmis bir sarki olsada Türüt´ün ne kadar satilmis oldugunu görsekte, bunu para karsigili yaptigini gizlesede ne kadar satilmis, serefsiz ve onursuz oldugunu görüyorum. Ulen para karsiligi yaptin, satiliksin ama bunu gizliyorsun, bana göre hem satilmissin hemde gönüllü yaptin bu isi bir tasla iki kus misali...! Cünkü ac degilsin sefil degilsin varlikli hayat yasiyorsun, sana ne kadar para teklif etmis olsalarda onlarin parasina ihtiyacinin olmadigini biliyorum. Demekki hem satilik hemide gönüllüsün. Belkide gercekten para almadan gönüllü yapmis ta olabilirsin. O zaman döneksin sen Türüt. Bu kadarda olmaz! Ilk önce Akp´li takiliyordu, sonra Akp´yi tasladi MHP etkinliklerine katildi, Milliyetci gecindi, simdi yine Akepe borazanligi yapiyor. Tüh senin suratina! Ulen bunlara güvenilmez, bunun gibilerle yola cikilmaz!

Allah askina Türüt´ün Melih Gökcek´e hediye ettigi secim sarkisini dinleyin videoyu izleyin yukarida verdim adresi. Asagida sarki sözlerini ekledim okuyun. Bundan sonra kesinlikle Türüt sarkilarini dinlemeyin, kasedini almayin destek olmayin! Milliyetci ve ülkücü isen bu konuda hassas ol derim ben!

Sarki sözlerine bakin:

secim mecim var diye düsünme kara kara
sen isini bilirsin selam sana Ankara
top vursa yikilirmi "hayitatin?" diregi
(burasini cözemedim cözen varsa söylesin)
gökcek diye atiyor ankaranin yüregi

gökcek ismi dillere, yerlesti gönüllere
yürü baskanim yürü, daha güzel günlere
haydi ankara haydi, daha güzel günlere

üc dönem ankaraya vurdun damgani vurdun
muhtesem eserlerlen gönüllere taht kurdun

eserlerin icinde rakiplerin yok olur
meyve veren agaca tas atanlar cok olur
bölücü oyunlari bozan adamdir gökcek
ankarada bir destan yazan adamdir gökcek

yalan haberler duyduk, su tarafli basindan
hele bir gazetenin ankara sayfasindan
cekmeyen varmi baskan, su yazar tayfasindan
konusursun sözünü, kitabin ortasindan

baskan oldun baskentte, partizanlik yapmadin
dogru yoldan ayrilip, egri yola sapmadin
millet seni seviyor, adinda var markanda
durmak yok yola devam, hükümet var arkanda

Elestirecegim diger konu ise ve son derece rahatsiz oldugum konu ise düzgün TÜRKCE konusamiyormu bunlar? Nice Rize´li, Trabzonlu ve Karadenizli dostlarim var gayet normal türkce konusurlar! Istedikten sonra oluyormus...! Ama isi inada bindirirsen sivede israrli olursan reklam amacli siveni her ortamda kullanirsan, düzgün konusmaya özen göstermez isen haliyle böyle olur! Anlasilmiyorsunuz bazen be kardesim! Türkce´yi düzgün konusmayi ögrenin kardeslerim! Karadenizin ne kadar Milliyetci oldugunu herkes biliyor! Lütfen yani lütfen! Dogulularda bunu yapiyor! Sizde sanirim inada bindiriyorsunuz! Bizde ege sivesiyle konusalim o halde! Yemin billah ege´li olmayan ege sivesini anlamakta zorluk ceker! Ama tv´lerde bizim egeliler düzgün türkce konusur sive hastaligi yoktur! Lütfen alinmaca küsmece ve kizmaca olmasin! Haksizsam haksizsin deyin, yanlissam yanlissin deyin ama gina geldi artik inanin! Bu kadar mi zor Türkceyi dogru dürüst konusmak? Yukaridaki yazi yazildigi gibi okunmuyor Türüt tarafindan malumunuz. Hicte inanmiyorum dillerinin dönmedigine...!

Neyse bu ayri bir konu. Ama Türüt beni hayal kirikligina düsürdü yaziklar olsun ona!

Lütfen duyarli olalim bu konuda ve kesinlikle Türüt´e her türlü destegimizi geri cekelim...!

saygilar.
tamerr
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 416

İletiTarih: Per Mar 19, 2009 11:18 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

İBB'den Mehmet Ali Erbil açıklaması
19 Mart 2009
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi, Mehmet Ali Erbil’in İDO ile ilgili söylediklerine ilişkin açıklama yaptı. Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek programında Bursa'ya gitmek için bindiği İDO'ya ait feribotta gördükleri karşısında isyan etmişti. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"16 Mart Pazartesi günü FOX TV'de yayınlanan Çarkıfelek programında sunucu Mehmet Ali Erbil’in İDO ile ilgili yaptığı konuşmalara ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği doğmuştur;

20 dakika beklendiği söylenen söz konusu araç başbakanlığa ait resmi plakalı bir araçtır. Ancak, Sayın Mehmet Ali Erbil’in iddia ettiği ‘aracın Feribot alanına gelmesinin beklenmesi yüzünden bir gecikme’ iddiası doğru değildir. Ağır ve uzun araçlar feribotlara her zaman en son alınmaktadır. Bütün araçlar feribota yerleştikten sonra söz konusu otobüs, feribota alınmaya çalışılmış, ancak üzerindeki sistem ve ekipman nedeniyle başarılı olunamamıştır. Bu nedenle otobüs, karayolu ile yolculuğuna devam etmiştir. Hadise bundan ibarettir ve Sayın Mehmet Ali Erbil’in iddia ve yakıştırmaları yersiz ve mesnetsizdir.

Kamuoyunun bilgilerine saygı ile duyurulur."

komedi gibi açıklama, herşey ortada zaten, bende şahit oldum bu tür bir uygulamaya, ido iskelesinin dışında yolcu bekliyorum, birisi içerde cirit atıyor, yanında çocuğu, bir oraya giriyor bi buraya giriyor, bir hava, bir afra tafra, güvenlikçileri yanına çağırmalar, sağa sola bağırmalar çağırmalar, sonra gitti, güvenlikçiye sordum; kim dedim bu ya? bu nasıl davranış şeklidir falan? güvenlikçi sadece şunu söyledi akepenin bilmem ne milletvekili (ya tekirdağ yada edirne dedi), hiçbirşey yapamıyoruz, geliyorlar bağırıyorlar çağırıyorlar, küçük düşürüyorlar, sonrada çekip gidiyorlar, hadi diyoruz bu milletvekili bi bakıma sineye çekiyoruz ama ya dedi bu çocukları, aynısını çocuklarıda yapıyor, hiçbirşey yapamıyoruz.

saygılarımla
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Per Mar 19, 2009 12:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İzinde olduklarını söyledikleri ve pastasını yeyip oy'unun üzerine çöktükleri Adnan Menderes;Thy nin tarifeli uçak seferi ile seyahat ederdi.
Türkiye nin her tarafındaki uçuş hatlarında;Menderes in ani bir seyahatine karşı 3-5 kişilik yer ayrılır;uçuşa yarım saat kala,gelmeyeyeceği takdirde durum thy ye bildirilir,ve o biletler yedek yolculara satılırdı.Gelirse de zamanında gelir,milleti bekletmezdi.O Türkiyenin başbakanı idi,ve o günün tek efsane adamıydı.
Sonra görgüsüz Özal çıktı ortaya.Hemen Ana,baba uçakları alındı.
Şimdi Özal ın düzeni yetmiyormuş gibi bir de veletlerin afra tafraları başladı.Ondan sonra kim durdurur bu veletleri?Zaten devlet memurluğumuzdan makam arabası saltanatını da biliyoruz.Başbakan seyahate çıkar,karadan da makam araçları gider.Bin Vali nin arabasına ne olacak yani?Yok canları tatlı.İlla zırhlı araçlar gelecek.Neden bu kadar çok korktuklarını anlamış değilim.Hem milletin sevgilisi olduklarını iddia ediyorlar,hem de koruma ordusuz bir yere gidemiyorlar.Ondan sonra milleti tasarrufa davet edip genelge yayınlarlar.Ekrem Pakdemirli molla galiba daha sağ.Yazlığını kontrol için mi,anahtarını unuttuğu için mi ne uçak kaldırmıştı bu molla Çeşme deki yazlığına.Başbakan da Allah için bu tasarruf tedbirlerine iyi!bir örnek oluyor.Bu kadar yurt dışı seyahati yapan ne başbakan,ne de Cumhurbaşkanı görmedim.Peki sonuç?
KRİZ DELDİ DE GEÇTİ ELHAMDÜLİLLAH!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
hilalugruna1
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 178

İletiTarih: Cum Mar 20, 2009 7:01 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet bir kac gün önce haberlerde seyretmistim bu zatin birde anlatisi var siir okur gibi haberi izlerken kisinin anlatis tarzindan normalmi,yoksa anormal birimi diye ilk bakista kestiremiyorsunuz.Allaha sükür Türkiyede iktidari yaptigi icraatlari sorgulayan,arastiran yüzeyzel degilde birde olayin gercegi nedir biz nasil yönetiliyoruz? diye okuyup bilen insanlar var (Ülkücüler var)Bu hükümet bütün degerlerimizi o kadar basitlestirdiki r,t,e nin meydanlardaki konusma tarzi bile nasil bir zihniyetle yillardir yönetildigimizi acikca gözler önüne seriyor,Benim bababam canakkale destanlari ,kurtulus savasi,milli mücedeleler ve yillardirda pkkli teröristlerce katledilmis ama vatan parcasindan zerre tavis vermemis bu serefli millet ve vatan topraklari icin sehit olmustur demeyi kendince özür sayan bu sahis akp zihniyetinin Türk insanina ve degerlerine olan bakis acinin aleni örnegidir,Bu kadar haince icraatlar ve gaflarla bir yigin yolsuzluklari ,yalanlariyla dolu bu hükümete Milletimiz halen oy vermeyi düsünmüyordur insllah zira canim milletim bari bu sefer aziz nesinin ruhuna el fatiha okutma gercekleri görün sizi koyun yerine ,-özür- hayvan yerine koyanlara karsi artik BAS KALDIRIN HADLERINI SANDIKTA BILDIRIN.
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Cum Mar 20, 2009 2:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kişiler özgürdür eğer ben hayvanım diyorsa bırakalım hayvan kalsın kendisi fakat bu millete hayvan deme cüretini gösteremez kimse,herkes layık olduğu lakapla anılır o adam madem hayvan denmesini istiyor kendine bizde bundan böyle hayvan diyelim ona.
akp kadroları ne diyeceklerini ne yapacaklarını şaşırdılar ankara adayları olan şarlatan çıkmış diyorki oktay vural ve deniz bölükbaşı ülkücü değil,asıl ülkücü benim mdiyor mhp yi meclise soktum bana borçları var diyor,mansur yavaş çekilsin ülkücüler zaten beni destekliyor diyor,bu adam değilmiydi 2007 seçimlerindne önce kapı kapı dolaşıp mhp=chp diye afişler hazırlayıp millete sunan,bu adam değilmi geçtiğimiz ay ASKİ nin arabalarıyla beypazarı nda mansur yavaş ı eleştirmek adına bedava gazeteler dağıtan,ülkücüler artık akıllandı artık bunun gibi şarlatanlara bizden oy yok,bu hayvann güruhu ülkücüleri sömüremiyecek artık buna izin vermeyeceğiz.ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin
mtn963
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 91

İletiTarih: Cmt Mar 21, 2009 3:53 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bir trabzonlu olarak uutaniyorum AKP´ye destek veren hemsehrilerimden. Ismail türüt ise ne oldugunu acikca belli etti. Bir zamanlar gazetelere düsmüstü adi cok tuhaf bir ithamla! Üzülmüstüm! vede cok kizmistin ithami yapana. Ama önyargili olmamak lazimmis demekki. Birde karadeniz insani akilli olur derler!

Konu hayvanliktan acilmisken milletce gelmis oldugumuz duruma bir örnek!!
Buyrun izleyin!! Gülermisin! Aglarmisin!! Karari siz verin

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=184733

Saygilarimla
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız