Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - RAHATSIZIM
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
grncy
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 13

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 2:45 pm    ileti konusu: RAHATSIZIM Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen gün fantanın festivaline gittim.keşke gitmeseydim dedim.ordaki gençleri gördüm...hepsinde anası kadar saç,sakal desen boynuna kadar iniyo,kulaklarında küpeler,kotlarda zincirler....ya soruyorum tüm ülkücü abi ve kardeşlerime bu gençlik nereye gidiyor.geçmişini bilmiyormu.bu gençlik mi ATATÜRK'ün toplumu emanet ettiği.ya adamlar elindeki yemeklere vurup eğleniyorlardı.içimden hepsinin boğazını kesmek geldi ama ne yaparsın oda TÜRK.ben öyle yabancı özentisi TÜRK istemiyorum...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 3:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gençlerimizi kaybediyoruz.
Gençlere Ülkemiz hakkında gerçek sorumluluk verilmedikçe ve gelecekte onları neyin beklediği tam ve aleni olarak anlatılmadıkça, gençleri uyandıramayız. Çünkü onların uyuması için üstlerine yorgan örten çok.
Ülkücü gençler dışında gençlerimizi sorumluluk almaya teşvik eden bir kurum var mı? Onlara Milliyetçilik, Vatan sevgisi, Devletin kurulma nedenleri olan Türkleri, devletin ayakta kalma nedeni Türkleri, rejim ve demokrasinin aykata kalma nedeninin Türkler olduğunu anlatan ÜLKÜCÜLERDEN başka bir kurum var mı?
Gençlerimize vatan, devlet ve Millet mefhumlarını doğru, sağlıklı ve acil olarak anlatmamız gerekmektedir.

Herkes kime benziyorsa ondandır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Erdem_Kan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 6

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 3:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türk milletini kimse silahla kimse parcalıyamaz, onların amacı kültürümüzü yok etmek... Küpe takmak erkege yakışmaz diosun haklısın ama ne yapabilirsin takanlara yakısmamış demekten başka.. Ben İzmir'de oturduğum için alıştım, tek bir dilegim var bu küpe takanlar Bayragın Vatanın ne oldugunu bilsinler ve saygı duysunlar zaten 3-4sene sonra mecbur küpeyi cıkarıcaklar... Ama benliklerini kalplerinde yasatsınlar yeter... En azından bunu bilsinler
Bozkurt042
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 11

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 3:42 pm    ileti konusu: SLm Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeşlerim aslinda sorun kupede deiL insanlarin duşunme biçiminde unutmayinizki peygamber efendimiz (s.a.v.) de uzun saçli ve uzun saç birakmakta sunnettir.
bu sebebden dolayi kupeyle iş bitseydi diger devletlerin vatandaşlari aslinda bizden berbat durumda bu durumdan görunuse bakmamak lazim önemli olan insanin nasiL dusundugudur...
Ama bir yondende kötu bişey tabi bende istemem erkeklerin kupe takmasini boylece dusunceleride degisiyor ama herşeyde bunla bitmiyor
Saygilarimla
Erdem_Kan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 3:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

katılıyorum

olmasa daha iyi olur!
hilalberk
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 27

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 3:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bencede suan ülkemizde bir kültür yozlaşması var. bunun en büyük nedeni kızların beğenisini kazanmak. kise benim kültürüm yozlassın die boyle seyler yapmaz sadece karsı cinse karizmatık gozukmek için ce cevresinde marjinal olarak tanınmak için yapar. tabi
ben onlara hak vermiorum aksıne sinir oluorum bole olmalarına ama asıl kızılması gerekenler küpe takanlar deil küpe takan birini görünce vaay ne karizmatık olmussun yakısmıs diyenler. cunku bu isler arz talep meselesi eğer yaptıkların cevrende beğeniliyorsa içinden yapmak gelir. tabi concon takılmayın derkende 24 saat takım elbiseyle gezilsin demiyorum cok asırıya kacmadan efendi gosterecek biseyler giysek daha iyi olur. ülkücülük=takım elbise imajındanda kurtulmamız gerekir çünkü copu kişi delikanlılığı ve ülkücülüğü takım elbise giyip dolasmak olarak algılıyor. bunlar benim yorumm yanlıs anlasılmasın...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 3:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bozkurt042 Kardeşim,
Herhald senden yaşça büyüğüm , o yüzden sana bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyorum.
Peygamber Efendimiz'in (SAV) adını büyük harflerle yaz.
Şu anki toplumumuzda küpe takanlar topluma uymamaktadırlar. Çünkü şu an toplumda küpe takanlar Sünnete uygun davranmak adına takmamaktadırlar.
Kim takıyor toplumumuzda küpe, hepimiz biliyoruz ve burada bir daha yazmağa gerek görmüyorum.
Türkçemizi daha güzel kullanalım, okutmak ve faydalı olmak için bu elzemdir. Kelimeleri gereksiz kısaltmalardan kaçınalım.

TTK. ve Y.
Erdem_Kan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 3:59 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hilal_Berk haklısın ama artık herkezde küpe var kızlarada çekici gelimiolar kızlara çekici gelenler artık dogal olanlar neyse konumuz bu degil!

Özenmenin nedeni bu! Takım elbiseyi giymeyi severim ama herşeyin bi yeri var.. Ben resmi olmayan bi yere dolaşmaya giderken takım elbise giymem. Ama öbür türlüde üzerinde yabancı kelimeler olan ve özenti oldugunu belli eden şeyler giymem. Türk malı olmasına dikkat ederim. Ama her aradıgımıda türk mallarında bulamıyorum. Ve iyi şeyler üreten Türk mallarıda artık yabancıların yönetimine geçiyor. Örnegin Colin'S ve Levi'S.. Levi'S bir türk firması olmasına karşın gecen hisselerinin %52 sini yabancı bi firmaya sattı. Ve bu ülkede gıcık oldugum bir konuda bu marka isimlerinin Türkçe olmaması! Yabancı isimli kafeler hadsafada aslında bu kafelere ruhsat verilmemeli... Kültürümüze sahip cıkmalıyız. Japonlar ve Orta Asya Devletleri Sahip cıkıolar kültürü degiştirmeye yönelenleri asıyorlar. Böyle yapalım demiyorum ama bilinçlendirilmeli mutlaka Halk
hilalberk
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 4:03 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yanlız türkçeyi guzel kullanmak kelimeleri eksik harf olmadan yazıp, özel isimler büyük harfle yazmak deyildir. kelimelerin dizilişi ce cümle yapısı da önemlidir bende sana uyarıda bulunuyorum cümle dizilişine dikkat et anlatım bozukluğu yapma. yanlıs anlama benim türk dili ile ilgili oridinaryus prof. olmak gibi bi düsüncem yok sadece guzel turkçe kullanmak istiyosan seninde dikkat etmen gereken yerlerin olduğunu soylemek istedim...
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 4:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben sadece daha güzel yazılar ve etkili yazılar elde etmek ve daha etkili olmak için genel olarak yazdım Kardeşim, yoksa kırıcı ve eleştirci bir tavır sergilemek istemedim.
Benimde kesinlikle hatalarımın olduğu doğrudur ve rahatlıkla beni alenen eleştirbilirsin, kırılmam. Bir Ülkücü Kardeşim bana değer vermiş hatırlatmış derim.
Zaten genel yazdım ve bugün aynı yazıya benzer birkaç yazı daha yazdım.
Eğer kırıldınsa özür dilerim. Hakkını helal et.
Saygı ve Sevgilerimle

TTK ve Y.
hilalberk
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 4:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

helal olsun. yanlıs anlama amacım seni alenen elestirmek değildi ama bu yazma olayını fazla abartmak yersiz diye düşünüyorum dediğin gibi hepimiz ufak tefek hatalar yapıyor. bu ülke nice konusmayı bilmeyen yönetici gördü biz bir iki harf hatası yapmışız cok mu?? Allaha emanet ol sende kusura bakma...
PusaT_KurT
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 162

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 4:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

GEÇEN GÜN,BAKIRKÖYE ÇIKTIM KUZENİMLE.TEN RENGİNDEN,YÜZÜNDEN TÜRK OLDUĞU ANLAŞILAN TÜRKLERİN HEPSİNDE KÜPELER,ŞAÇLAR UZUN...

KÖŞE BAŞLARINDA Kİ KÜRTLER İSE HER ZAMAN Kİ TİPLERİYLE MAGANDA ŞEKLİNDE...

BÜTÜN ÇARŞIYA BAKTIĞIMDA ADAM GÖRÜNÜMLÜ 5-6 KİŞİ ANCA GÖRDÜM...RESMEN İSYAN ETTİM YA.

AYNI DURUM KADIKÖYDE,BEYOĞLUNDADA AYNI.GENÇLİK NEREYE GİDİYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL...
hilalberk
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 4:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ten renginden kürt mü değilmi diye bi tesbit yapılabılır aslında ben hiç açık tenli kürt görmedim. 10 yıl boyunca banyo yapmamıs gibi bi renkleri var çingenelerde ole gerçi. ama cok sağlıklı bi tesbit olmaz bu adam belki türk tür ama esmerdir olamaz mı??
1AKINCI
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 17

İletiTarih: Pzr Haz 26, 2005 5:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaslar bence bu gavurlasma Avrupanin sucu.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız