Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Ya Gül'ü güldürün Ya Bu Diyardan Gidin!!!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kaara
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 94

İletiTarih: Sal Ağu 21, 2007 12:05 pm    ileti konusu: Ya Gül'ü güldürün Ya Bu Diyardan Gidin!!! Alıntıyla Cevap Gönder

RTE : Abdullah Gül'ün Adaylığını Onaylamayanlar Bu Memleketten Gitsin!
Vatandaşlarını ülkeden kovan bir Başbakan var mı? Evet var .Bizim Başbakanımız.Kendi görüşünden olmadığımız için vatandaş yerine koymuyorlar.Çünkü onlar bu memleketin asıl sahibi.Onlar bu memleketin elit kesimi.Bu ülke uğrunu savaşmış canlarını ortaya koymuş ve binlerce milyonlarca şehit vermişler.Bu ülkeyi bağımsızlığa kavuşturmak için analarını bacılarını kardeşlerini evlatlarını babalarını dedelerini şehit vermişler.Çünkü bu eşsiz ecdat sadece onların ve sahip çıkanlar da onlar.
Bizler ise bu memlekete mülteci olarak gelmişiz ve onların egemenliğinde köle olarak yaşamışız; sonrasında bizleri azat etmişler.Biz hiç bir mücadeleye girmeden, çaba harcamadan, günümüzü gün eyleyerek bu vatanın eşsiz ve sonsuz nimetlerinden ve onların sağladığı huzurdan doyasıya faydalanarak yaşamışız.Yönetmeyi de onlar hak ediyorlar.Söz hakkı da onların.Bu gün bize, "çıkın ülkemizden artık bize yük olduğunuz yeter" deseler gidecek yerimiz bile yok. Ne yapacağımızı şimdiden düşünmeliyiz bu nedenle.Ülke diye bellemiştik halbu ki biz bu toprağı.Yüzyıllarca avrupa bizi atmaya çalıştı buradan.Bir avuçtuk kum gibi yağdılar da beceremediler.Ama şimdi bizi kovan bir başbakanımız var.Ve gitmek zorundayız.İstenmediğimiz yerde durmayı yediremeyiz gururumuza.
Biz gidelim.Doğa boşluğu kabul etmez.Bu boşluğu dolduracak birilerini bulur başbakan.Kimbilir belki de çoktaaan bulmuştur bile.Acaba Irakta Kurdurduğu mikrop devletten gelen Kürtler mi? Diyalog içerisinde olduğu Rumlar mı? Pek samimi olduğu, hesabını tuttuğu Yahudiler mi? Kardeş saydığı ABD'liler mi? Kanser gibi yaylına Ruslar mı?İngilizler mi? Yoksa Araplar mı?
Sayın Başyatan bu kadar milleti kabul ediyor tamam da; bizi kim kabul eder.Geldiğimiz vatan bile bize yabancı artık.Bin yıl sonra geri döndüğümüzde biz onları onlar bizi tanır mı? Damdan düşer gibi geldik desek olur mu?Aslında burada da kalsak kaderimiz millet olarak belirsizliklerle dolu, gidecek yer arasak da kaderimiz belirsizliklerle dolu.
Komik değil mi?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 241

İletiTarih: Sal Ağu 21, 2007 1:45 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ya Sev Ya Terket diyerek işe başladı.
Bakalım daha neler göreceğiz...

En son orhan3307 tarafından Sal Ağu 21, 2007 1:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Sal Ağu 21, 2007 1:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Alıntı:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=100399

Erdoğan; "Ya sev ya terket!"
21 Ağustos 2007 Salı 09:25
Erdoğan, Gül için "O benim cumhurbaşkanım olmayacak" diyenlere şu cevabı verdi;
Başbakan Erdoğan, 15 Ağustos’taki köşe yazısında Abdulah Gül için "O benim ’cumhurbaşkanım’ olmayacak..." diye yazan Hürriyet yazarı Bekir Coşkun’a Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkmasını önerdi.

GİT KİMİ SEÇERSEN SEÇ

"Bazıları çıkıp ’benim cumhurbaşkanım olamaz’ diye ifadeler kullanıyor. Maalesef edep adap bilmeyenler de var. Bunu diyenler önce TC vatandaşlığından çıkmalı. Cumhurbaşkanı kim olursa olsun hepimizin cumhurbaşkanı. Senin değilse çık vatandaşlıktan, git kimi seçersen seç.

Başbakan Erdoğan, Kanal D'de yayınlanan Arena programının yapımcısı Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı..

Başbakan Erdoğan, Uğur Dündar'ın, ''Sayın Abdullah Gül'ün adaylığı üzerinde ısrar etmeniz, başta CHP olmak üzere toplumun belirli bir kesiminde kutuplaşma yarattı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt 12 Nisan'da söylediklerinin arkasında durduğunu ifade etti. Acaba, bütün Türk milletinin benimseyeceği, Atatürk'ün çağdaş uygarlık hedefini gönülden benimsemiş, yine bir AK Parti milletvekilinin uzlaşıyla cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi mümkün değil miydi?'' sorusu üzerine,

''Böyle bir soruyla işe başlamamız, uzlaşıyı rencide eden bir ifade olur. Uzlaşıyla bunlar rencide olur. Niye derseniz, çünkü ortada kamuoyunun, halkın bir uzlaşısı var. Bu uzlaşıyı göz ardı etmeyeceğiz. Şimdi, seçim sonuçları ve halkın bakışı var, değerlendirmesi var'' diye konuştu.

Dündar'ın "Atatürk ilkelerini benimsemiş birisini aday göstermediğiniz için eleştiriliyorsunuz" sözlerine de yanıt veren Erdoğan "Abdullah Bey'in böyle biri olmadığını iddia eden kim? Baykal mı? Sayın Baykal benim için (Aday olmasın, onunla tüm Türkiye'yi dolaşırım) dedi. Aday olmadım, bu kez Abdullah Bey'e karşı çıktı.. Biz Abdullah Bey'i uzaydan getirmedik. Biz Atatürk'ün işaret ettiği muassır medeniyetlere taşıyoruz. Daha önce Atatürk'ü ağızlarına sakız yapanlar ne yaptı? Memleketi delikli demire muhtaç ettiler. Bir kere şunu ifade etmek istiyorum; Silahlı kuvvetleri kimse siyasetin içine çekmesin?"

Halk Baykal'a mesaj verdi

Bu millet bize Türkiye'nin her tarafında oy verdi. Ancak halkımız CHP'ye de bir mesaj verdi. O da şuydu (Ey CHP siz neden cumhurbaşkanlığı seçiminde meclise girmediniz?) sorusuydu. Halkımız bize de bir mesaj vererek yüzde 47 oy verdi. Yani "hizmetlerinizden memnunuz bu yolda devam edin" dedi.. CHP'nin yaptığı şu biz azınlığız siz azınlığa tahakküm edin. Hayır biz azınlığa tahakküm etmeyiz. Çoğunluk ne diyorsa ona uyarız. Biz halkımızın yaşam standartını nasıl yükseltiriz ona uğrşıyoruz. Halkımızın verdiği gücü rövanşist duygularla değerlendirmeyeceğiz.

Milli geliri 10 bin dolar yapacağız.

Biz halkımızın gelirini artırmak için uğraşıyoruz. Milli gelirimizi 10 bin doların üstüne çıkartma hedefini sürdüreceğiz..

Abdullah Bey Köşk'e çıkınca bizimle bağı kopacaktır

Abdullah Bey'i cumhurbaşkanı seçtiğimiz anda bizimle bağı kopacaktır. Abdullah Bey artık bizim değil tüm Türkiye'nin cumhurbaşkanı olacaktır. Geçenlerde bir yazar arkadaş (Hürriyet yazarı Bekir coşkun'u kastediyor) , (O benim Cumhurbaşkanım değil) dedi .Ha sen bu meclisin seçeceği Abdullah Bey'i cumhurbaşkanı olarak görmek istemiyorsan o zaman istediğini cumhurbaşkanı seçeceğin ülkeye gideceksin!

Sezer'le kavga etmedik

Biz iktidarımız döneminde sayın Sezer'le hiç kavga etmedik. çünkü devletin zirvesinde kavga olmayacağına inandık ve sorumluluk içinde hareket ettik. Çünkü daha önce devletin zirvesindeki kavganın bu ülkeye neler kaybettirdiğini bir önceki hükümet döneminde gördük.

Sezer'in yaptığı rest değildir

Biz Sayın Sezer'e hükümet listemizi götürdüğümüzde kendisi daha listeyi ben çantamdan çıkartmadan (Listenizi yeni cumhurbaşkanına verin) dedi. Bu bir jesttir. Ancak bazı gazeteciler bunu rest olarak algıladı. bana göre seçilmiş insanları cumhurbaşkanının reddetme hakkı olmamalı. Bu yüzden zaten bir problem olacağını sanmıyordum.

Sivil anayasa hazırlanıyor

Altı arkadaşımız yeni bir sivil anayasa için çalışıyorlar. Son şeklini verdikleri anda kamuoyu ile paylaşacağız ve gerekli değişiklikleri yapacağız..

Halk onlara dersini verdi

Ben Cumhurbaşkanı adayımızın Abdullah Gül olduğunu ve yeniden aday olup olmama konusunda insiyatifin kendisinde olduğunu söyledim. Abdullah Bey yeniden aday oldu ve siyasi partilerin kapısını çaldı. Şimdi bu halk bize bir yetki verdi bu yetkiyi kullanmayalım mı? 341 milletvikilimizi yok mu sayacağız. Üçüncü turda Anayasa gereği cumhurbaşkanımızı seçmiş olacağız. Halkımız geçtiğimiz dönem meclise gelmeyenlere dersini verdi. Bazılarını meclis dışına itti bazılarını da tensikata uğrattı.

Atatürk üzerinden siyaset yapmayın

Atatürk üzerinden siyaset yapanlara sesleniyorum; Atatürk bu cumhuriyetin kurucusudur. yeter artık Atatürk üzerinden siyaset yapmayın. Hatta bu işi o hale getirdiler ki (seçimi kaybedersek Atatürk kaybeder) dediler..

Cumhurbaşkanın yetkileri kısıtlanmalı

Biz cumhurbaşkanını halkın seçmesini istiyoruz. Bu konuda 21 Ekim'de referanduma gidiyoruz. Tavrımızı orada göreceksiniz. Şimdi yeni bir tartışma çıktı. Eğer referandum olursa yeniden cumhurbaşkanı seçilir. Biz her türlü seçime varız. Yeni dönemde biz seçmiş olalım halk seçmiş olsun, cumhurbaşkanının yetkilerinin azaltılması taraftarıyız..

İki yeni bakanlık kuruyoruz

Birisi bilim ve teknoloji anlamında e-devlet olmanın gereği bir bakanlık kuruyoruz. Bir de genç bir nüfusa sahip olduğumuz için gençlik spor bakanlığı kurma düşüncemiz var. Bu dönemde üç başbakan yardımcısına geniş yetkiler vereceğiz..

Kabine'de fazla değişiklik olmayacak

Ben istikrardan yanayım. Bu yüzden kabinede fazla değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Belki 7-8 arkadaşımıza görev değişikliği yaptırabiliriz..

Terör 15 günde bitmez

Ben 4.5 yıldır başbakanım. Devletin durumunu çok iyi biliyorum. Terör 80'li yılların başından beri ülkemizin belası. El birliği ile omuz omuza verirsek terörü çözeriz. Çeteleri çökerttik. Elbette terörü de bitiririz. Amu bu hemen olmaz..

Hükümetin ilk işi su zirvesi

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra hemen bir su zirvesi düzenleyeceğim. Öncelikli olan su sorunumuzu çözmek hedefindeyiz. Bu yüzden su işini enerji bakanlığından ayırıp çevre bakanlığı ile birleştireceğiz. Öncelikle su kaynaklarımızın doğru kullanımını sağlayacağız.

Dokunulmazlıklar kalksın

Biz sadece siyasiler üzerinde bulunan dokunulmazlıkların kalkmasına karşıyız. Dokunulmazlık kalkacaksa her alanda kalkmalıdır.

Hukuk reformuna adım atacağız

Bu dönemde kadın ve çocuklara yönelik istismarlarla ilgili yeni yasalar hazırlayacağız. Bir kere bizim muhafazakar bir parti oluşumuz gereği Türkiye'de cinsel suçlara bakışımız bellidir. Bu yüzden teknik imkanları geliştirerek geniş kapsamlı bir yargı reformu yapacağız.

"Ilımlı İslam" demek İslam'a hakarettir

Biz hiç bir ülkeyi model almıyoruz. Türkiye'yi İran yapacaklar, Ilımlı İslam devleti olacak diyenler yanılıyorlar. Bir kere ılımlı İslam demek güzel dinimize hakarettir. Bizim çok güzel bir yapımız var ve ülkemizi bu güzellikler içinde idare edeceğiz.

Ne kadar da pişkin.Dün söylediklerini bugün inkar ederek, göz boyacılıkla ilerliyor.Millet efsunlanmış zaten.Her sözünü keramet biliyorlar.Milletin uyanması için daha neler yapılması gerekiyor acaba?
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Sal Ağu 21, 2007 2:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Mehmet Şandır yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "'Abdullah Gül benim Cumhurbaşkanım olamaz' diyenler vatandaşlıktan çıksın" sözlerini değerlendirmeyeceklerini söyledi.

Şandır, MHP olarak farklı bir çizgi izleyeceklerini belirterek, başkalarının sözleri üzerine polemik yapmayacaklarını kaydetti.

www.haber10.com dan alıntı.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Sal Ağu 21, 2007 3:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli ülküdaşım kaara'nın
iletisini çok güzel ve anlamlı buldum.Uzun uzun düşündüm.Kendimi bir an vatansız bir insan olarak hissettim.Nereye gidebileceğimi,nerede barınabileceğimi düşündüm.
Ne yazık ki ben de bir çıkış yolu bulamadım.Bizi kabul edebilecek ne yazık ki kimse yok.Dağdan gelen bağdakini kovar derler.
Bizim çouklarımız abd de ana baba olup abd vatandaşlığı belgesi almadık.
(BAŞLARINA ÇALINSIN ONLARIN VATANDAŞLIĞI,VATANSIZ KALMAYA RAZIYIM),cebimiz dolar,euro ile dolu değil ki bir avrupa ülkesine sığınalım.(5 parasız dağdan inmiş kürt bölücüleri kabul ediliyor da,Türk çocukları kabul edilmez,anında sınır dışı edilir).Türk Cumhuriyetlerine gitsek,onların hali bizden de perişan.Bir kısmı abd nin,bir kısmı Rus ve Çin esareti altında.
Madem bizi yerler kabul etmiyor;bize düşen ya yerin altı,ya da göklerdir.
Yerin altı fikri çok hoşuma gitmedi.Hiçbir şey yapmadan pisi pisine ölmek;bu hoş değil.Teslim olmayı kabul etmiyorum.
O zaman yapılacak tek şey var.Kürşad ın yaptığını yapmak ve Tanrıdağı na uçmak!Safımız belli,davamız belli,neleri göze aldığımız da belli.
O zaman haydi meydan rte!Gücün yetiyorsa,tut da at bakalım vatandaşlıktan!Ne seni,ne de Çankaya noteri abdullah ı tanımıyorum,tanımayacağım!Bu devleti bölmek,laik düzeni yok etmek için uğraşan bir başbakan ile cumhurbaşkanına saygı duymak zorunda da değilim.Bunu deniz gezmişler silahlı yapmaya kalkıştı asıldılar.Devletin başbakanı ;almış arkasına %47 koyunu cumhuriyeti yıkmaya kalkışıyor;bir Allah ın kulu sorumludan ses yok.Bu devletin anayasından çıkar Atatürkçülüğü ne kalır?Yapmak istediklerinin maksadı apaçık ortada değil mi?Daha abdullah ı oraya çıkarmadan; laikliği yerle bir etmek üzere sözde sivil anayasa hazırlıklarına 6 kişi ile birlikte başladığını söylüyorsun.Bunu kabul etmeyeceklere de kapıyı gösteriyorsun.Sen kimsin ya?Buna ne hakkın var?Padişah mısın da insanları kovuyorsun?Bu devletin kanunlarında vatandaşlık kaybetmenin şartları belli değil mi?Bu kanunlar doğru dürüst uygulansaydı;bu gün bu ülkede ilk vatandaşlıktan çıkarılacak admın sen olması gerekirdi?Bu devletin idare sistemini değiştirmek senin çapın değildir!Bu sözleri söyleyerek sen Türkiye nin değil,%47 nin başbakanı olduğunu ispatladın.Seçim sonu yaptığın sözde kucaklama sözlerini de zaten seni iyi tanıyanlar olarak ciddiye almadık.
Büyüklenme rte;bir gün birisi de sana kapıyı gösterir elbet.Biz buradayız,terketmiyoruz!Bu vatan da son Türk ocağı tüttükce ,biz burada olmaya ve o ocağı söndürmemeye yeminliyiz!Bence sen o %47 ye başka bir vatan ara.Beraber çekip gidin!Nereye mi,canınız nereye sığınmak isiyorsa oraya!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Sal Ağu 21, 2007 6:05 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Oldu beyim ! Emrin olur...

senin ağababaların.. Damat feritler.. Artin Kemaller de aynı şeyi Mustafa Kemal'e söylüyordu..

Doğrudur bu ülkeden birileri gidecek ..

ama kim...

Zaman gösterecek...

Benim Dedem , Çanakkale'de.. yatıyor..

Bence sen Deden nerede yatıyorsa..

Oraya git...
IHTIYARKURT
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 109

İletiTarih: Sal Ağu 21, 2007 7:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bızım hıcbıryere gıtmeye yada TC kimligini bırakmaya niyetimiz yok.olamazda zaten o zözleri söyleyen zaatın usa vatandası oldugunu bılıyoruz.yani gün gelirde onun begenmedigi bir Cumhurbaşkanı geldiginde
nereye tüyecegini şimdiden garanti altına almış galiba.ALLAH C.C o günleride gösterir inşallah.

Ne MUTLU TÜRKÜM diyene
cCcBilgecCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 326

İletiTarih: Sal Ağu 21, 2007 8:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Seviyesiz ,serefsiz,kufurbaz,terbiyesiz,TURK milletine karsi saygisiz bir yaratik bu sahis icin yazacak kelime bulamiyorum,bu igrenc kelimeleri yazmaktan utaniyorum ama rte, yi baska turlu anlatamam .artik midem bulaniyor benim bunlardan,Tabiki oturdugu koltuga makama saygimiz sonsuz,
Sabir diyorum ,simdilik yapacak bir seyimiz yok.
..........
ALLAH TURKU KORUSUN VE YUCELTSIN
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Çar Ağu 22, 2007 7:48 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yeniçağ dan alıntı:
Alıntı:
Tayyİp Erdoğan’ın katıldığı bir televizyon programında, “Gül benim Cumhurbaşkanım olamaz” diye yazan Bekir Coşkun’a “Çık vatandaşlıktan” demesinin ardında yatan asıl öfkenin nedeninin karga olduğu anlaşıldı... Coşkun, geçen pazar günü kaleme aldığı yazısında, o meşhur hikayeyi anlatıp, “Başbakan da karga kadar olamaz” demişti...

KARGA adlı muhteşem yazıyı hatırlayalım.rte yi çıldırtan bu güzel yazıyı okumanızı dilerim.İşte o yazı:
Alıntı:
KARGA akıllı bir hayvandır.
Ama unutkan...
Unutkan olduğu için sakladığı tohumların yerini hatırlayamaz ve düşünür.
Ben bir dalda düşünen karga gördüğümde, onun sakladığı meşe palamudunun yerini unuttuğunu anlarım.
Sağ ayağıyla kafasını kaşır, hatırlayamaz.
Evrendeki müthiş tasarımın, akıl almaz katrilyonca gizeminden sadece birisidir bu. Eğer akıllı karga unutkan olmasaydı, bu ormanlar, bu meşelikler, bu alıç ağaçları, yalçın kayalıkların tepesinde gördüğünüz o incir ağaçları olmayacaktı.

* * *

Ama vali karga kadar olamaz.
Ektiği göstermelik “Hatıra Orman” ın kuruduğunu görürsünüz yol kenarlarında.
Karganın ektiği ormanlık alanın ise yakılıp-kesilip, üzerine çirkin kooperatif evleri yapılmasına göz yumdu vali.

* * *

Bakan da karga kadar olamaz...
Bir hesaba göre karga yılda yüz bin ağaç tohumu
gömer.
Sonra yerini unutur.
Unutunca canı sıkılır.
Ve yüksek kayalıklara çıkıp etrafına bakar ki hatırlasın.
O sırada kakasını yapar.
İşte size doğanın katrilyonca gizeminden bir tanesi daha; bir de bakarsınız ki yalçın kayalıklarda incir ağaçları.
Bakan bunu yapamadığı gibi, karganın milyonlarca senede ekip yetiştirdiği yeşil alanları peşkeş çeker, satar, yok eder...

* * *

Başbakan da karga kadar olamaz...
Karga sakladığı tohumun yerini unutunca aramaya
başlar.
Ararken eşelediği toprakta, ağaç kabuklarında, dalların arasında rastladığı zararlıları yiyerek temizler, ormanlık alanların temizlenmesini, sağlıklı olmasını, ormanın genişlemesini sağlar bir çeşit.
Başbakan ise, ormanlık alanı kesip ev yapmaktan suçlanan birisidir, bilirsiniz.

* * *

Kısacası: Karganın da, unutkanlığının da, kakasının da bir hikmeti vardır.
Ama biz daha çok insanoğlunun basiretsizliğinin, akılsızlığının, kötü niyetinin cezasını çekeriz.
Karga kadar olamaz insan...

orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar Ağu 22, 2007 9:18 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

İşte Bekir Coşkun'un cevabı
22 Ağustos 2007 Çarşamba 10:03
Bekir Coşkun, Erdoğan'ın "Ya sev, ya terket" anlayışına bugün köşesinde cevap verdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "TC vatandaşlığı"ndan çıkmasını tavsiye ettiği Hürriyet yazarı Bekir Coşkun, köşesinden seslendi:

"Gidecek yerim yok"

İşte Coşkun'un cevabı:

SABAH sabah bizim Uğur Ergan aradı, Birleşmiş Milletler Mülteci Yüksek Komiserliği ile konuşmuş.

Uğur "Abi Başbakan’ın ’çek git’ ikazı üzerine BM Mülteci Yüksek Komiserliği ile görüştüm. Türkiye’den kovulma haberini gösterirsen seni mülteci kabul edecekler. Ama bir de işkence-mişkence gibi, darp izi var mı diye soruyorlar..." dedi.

Uğur’a "var" dedim.

*

Aslında gidecek yerim yok.

Ben başka hiçbir ülkeyi sevmedim.

Bu yurdun taşını, toprağını, sulaklarını, denizlerini, ırmaklarını, yaylalarını, kedilerini, kirpilerini sevdim, tanıksınız.

Bir dal kesildiğinde yanarım..

Ama orman alanını kaçak ev yapan, bana "Bu ülkeden çek git" diyor.

Bir yeşil alan yok edildiğinde çığlık attım, canım yandı, ormandaki bir vaşak öldürüldüğünde oturup ağladım.

Ama ormanları "2-B arazisi" diye satmak isteyen Başbakan bana ve benim gibi düşünenlere "Çekin gidin" diyebiliyor.

*

Ben bu ülkeyi severim.

Amerika’da okuyan kızlarım yok.

Oğluma Washington’da iş vermediler.

Kimse benim için yabancılara gidip "Delikten aşağı süpüreceğinize kullanın" da demedi, dedirtmedim.

*

Ben bu ülkeyi severim.

Devrek 125’inci alayda askerliğimi yaptım.

Nöbet tuttum.

Mataramı parlattım, potinlerimi kaybettim.

Askerlikten kaytarmak için rapor-mapor almadım.

*

Ama Başbakan "Çek git" diyor.

Gidemem.

Doğrusunu isterseniz bu toplumun göz göre göre dinimizi siyasete alet edenlerin peşine takılması, boşa giden yazılarım, o yalnız kalma duygusu... Bunların tümü canımı yaktı ve sevgili Uğur’a "Darp izi yok da, yürek yarası olur mu?" diye sordum.

Olsa da, olmasa da...

Benim gidecek başka bir yerim yok...

Bekir COŞKUN
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Çar Ağu 22, 2007 11:14 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BİZİ MEMLEKETTEN GÖNDEREN RTE BAKIN MÜSLÜMANLARI KATLEDEN ABD İÇİN NE NİYAZDA BULUNUYOR...?

ABD NİN IRAKTA SAVAŞAN BAY VE BAYAN ASKERLERİNİN EN AZ ZAİYATLA ÜLKELERİNE EN KISA ZAMANDA DÖNMELERİ TEMENNİSİ İLE DUACIYIZ.......
orhan3307
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar Ağu 22, 2007 11:32 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aşağıdaki yazıda katılmadığım tek cümle:Evet, Türk Tarih Kurumu Başkanı’nın lafları yakışıksız da...
Bence geç bile kalınmış bir çıkıştı.Tüm pislikleri yapan dönme-devşirme takımının dünya üzerinde TÜRK üm diyerek gezmesi kanıma dokunuyordu.
Herkes yerini ve haddini bilmeli.

Alıntı:

Yılmaz Özdil

Bavulları hazırlayın...

"Hepimiz Ermeniyiz..."

Alkış.

"Hepimiz

Türküz..."

Nazi.

*

Evet, Türk Tarih Kurumu Başkanı’nın lafları yakışıksız da... Öbürü şık mıydı?

*

Kürt milliyetçiliği yapıp, Türklüğü reddedenin Ahmet Türk olması, ayrı bir dram tabii...

*

Bakın, çıkıyor ağızdaki baklalar tek tek... "Herkesi kucaklayacağım" diyen Başbakan, bi anda karakucağa daldı, "benim seçtiğimi cumhurbaşkanı olarak tanımayan, vatandaşlıktan çıksın" deyiverdi...

Neden?

Ananı da al git, kesmedi.

Defol git’e geldi sıra.

Ondan.

*

Sezer’i yuhlamak, serbest...

Gül’e itiraz, vatana ihanet!

*

Ben size söyleyeyim...

Tayyip Erdoğan "ya sev, ya terk et" dediği için, oyu en az 5 puan artmıştır...

Atatürk Türkiyesi, kendi halkı tarafından inkár edildi çünkü.

*

Böyle bundan sonra...

Tarikatlar iktidar.

Türkler azınlık.

Hem Türk, hem laiksen, çare yok, tası tarağı toplayıp gideceksin bu topraklardan.

*

Peki, yolculuk ne zaman?

İki küçük pürüz halledilir halledilmez...

*

Anayasa, madde 66.

"Türk Devleti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür."

Anayasa, madde 23.

"Vatandaş sınır dışı edilemez ve yurda girme hakkından yoksun bırakılamaz."

*

Niye harıl harıl "sivil" anayasa hazırladıklarını zannediyorsunuz...

Belli ki, bu iki madde burundaki "sivilce..."

Sıkıp attıklarında, tamamdır!
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Çar Ağu 22, 2007 8:29 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vatan gazetesinden alıntı:
Alıntı:

Başbakanlık Sözcüsü Akif Beki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Seçilmiş bir cumhurbaşkanını reddetmenin vatandaşlık hukuku bakımın mümkün olmadığı, saygı göstermenin de demokratik ve yasal bir zorunluluk olduğu gerçeğini hatırlattığını" belirtti.
Akif Beki, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın bir televizyon programında cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin tartışmalarda dile getirilen bazı görüşleri eleştirdiğini ve bunu kişiselleştirmeden, bir anlayışın eleştirisi şeklinde yaptığını ifade etti.
Erdoğan’ın kişiselleştirmemesine ve herhangi bir şahsı işaret etmeyen çoğul özne kullanmış olmasına rağmen Bekir Coşkun’u bizzat yazarı olduğu Hürriyet gazetesinin eleştirilerin hedefi haline getirdiğini belirten Beki, şunları kaydetti:

Tepkiler geldi mi kıvırmaya başlıyor,her zaman ki gibi.Mesele Bekir Coşkun coşkun meselesi değil!Bu açıklama bile hala hata dolu.Maksat zihniyet eleştirisi olsaydı o zaman çek git demeye ne hakkın var?Böyle çirkin bir tarzda eleştiri yapılır mı?"Kabul etmek zorundadır" der keser atarsın.BİR BAŞBAKAN BU KADAR AYAĞA DÜŞÜP,HER ÖNÜNE GELENLE AĞIZ DALAŞINA GİRER Mİ;BU DEVLET ADAMLIĞINA SIĞAR MI?
Kendisi küfrederse vekili ondan aşağı kalır mı?İşte jandarmaya küfreden vekil bugün özür diliyor.Bu kadar basit mi bu?Bu millet bu adamın ve yandaşlarının tebaası mı?Bu ne saygısızlık,bu ne cüret?Ne derse desin,
adamları kendisini nasıl savunursa savunsun;

Başbakan tarihe; yandaşı olmayan vatandaşlarını kovarak,bir bölücü olarak geçmiştir.Bu sözleri bölücülüğünün bir örneğidir.
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Per Ağu 23, 2007 7:37 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gül sitesindeki anketle şok oldu

Halka kendisinin cumhurbaşkanlığını isteyip istemediğini sordu... Önceki sabah itibarıyla oylamaya 5406 kişi katılmıştı... "Sn Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını destekliyor musunuz?" sorusuna katılımcıların yüzde 45'i "Evet", yüzde 55'i "Hayır" oyu vermişti... Anketi izleyenler, tabii ki sonucu merak etmeye başladılar. Ne var ki anket aynı gün siteden kaldırıldı. Eğer "evet" ler çok olsaydı anket herhalde kamuoyuna iftiharla sunulacaktı. Hayır çok olunca anket YOK edildi.Demek ki bavul hazırlayan çok olucak desenize...........
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız