Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Tolon PaşaSöylemeye Dilim Varmıyor _?
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
goynuklu
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Aug 18, 2005
İletiler: 11

İletiTarih: Cum Kas 18, 2005 8:20 pm    ileti konusu: Tolon PaşaSöylemeye Dilim Varmıyor _? Alıntıyla Cevap Gönder

Yıllarca Güneydoğu’da görev yapan, Orgeneral Hurşit Tolon, Güneydoğu’da olaylar için “en kritik dönemdeyiz. Bundan sonra neler olur, söylemeye dilim varmıyor" diyor
Gazeteci Saygı Öztürk Güneydoğu'daki olayların birde diğer yüzünü araştırdı. Kimsenin görmediklerini gündeme getirdi şimdide Spot Haberdeki Köşesinde yılarca Güneydoğu'da görev yapmış olan bir Paşanın görüşlerini Hurşit Tolon'un görüşlerini aktardı işte ibretle okunacak bir yazı.

Hakkari, Şemdinli, Yüksekova derken olaylar tırmanıyor. Dün bu köşede Türkiye Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetler mensubunun ne hale getirildiğinin fotoğrafını yayımlamıştık. İşte insanlarımız yaralanıyor, insanlarımız ölüyor. Şemdinli, Yüksekova’da sanki yabancı bir ülkenin askeri, polisi gelmiş gibi tepki gösteriliyor, saldırılıyor.

Yüksekova ilçesindeki olaylarda hayatını kaybeden Abdülhalik Geylani, İslam Bartın Ergin Mengiş’in cenaze törenleri vardı. Ailelerin acılarını paylaşıyoruz. Birileri onların üzerinden siyaset yapmaya devam edecek. Ama asıl yüreği yanan onlar üzerinden siyaset yapanlar değil, aileleri olacaktır. Anaların yürekleri yanacaktır.

Yüksekova’da, Şemdinli’de, Hakkari’de DEHAP’lı belediye başkanları ne isterse, nasıl isterse onun dışına çıkılmıyor. Kepenkler onların emriyle kapanıyor, onların emriyle açılıyor. Dün Yüksekova’da yaşananlara baktığımızda, güvenlik görevlileri cenazeye olayına hiç karışmadı. Polis, hükümet binası ve Emniyetin önünde bekledi. Cengiz Topal Caddesi üzerinde bulunan DEHAP ilçe binası önünde toplanan kalabalık yürüyüşe geçti. Cenaze için Batman’dan, Diyarbakır’dan, Van’dan binlerce kişi gelmişti.

İŞTE, BÖYLE BAĞIRDILAR

Eski milletvekili Selim Sadak bir konuşma yaptı. Olay çıkarmamalarını istedi. İşte, DEHAP’lılar ne isteniyorsa o yerine getiriliyor. Zaten uzun süredir Güneydoğu il ve ilçelerinde PKK’yı simgeleyen renklerle, konfederasyon bayrağını açmak artık olağan sayılıyor. Örgüt lehine sloganları ise kimsenin yadırgadığı yok…Toplanan kalabalık cenaze töreni için hareket ederken bağırıyordu. Dün, Yüksekova ilçesinden, ülkemizin o bereketli ovasından içimizi sızlatan, yüreğimizi burkan şu sloganlar yükseliyordu:

“Vur gerilla vur, Kürdistan’ı kur”, “Kana kan intikam”, “Burası Kürdistan, Kürdistan’dan çıkış yok”, “Hepimiz birer Apo’yuz”, “PKK halktır, halk burada”, “T.C kimliği istemiyoruz”, “Geliyor geliyor, Apo’cular geliyor.”, “Roj TV bizimdir, kapatılamaz”, “Terörist T.C”, “Gever Ovası, Apocular Yuvası”, “Serok Apo”, “Terörist devlet.”

JETLER GEÇTİĞİNDE HAVA DEĞİŞTİ

Yüksekova halkının çok büyük bir bölümünün devletine, milletine bağlı olduğundan kimsenin kuşkusu yok. Ama, örgütün baskısı altında olan bu insanlar bir yerde sahipsiz durumdalar. Genel havaya kapılıyor ve onlarda içinden “nerede bu devlet?” diyor.

Mezarlıkta binlerce kişinin PKK lehine sloganlar attığı bir sırada, jetlerimiz geçti. İşte o andan itibaren psikolojik hava değişti. PKK lehine sloganlar birden kesildi. Uçakların geçişi kiminde korku, kiminde sevinç yaşata.

Güneydoğu’da insanlarımızın sahipsiz bırakılmaması gerekiyor. Orada her şeyi Vali Erdoğan Gürbüz’ün, birkaç bürokratın üzerine bırakılması doğru değil. Devlet, orada olduğunu göstermeli, vatandaşa güven vermeli.

BU UYARILARA DİKKAT

Uzun yıllar Güneydoğu’da görev yapan ve 30 Ağustos’ta 1’inci Ordu Komutanlığı görevinden emekliye ayrılan Orgeneral Hurşit Tolon, Hakkari ve ilçelerinde yaşanan olaylar için “çok kritik bir dönemi yaşıyoruz” diyor. Bundan sonra olabilecekleri söylemeye dilinin varmadığını vurguluyor..

Şemdinli’de başlayan, Yüksekova’da büyüyen ve diğer ilçelere de sıçratılmak istenen olayları GÖZCÜ’ye değerlendiren Hurşit Tolon, PKK’nın terörizmin “üçüncü boyutu”nu uygulamaya koyduğuna dikkat çekiyor.. Olayların üstüne fazla gitmenin de bölücü bir cephe oluşturma, Türk ulusunu taraflar haline getirme konusunda da samimi ve ciddi endişeler taşıdığını ifade ediyor.

Tolan Paşa, gelinen noktadan hayli üzgün. Güneydoğu’da yaşananlar için Hurşit Tolon şunları söylüyor:

SÜRÜKLENDİĞİMİZ YER: Bir tarafta Türk milliyetçisi, bir tarafta Kürt milliyetçisi oluşması memleketimizi felakete götürmez mi? Belki de bu tamamen sağ duyu sahipleriyle birlikte düşündüğümüz bir şey. Bugün her türlü tahriklerden kaçınıp birlik ve beraberliği söylemek gerekmiyor mu? Eskideki söylemleri tekrar etmek yerine, bu iş içeri ve dışarıdaki melanet yuvalarının katkılarıyla dilimin söylemeye varmadığı ciddi bir mecraya doğru sürükleniyor değil, sürüklendi.

3. BOYUTTALAR: Bu provokasyonu da geçmiş. Planlı, programlı bir şey. Bunun derin devlette, saçma-sapan konularla işi yok. Görünen köy kılavuz istemez. Terörizmin üçüncü boyutu bu. Silahlı boyutu 15 Ağustos 1984’de Eruh-Şemdinli baskınlarıyla başladı, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın 16 Şubat 1999’da yakalanıp Türkiye’ye gelene kadar devam etti. Sözde, kendilerince uydurulmuş ‘ateşkes’i 2004 yılının haziran ayında bozdular. Silahlı propagandanın yanı sıra arada konuyu siyasi platformlarda gündeme getirip siyasallaşma çabalarının arkasından etnik bölücü harekete geçildi.

DÜŞÜNMEK İSTEMEM: İşte en zoru da bu. Biri tarafta şu etnik köken, bir tarafta bu etnik köken diye konuşamazsınız. Allah korusun, karşıt görüşlüleri harekete geçirirse ne olacak. İnanın bunları söylemeyi bırakın düşünmek bile rahatsızlık veriyor. Bugün Güneydoğu’da planlı-programlı bir biçimde hem içerden, hem de dışardan başlatılmasıdır. Bariyerler, barikatlar, durup dururken her tarafa saldırmalar, Şemdinli’nin sonucu görülmeden başlatıldı.

AKLINI BAŞINA TOPLA: Ben samimiyetle söylüyorum, Şemdinli’de olaylar tamamen bir provokasyon sonucudur. Programlı bir şekildi başlatıldı. Bugün Şemdinli’de, yarın Yüksekova’da, başka bir başka bir ilçemizde olayları protesto adı altında gösteriler yapılıyor. Bölgede adliye intikal etmiş olayın sonuçları ortaya çıkmadan, hatta çıksa bile adım adım, safha safha birilerinin istemi doğrultusunda Türkiye’de beklenmeyen olayları yaratmaya matuf davranışlardır. Burada talep edilecek tek şey hem bölge halkına itidal, itidalle birlikte aklını başına almalarını söylemek lazım.

BAŞKALDIRMA: Yaşanlar halk hareketi değil. Yapılanların demokrasiyle ilgisi yok. Resmen devlete, ülkeye, millete, yasalara başkaldırma olarak algılanıyor başka ne olur? Orayı-burayı yakacaksınız, bütün değerlere karşı çıkacaksınız bunun anlamı nedir? Yasadışı bir olay varsa bunlar inceleniyor, araştırılıyor. Yasadışı işlere kalkışan varsa bunların hesabı da sorulur. Halk kendi kendisine yeni bir takım usuller vazedecek hali yok ki. Türk ulusuna da serin kanlı olması, devletin güçlerinin her türlü yasadışı olaylara karşı gerekli önlemleri alabilecek güçte ve kararda olduğunun ifade edilmesinin doğru olacağını ifade ediyorum.

ÇOK KRİTİK DÖNEM: İnanız ülke çok kritik bir dönemini yaşıyor. Fevkalade üzücü olayların içindeyiz. Ne demek her gün 2-3 vatan evladı hayatını kaybediyor. Burada kimlerin çıkarının olduğunun iyi incelenmesi gerekiyor. Bu olaylarda ısrarla ve devamlı bir biçimde ‘azanlık haklarıydı’, ‘yok bilmem ne haklarıydı’ diye birileri ortaya çıkıp da bize fazilet dersi vermeye kalkanlar yok mu? ‘Bu ülkede demokrasi hakimdir, biz burada bölücü örgütün yayın organı televizyonu bile karşınıza çıkarırız’ diyenlerin payı yok mu? Bir katili, silahın namlusundan, ateşleme düzenini gerekçe gösterip iade etmeyen, demokratik olduklarını, haktan-hukuktan yana olduklarını söyleyenlerin bir katili iade etmeyenlerin bu işlerde payı yok mu? O katile sahip çıkanlar burada ölenlerin kanından sorumlu değil mi? İş buraya doğru gidiyor.

ETKİSİZLEŞTİRMEK: Genelkurmay Başkanı da söyledi, güvenlik güçlerinin imkan ve yasal hakları dün ve bugün aynı mı? Yasal hakları geriye götürülmüştür. O kadar açık. Hedef hep güvenlik güçleri gösteriliyor. Burada amaç, güvenlik güçlerini etkisizleştirmek. Provokasyonlara kapılmamaları, ulusun birlik-bütünlük içinde, ulusal bütünlüğüyle daha güzel günlere mutlaka kavuşacağız. Türkiye üzerinde emelleri olanların, onlarla işbirliği yapanların oyunlarına gelip güzel yurdumuzun huzurunu, düzenini, istikrarını bozmasınlar. Kritik bir dönemde herkesin sağduyulu hareket etmesini diliyorum.

Şemdinli’de başlayan provokasyon, örgütün oyunları, gerçeklerin ters-yüz edilmesi halka-devleti karşıya karşıya getirdi. Daha oyun bitmedi. Yeni oyunlar, tezgahlar hazırlanıyor.




Ben Bir Ülkücüyüm
Göynük Bozkırında
Kah Gülerim Kah Ağlarım.
Vatanım İçin Gerekirse
Ateşe Bile Atlarım.

Allah Türkü Korusun.

www.goynuklu.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Cum Kas 18, 2005 8:33 pm    ileti konusu: Re: Tolon PaşaSöylemeye Dilim Varmıyor _? Alıntıyla Cevap Gönder

goynuklu demiş ki:


ETKİSİZLEŞTİRMEK: Genelkurmay Başkanı da söyledi, güvenlik güçlerinin imkan ve yasal hakları dün ve bugün aynı mı? Yasal hakları geriye götürülmüştür. O kadar açık. Hedef hep güvenlik güçleri gösteriliyor. Burada amaç, güvenlik güçlerini etkisizleştirmek.




Daha önce anlatildigi gibi. 2. Safha Askerin elinden silahi almak. Alamayacaklarina göre sanik sandalyesine oturtmak amacli etkisizlestirme.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
fatih_mehmed
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Oct 02, 2005
İletiler: 4

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 4:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu http://www.kursadhareketi.org adlı siteye girdiniz mi hiç?...Boş bir vaktinizde girip incelerseniz ve iddialarla ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...Büyükanıt Paşa'ya karşı hayli ciddi iddialar var...Ayrıca bu insanlar Ülkücü adı altında faliyet gösteriyorlar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
otuken17
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Apr 01, 2006
İletiler: 162
Şehir: Remscheid

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 4:42 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hersey ap acik ortada önümüzde yeni bir ic savas olacak bu filizlediriliyor.
ama maglesef suc devletimizdedir hakkaride bir fabrika yoksa bu devletin sucu. insanlar orda okul istiyor ekmek kapisi devlet vermesse bu devletin neresini seversin. herkez bizim gibi milliyetci degil bazileri karinlarinin dokluklarini düsünüyorlar. o yüzden insanlar belki onlara yardim eden terör örgütüne destek veriyor. ama biz bunuda atlatiriz. insallah
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
bozkurt_1312
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 08, 2006
İletiler: 198
Şehir: Mardin

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 5:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Devletımızın burda devreye gırmesı lazım.Ortalıgı cakallara bırakılarsa neler olacagını soylemeye gerek yok zaten.Devlet halka guven vermelı.Bu ıktıdar bastayken bıraz zor .Guven verecek devlet MHP ıktıdarındadır.Mardınden saygılar..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 6:25 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hiç kimsenin endişe duymasına gerek yok.Bu oyunlar defalarca oynandı.
Irak hadisesinden ders alan güneydoğulu vatandaşlarımızın bu oyuna geleceklerini sanmıyorum.Tut ki gelenler oldu.O zaman Türk milleti geçmişte Atatürk'ün yanında yer alıp,Dersim'de,Diyarbakır'da ,şurada burada nasıl savaşmış ise bir kere daha savaşır.Türk milleti,yok olmayı seyredecek bir millet değildir.Zaman zaman rahatlık içerisine düşer,bazı şeyleri görmeyebilir.Oldukça da sabırlıdır.Ama çember daraldığında,öyle bir dişini sıkar savaşır ki;onunla boy ölçüşecek bir millet daha dünyaya gelmemiştir.Biz başımıza,Türk Milleti için çalışan bir hükümet getirdiğimiz takdirde,bu meselelerin hepsi biter.Ekonominin önemli olduğunu kabul etmekle birlikte,tam bir çözüm olduğuna inanmıyorum.Çünkü vaktiyle Tunceli için özel kanunlar çıkarılıp,buraya yol ,okul yapımı başlatılmıştı.Ardından ekonomisi ele alınacaktı.Ama kontrolun elinden gittiğini düşünenlerin,batı tarfından iğfal edilmeleriyle;bu iyiniyet hareketi isyan olarak geri döndü.Hem de Atatürk gibi,çok önemli,milleti için elinden gelenin çok daha fazlasını yapmış bir lider döneminde.Biz güçlenip,batının hala sürdürmeye çalıştığı ŞARK MESELESİNİ gündemden kaldırmadıkça,bu oyunlar ne yaparsanız yapın,isterseniz kişi başına geliri 30.000 dolara çıkarın yine de devam edecektir.Bunun tek yolu bir an önce süratle kalkınmak,dış desteklerden elimizi çekmektir.Cumhuriyetin Atatürk dönemindeki ortalama kalkınma hızının yüzde 15 olduğu Türkiyede;bu gün kolay kolay ulaşılamıyan yüzde 5 lerle yetişmek;bize utanmamız için yeterli sebeptir.O savaştan çıkmış,dünya kadar borçlu bir ülkenin yakaladığı o kalkınma ivmesine bakın,bu gün şu halimize bakın.
Siyasetçilerde biraz vicdan varsa,oturup bunun nedenlerini düşünsünler.
Ülkeyi getirdikleri nokta herhalde öğünülecek bir şey değildir.Bu gün var olma yokolma kaygıları taşıyorsak,bunları konuşuyorsak,TÜM BUNLARIN SORUMLUSU GELEN HÜKÜMETLERDİR.Kimse Türk milletine suç bulmasın.Bu millet ;hiç bir hükümeti anasını ağlatsın diye seçmedi!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
bozkurt_1312
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 08, 2006
İletiler: 198
Şehir: Mardin

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 6:30 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Buradakı mıllıyetcıler olarak her zaman devletımızın yanındayız.Ve davamızı herkese her yere ulastırmaya calısıyoruz.Bu mıllet aklını ekmek peynırle yemedı.Elbet bırgun gelır olanların ıntıkamını basa glen hukumetlerden alır.Bu dunyada alamazsak ahırette Allah hakkımızı alır..sevgı ve saygılarımla
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
sinan37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jan 17, 2006
İletiler: 558
Şehir: Kastamonu

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 6:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın kadir21 kardedim söylediklerinde haklısın biz TÜRKMİLLETİ olarak her zaman son ana kadar beklemiş son anda ortaya çıkmışız ama bu sefer herhalde durum biraz farklı .........

Çünkü 1.dünya savaşında tamamen belli olan saflar bu sefer belli değildir saldırı 4 bir koldan devam etmektedir ve Türk Milleti olarak savaşın en önemli kısmın yani psikolojik bölümü kaybetmiş durumdayız...

Her taraftan askere saldırılırken askerden ses yok..
,
TÜRBAN VE İRTİCA DENİLDİĞİNDE HEMEN AÇIKLAMA YAPANLARDAN VATAN ELDEN GİDERKEN SES YOK 2 ASTSUBAY HİÇBİR SUÇLARI YOKKEN AVRUPA VE ONUN İŞBİRLİKÇİLERİ TARAFINDAN MAHKUM EDİLDİ HALA SES YOK...EMEKLİ OLDUKTAN SONRA KONUŞMAK KOLAY ADAMA SORARLAR, ÜNİFORMAN VARKEN NE YAPTIN DİYE.....

BİZLER HER TÜRLÜ SAVAŞA HAZIR OLMALI SADECE TÜRKİYE SEVDALILARI OLARAK KENDİMİZE GÜVENMELİYİZ......................

ALLAH YADIMCIMIZ OLSUN......................
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jan 02, 2006
İletiler: 447
Şehir: İstanbul

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 7:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

otuken17 demiş ki:
hersey ap acik ortada önümüzde yeni bir ic savas olacak bu filizlediriliyor.
ama maglesef suc devletimizdedir hakkaride bir fabrika yoksa bu devletin sucu. insanlar orda okul istiyor ekmek kapisi devlet vermesse bu devletin neresini seversin. herkez bizim gibi milliyetci degil bazileri karinlarinin dokluklarini düsünüyorlar. o yüzden insanlar belki onlara yardim eden terör örgütüne destek veriyor. ama biz bunuda atlatiriz. insallah

Suç kesinlikle devletimizde değildir.Devlet doğuya asker gönderdi,nöbette şehit ettiler;okul yaptı,öğretmen gönderdi,sınıfta öldürdüler;hastahane yaptı,doktor gönderdi,hastahanede öldürdüler.Bugün güneydoğu'da devletin okullarında kürdistan haritası var,pkk bayrakları var.Öğretmenler neden doğu'ya tahin istemiyorlar.Bunlar yüzünden tabi ki.
Okul,hastahane falan bahane bunların kanında var devlete başkaldırmak...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
adil_ayan
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 22, 2005
İletiler: 2
Şehir: türkiye

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 7:34 pm    ileti konusu: DAVAMIZA SAHİP CIKALIM YOKSA BİZE SAHİP CIKACAKLAR!! Alıntıyla Cevap Gönder

Selamun Aleyküm Ülküdaşlar..
ben inanıyorum ki böyle web sitelerde, bu şekilde..
yazılarla biyere gelebilecegimizi sanmıyorum gercekten gönülden Ülkdaşlarımız bile sadece okumakla yetiniyor. burda durmakla zman kaybederiz..
bu siteye daha öncede giriyordum..
sürekli aktifim www.mhp.org.tr"ti sürekli takip ediyorum ama bişey cıkmıyor..
karşıtlarımız gün gectikce yayılıyor beyin yıkıyor biz oldugumuz yerde sayıyoruz..
biz Atatürkcüysek!! her daima İleri gitmemiz gerekmektedir..
Şimdinin Zibidileri göze hoş görünüyor...
ve bi an önce "üye ol" panelinin yapılanması bu kullanıcı adı benim yigenimin...
gönüldaşlarım kandaşlarım ...
istedigim istedigimiz bizi kurtarıcak olan şey...
bi an önce Gercek Hayatta büyük bir toplulukla konuşmamız...
fazla söze gerek yok Görüselim Hep Beraber Davamıza sahip cıkalım ... biz sag duyulu oldukta millet üstümüze gelecek! bizim sadece şuan bir adımız var ÜLKÜCÜYÜZ Ama yaptıgımız herhangi birşey yok ve ÜlküOcakları , gercekten başarısız kalıyor...
Diger ödp,tkp,vs.. gercekten Genclerin başkalarıın üstünde cok duruyor. beyin yıkıyor bizler ise net peşinde burda duruyoruz.. kandaşlarım TOPLANALIM ... GÖRSÜNLER ÜLKÜCÜLÜGÜ GÖRSÜNLER DAVAYI GÖRSÜNLER ... BİZİ...!!
Bana Ulaşmak İsteyen... : KraLLar_oLmeZzZ@Hotmail.com | bu msndeyim ve en yakın zmanda İnş üyeligimi alacagım Kandaşlarım..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1